- 25 Kasım 2009
- 2.367
- 78
- Konu Sahibi BinbirRenk
PİŞŞŞTTTT
ben geldimmm
birisi tatlımı dedii çikolatamı dediiiiiilmaz:
yok yok kim dedi eyvahedigeldismile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
PİŞŞŞTTTT
ben geldimmm
birisi tatlımı dedii çikolatamı dediiiiiilmaz:
baktım mesajlara adım bile geçmemiş. hainsiniz siz ya. alsanaalsanasmile insan bi merak eder. ama anladım neden olduğunu aranızda kilosu en az olan ben hhehhehheh. hadi hadi benim gibi manken olmanıza az kaldı laelaelaelaelae diyetim süppperrr gidiyo. sanırım biraz fazla oluyom salı günü ak koyun kara koyun belli olcak. 1 kilodan fazla vermişsem accık yavaşlicam. zor bekliyom valla salıyı.....
kötüyüm ben kötüyüm kötüyüm kötüyüm herkesi hasta ederim ederim ederim...........................lülülülülülüalkisalkisalkis:sm_cool::roflol:
Binbirrenk çok teşekkür ederiz yine süper faydalı bilgiler vermişsin a.s.
kızlaaaaar nerdesiniz yaaa? benim zarif, hassas eşim regl zamanlarında tatlıya çikolataya dayanamadığımı bildiği için bir de ilk defa vardiyalı çalışıyor, yani ben ilk kez yalnız kalıyorum evlendiğimizden beri, mutlu olayım diye bana mamalar getirmiş. siz de yoksunuz vala hepsini yerim bilmiyorumkismile sonra da sizi suçlarım -tatlicadiarzu-
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: bırak accık hava atayım yaw :)) siz 3-4 kilo daha fazla vücutta birikecek kadar yerken ben yememişim naberrrr :)))))) lülülülülülü lülülülülülü
baktım mesajlara adım bile geçmemiş. hainsiniz siz ya. alsanaalsanasmile insan bi merak eder. ama anladım neden olduğunu aranızda kilosu en az olan ben hhehhehheh. hadi hadi benim gibi manken olmanıza az kaldı laelaelaelaelae diyetim süppperrr gidiyo. sanırım biraz fazla oluyom salı günü ak koyun kara koyun belli olcak. 1 kilodan fazla vermişsem accık yavaşlicam. zor bekliyom valla salıyı.....
kötüyüm ben kötüyüm kötüyüm kötüyüm herkesi hasta ederim ederim ederim...........................lülülülülülüalkisalkisalkis:sm_cool::roflol:
Sen o mamaları eşine yedirsen daha iyi olur. Yoksa biliyorsun ağızda 2 dk. midede 2 saat, bedende ömür boyu kalır ona göre.yerimseniben
İki dk. lık damak zevki için değer diyorsan hadi buyur canım:icecream:
Sen kendin uğrarsın diye bekledik.gamyoncuiremsu Sen ve hatic22 de cumaya tartı günlerini ayarlasanız burada hepsi aynı günde sonuçlar görülürdü.sengözlerimebaksanab
binbirrenk rahat bırak patiskayı. o yesin daha tombik olsun biz devam canım kaydirigubbakcemile5 :roflol:
Valla bu saatte bile peşindeyiz olmaz ona yedirirsek zambak bizi döverkötükedihüso
kendi kendime söz vermeseydim eğer gidip tartılırdım şimdi. ama salıya kadar bozamam. ama cumaya yazıcam söz. keşke herkes benim gibi yazmaktan kaytarsa yemekten değil :)))))))))))))