Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

ne zamandır yediklerimi yazmıyordummm
şidi yazıyım
sabah
4tane çilek
1yumurtayla yapılan menemen
2dilim ekmek
boool suu

arada
1armut

bende bir hafta oldu diyete başlayalı.şimdilik çok iyi gidiyor.senin yazdıklarında moral oldu.fakat ben bitkisel bir takviye alıyorum.inanılmaz iştahımı kesti.taze sebze,meyve ,çorba ,nesfit,yoğurt gibi gıdalarla besleniyorum.açlık hissetmiyorum.en az 20 kilo vermem gerekiyor.yıllardır denemediğim diyet kalmamıştı.bu son ümidim.ya zayıflıyacağım,ya zayıflayacağım başka yolu yok.

zayıflarız canım bizde bu istek olduktan sonra beraber başaracağız cuma sende bizimle kilo verip vermediğini paylaş

Ç
Bendisay sen nasıl bir diyet uyguluyorsun ve yaptığın spor ne ?Ve günde ne kadar süre spor yapıyorsun?nasıl o kadar inceldin valla süper bence.

Çok teşekkür ederim , sevindirdin beni zemuszemus hamurişi, cips, tatlı, kızartma yemiyorum. çok dayanmazsam sadece bir lokma :yerimseniben sabah kalkar kalkmaz bir büyük bardak elma sirkeli sıcak su içiyorum. iki dilim tam tahıllı ekmekle tost yapıyorum. bir çay kaşığı da bal yiyorum.
öğlen genelde çorba salata yanına bir dilim ekmek.
akşamları evde ne varsa yiyorum denebilir. sadece yağsız olmasına gayret ediyorum. yine bir dilim ekmekle tabi.
her gün mutlaka bir bardak ayran içiyorum, bir kase yoğurt yiyorum. yemekle yiyemediysem ayran ve yoğurdu ara öğün yapıyorum. midem kazındıkça az bişey beyaz leblebi veya meyve yiyorum. benim yemek sitemim böyle.
bunun dışında haftada 3-4 gün spor yapıyorum. bunun ilk yarım saati yürüyüş bandında geçiyor. sonraki 45 dk. spor salonunda hocanın gösterdiği hareketleri yapıyorum. karın hareketleri vs.
bol bol da su içiyorum. aralarda yeşil çay tabi. bir de çay kahveye şeker ve krema koymayı tamamen bıraktım.

herkese iyi akşamlar bişey soracaktım meyvalı maden suyunun bi sakıncası varmı bilen varsa paylaşabilirmi :uhm:

herkese iyi akşamlar bişey soracaktım meyvalı maden suyunun bi sakıncası varmı bilen varsa paylaşabilirmi :uhm:

Maden suyu mineral bakımından çok yararlı bir içecek. Ancak meyveli olanlarda yapay meyve aroması ve şekerli olduğundan tercih etmesen iyi olur.:1no2:
Sadesini alıp içine mevsim meyvelerinin suyunu (portakal, elma, limon vs) sıkarsan doğal bir içecek olur.a.s

Ayrıca maden suyu ile sodayı karıştırmayalım. Maden suyu doğal, soda yapay içecektir.
Alırken dikkat edelim.şutarafagitti

Moral olduğuna sevindim. İştahını kesen takviyelerin zamanla zararını görebilirsin. Bu konulara dikkat etmek gerekir bence.
Beslenmede proteini de ihmal etmemek gerekir. Yazdıklarında göremedim de belki yazmayı unutmuşsundur.
Umarım burada arkadaşlarla dayanışma ile hedeflediğiniz kiloya sağlıklı bir şekilde ulaşırsınız hepiniz.buyrunnnnnnnnn

teşekkür ederim canım tahmin ettim bilmiyorumkismile gazlı içecek içmektese daha iyidir diyodum ama neyse normal madensuyunuda severim opuyorumnanaktan

ben ne cilelerle 10 kg verdim,
ama hizla geri aldim,

Nasıl kilo verdin ve koruma programı yaptın mı?
Hızlı verdiysen hızlı alırsın.
Ayrıca en az 6 ay veya 1 sene daha koruma programına devam etmek lazım.
Vücut yeni kilolara alışması için koruma şart.
Aslında sağlıklı beslenmeyi ve sporu hiçbir zaman bırakmamak gerekir.

