- 5 Ocak 2009
- 421
- 2
- Konu Sahibi BinbirRenk
Ahhh bonibon ahkaydirigubbakcemile3 bu bölümde de nakış işlerini konuşacak değiliz herhalde yeme içme ve spor olması doğal değil mi?aklinialirimsmile Sen beni öldürcen he :)) ben o anlamda demedimki :)) kıyma desem kimsenin canı çekmez köfte desem sulanır. yemek adı söyleyip söylememe konusunda kararsız kalmıştım ben canım benim serbestmiş ok olumunekankayizsmileBen her dakika neler yaptınız yazın demiyorum ama benim 24. sayfada yazdığım gibi genel olarak nasıl bir uygulama yapıyorsunuz onu yazın dedim.
canım benim her dakka yazmasam krizim geldiğinde kim dur dicek bana:)) hem iştaha gelirde yazan olur belki. bunların yemek iştahlarıyla yazma iştahları aynı orandamı :)) baştan bi heves edip başlıyolar. diyeti bozunca ses seda yok :)) çıkında itiraf edin hadi :)) yada yaptıysalar ne yaptılar ne kadar kilo verdiler yazsınlar öle değilmi ? :mymeka:
Neden dersen:
1- Doğru olanlar herkese fikir verir örnek olur, yanlış olanlar konusunda arkadaşlar uyarır.
Örn: Sen yazdın hatice tatlandırıcı olmaz dedi. Ben de katılıyorum. Bir başka arkadaş der ki kilo vermeyi düşünüyorsan konserve olmaz.lmaz: Hem tuzlu hem de katkılı. Diğeri der ki makarnanı öğlen yesen daha iyi olur vs.
yok bundan sonra hatce matce :))) dinlemiyom. kaptanda benim. kiloda benim yağda benim heyyt :)) lülülülülülü
2- Onlarca arkadaş ben varım demiş ama bir paylaşımı yok. Kimlerin gerçek katılımcı olduğu anlaşılır. Yani kaç kişiyle yürüdüğünü bilirsin.a.s.
ben yazıncada her dakikanızı yazın demedim diyon :)) bu ne perhiz bu ne lahana turşusu :)kaydirigubbakcemile
Bir seferlik yazıp ondan sonra günlük fikir alışverişine devam edilir.gamyoncuiremsu
.............
Son düzenleme: