Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

kızlar ben bugün 78 kiloyla diyete başladım. sporumuda evde koşu bandında yapmak yerine pazara yürüyerek gittim. yarın evde spora başlicam artık. günde km olarakmı yoksa saat olarakmı yürüyeyim ? sizin dediğiniz walk at home araştırdım ama program olarak nerden nasıl indiricem. kendi siteside ingilizce yardımcı olursanız sevinirim. önce hangi programdan başlamak lazım. cevap bekliyorum.

hayırlı olsun canım. vereliniortak
bence temponu sabitleyip saat olarak yürü. yarım saat tempolu, sonra 45 dk sonra 1 saat vs. walk at home nasıl indiriliyor bende tam olarak bilmiyorum. ben sitesinden izliyorum. sayfayı açtığında sağ tarafta. ama o 1 millik olanı. diğerlerini nereden indirdiler ben de bilmiyorum.
bu arada ben spor konusunda falan tecrübelerim doğrultusunda fikirlerimi söylüyorum, eminim benden daha bilgili kişiler vardır, yazarlarsa ben de yeni şeyler öğrenirim.

herkes nerde CADIARZU
ben akşam üstü yine yaptım walk at home. zor yaf iyice hamlamışım demek, bir de eşimle yaptım ki, görmeliydiniz halimizi :)
sonra da akşam yemeği yedik ama ev sahibimin tabakları bendeydi (bişeler getirmişti) ben de boş vermek olmaz diye haşhaşlı revani benzeri bi tatlı yaptım, şimdi o mutfakta beklerken ben nasıl yemeyeceğim yaa

PİŞŞŞTT NE OLUYORUZZZZ:eek:klava::eek:klava:
CANIM TATLIDAN YE TABİKİ AMA YEDİGİN KALORİ KADAR SPOR YAPKİ KALICI OLMASIN
CANIM YA 1MİLLİK OLAN HAFİF HAREKETLER
LÜTFEN YAPMAYA ÜŞENMEE
AYRICA SANA VERİLEN TABAKLARI BOŞ VERME AMA TABAGA KOYACAGIN MİKTAR KADAR YAP VER BENCE
OLMAZMIII

amanın rejim grubu, beni de alın aranızaa :gitme: 78 kiloluk bir tonbiğim ve Temmuza kadar 62 olmam gerekiyor. 15 gündür diyet + spor yapıyorum ama korkudan tartılamadım. hayatımdan tatlıyı çıkardım. :gitme:
bu arada sabah 8 gece 2 bilgisayar başında çalışıyorum. ne yapabilirim kızlar bilmiyorumkismile okuyamadım 70 sayfa ohaoldumsmile bilmiyorumkismile

Hoşgeldin canım aramıza buyrunnnnnnnnn
patiskanında dediği gibi ilk sayfalar özetliyo gurubumuzu
sende gel paylaş yaptıklarını doğru yalnış birlikte öğreniyoruz
spor çok önemli onu bırakmadan ve yeme alışkanlıklarımızı değiştirerek zayıflıyoruz inş. vereliniortak

çok sağol valla okuyayım hemen :lepi: ben değil dışarıda spor yapmak, oksijen bile alamıyorum.. hep bilg. başında geçiyor hayatım. doğal olarak da malum yerlerden kilo alıyorum bilmiyorumkismile Walk and home un dvd sini mi aldınız?

walk at home nasıl yaptığımızı sormuşsun
ben istersen sana özelden atabilirim baya kolay ve eğlenceli
biz şimdilik 1 mil olanı yapıyoruz ama 5 mile kadar olanları var

Hoşgeldin canım aramıza buyrunnnnnnnnn
patiskanında dediği gibi ilk sayfalar özetliyo gurubumuzu
sende gel paylaş yaptıklarını doğru yalnış birlikte öğreniyoruz
spor çok önemli onu bırakmadan ve yeme alışkanlıklarımızı değiştirerek zayıflıyoruz inş. vereliniortak

hatice sen ne yapıyorsun busaatte buralardaaaCADIARZU

kızlar ben bugün 78 kiloyla diyete başladım. sporumuda evde koşu bandında yapmak yerine pazara yürüyerek gittim. yarın evde spora başlicam artık. günde km olarakmı yoksa saat olarakmı yürüyeyim ? sizin dediğiniz walk at home araştırdım ama program olarak nerden nasıl indiricem. kendi siteside ingilizce yardımcı olursanız sevinirim. önce hangi programdan başlamak lazım. cevap bekliyorum.

canım hangisi sana kolay geliyorsa onu yap dışardaki daha kolay gelebilir
ama tempolu olarak yapmak şartıyla 20 dakikadan sonra yağlar yakılmaya başlanıyo
aklında olsun canım başlangıç için yarım saat herhalde
bende tam olarak bilmiyorum ama duyduklarım

saol haticem. kaç günden sonra ne kadar arttırayım ne dersin? sporu sevmediğim için fazla bilgim yok

saol haticem. kaç günden sonra ne kadar arttırayım ne dersin? sporu sevmediğim için fazla bilgim yok

canım hemen değil
biraz vücut alışsın spora.
zaten kendini belli eder az gelmeye başlar 1 haftadan sonra
bana kalırsa 2 hafta aynı düzeyde yap derim :dance:

bence sporu severek yap yani zamanı süreyi sen belirle
mesela bugün yarım saat yürüdüysen yarın 1saat yürü
ama isteyerek severek yapki sıkılma
walk at home kendi sitesine gir sag tarafta videosu var 15dklık güzel bence onuda yapabilirsin ..ingilizce ama türkçeye çevirebilirsin

kızlar çok övdünüz walk at homu iyice merak ettim :)) ben accık şunu araştırayım bakalım.
ya tatlıyı sevmem ama şu an acayip tatlı canım çekiyo :KK43:( ama YE-Mı-CEEEEEEEMMM
su içicem
su içicem
su içicem
su içicem

kızlar çok övdünüz walk at homu iyice merak ettim :)) ben accık şunu araştırayım bakalım.
ya tatlıyı sevmem ama şu an acayip tatlı canım çekiyo :KK43:( ama YE-Mİ-CEEEEEEEMMM
su içicem
su içicem
su içicem
su içicem

yok tatlı falan aklına getirmeee:kızgın::kızgın:
su iç su içççççç
yat uyu yada çünkü sabah çok mutlu kalkacaksın tatlıyı yemedigin içinnn

haklısın zambak. şu walk at home izleyeyim yatcam. su ictim bende ama valla kıyılıyo içim off yaa. aç açta nasıl uyunur

kızlar akşam tatlı krizine bi yöntem buldum forumda bende işe yaradı
az şekerli sütlü bir türk kahvesi yapın
gerçekten canınız bi daha bişey istemiyo aklınızda bulunsun

Günaydın herkese...
bende sporumu yaptım ve mutluyum:) Ben volk at home videolarını açamadım .Başka video ararken kk da spor ile sağlıklı yaşam bölümünde görsel paylaşimlar var orda bi çok video var.Hepside eğlenceli güzel videolar.Benim gibi yeni başlayanları da düşünmüşler ayrıca.Değişiklik arayan olursa diye tavsiye edeyim dedim.Bu hafta geçen haftanın acısını çıkarmayı düşünüyorum inşallah.Herkee sağlıklı kilo vermeler...:lepi:

X