teşekkür ederim canım tahmin ettim bilmiyorumkismile gazlı içecek içmektese daha iyidir diyodum ama neyse normal madensuyunuda severim opuyorumnanaktan

Rica ederim canım. Seviyorsan bol bol iç. Afiyet olsun.kaydirigubbakcemile5
Ben bir türlü sevemedim.:1no2: Beni acıktırıyor.

merhaba arkadaşlar uzun süredir başlığı takip ediyorum sonunda bende aranıza katılmaya karar verdim ve üye oldum sayenizde:dance: ve tabii benide aranıza alırsanız:))

inşş bende düzenli beslenerek ve düzenli sporumu yaparak yaza kadar istediğim kiloma kavuşurum...

ya arkadaşlar ilk önce size bişey sormak istiyorumm bahsettiğiniz walk at home programlarını ben indirmeyi beceremedim:çok üzgünüm: bu konuda bana yardımcı olursanız çooook sevinirmm hangi siteden indirebilirmm acabaaa şimdiden çook thankkkss

artık burdayım bendeee görüşmek üzere:))

tabii hoşgeldin aramıza buyrunnnnnnnnn

ben sana özelden atayım adresi indirmenede yardım etmeye çalışırım zemuszemus

ne zamandan beri kilo problemin var kaç kilo vermek istiyorsun :uhm:

hoşbuldum canımmm

bende 4-5 kilo vermek sitiyorum ama tabii geri almamak şartıylaa
kilom şimdi 52 ama boyum 1.57 cm (
ve kilolar özellkle kalça ve basen bölgesinde olduğumdan ii durmuyo..
ama inşallah yeme ve spor düzeniylee verecemm :)))

ya canımm çok teşekkür ederim ama ben verdiğin linki açamadım((((
ya ne kadar beceriksizimm yaaa:çok üzgünüm:
nerde yanlış yaptım acabaa msj sayım da az olduğundan özel msjda atamadım sana tam sorunu anlatamıyorum((
dediklerini aynen yaptım ama acaba linki tam olarak mı yazmadım acaba??

slm arkadaşlar bende şu an 65 kiloyum hedefim 10 kilo ama diyet yapamıyorum yardımcı olurmusunuz

slm arkadaşlar bende şu an 65 kiloyum hedefim 10 kilo ama diyet yapamıyorum yardımcı olurmusunuz

tabiki elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız yediklerini azaltmak hareketini arttırmak işin formülü
istersen yediklerini buraya yazarsın daha kolay yardımcı olabiliriz

herkese günaydın zemuszemus kimse yazmıyor motivasyonlar nasıl ben bu hafta kilo veremedim galiba incelme var gibi gözüküyor kaydirigubbakcemile2 fakat bu sabah tartıldım kiloda değişiklik yok yarın sabah evde olamayacağım için yazamayabilirim ama sizleri merak ediyorum ben şimdiden söylemiş olayım boshayallersmile .

Günaydınnnn
hatice kilo vermesende incelmiş olmanda güzell...
Bende bu sabah tartıldımm yarın yazarım

Günaydınnnn
hatice kilo vermesende incelmiş olmanda güzell...
Bende bu sabah tartıldımm yarın yazarım

canım inşallah vermişsindir geçen hafta şiş olduğunu söylemiştin
evet ölçüldüm 2 şer santim hem belimden hem kalçamdan incelmişim
başta vermediğim için üzülmüştüm ama moralimi bozmak istemiyorum :sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…