- 4 Şubat 2009
- 3.972
- 943
-
- Konu Sahibi BinbirRenk
bende geldim aranızaa :)
Guzel bir topık olmus.. bır cok ınsana da faydası olmus.. ne mutlu Bınbırrenk sana.. ben de aranıza sık sık ugrayacagım..
tbr edrim canım ne mutlu sana şimdi sen bir ayda 10kilomu verdin vayyyyyy beee demekki oluyormuşdarısı başımıza
selam binbirrenk yazdıkların kesinlikle doğru aynı şeyleri bende yapıyorum yaklaşık3aydır.62kiloydum şu an 59 oldum ve inşallah 55e inecem.ama ben evde ip de atlıyorum günde 150-300arası.tavsiye ederim kalbi hızlı çalıştırmak da gerekiyoopuyorumnanaktan
bende bu gruptayim galiba bütün sayfalari okudum cok sevdim burayiii
3 gün önce basladim yeni bir yeme düzeni kurdum kendime
Aslinda eskisiden farki cok az
Seker ve sekerli ürünleri kestim cünkü tatli cok seviyorum
Ara ögünlerde meyve yemeye dikkat ediyorum
günde 3 bardak ve daha fazla yeil cay tüketmeye basladim
1 lt su icebiliyorum daha fazla icemiyorum maaleseff
Birde Plates yapiyorum hergün
61 kg olmustum birden ama 3 günde 1 kg vermisim normal kilom hep 60 hicbir sekilde daha fazla düsmüyor boyum 165 bu arada
Bakalim tatlidan uzak gecirirsem günlerimi biraz degisme olucak mi
Benim amacim hem zayiflamak hem de sıkılasmak
Ve vücut ölcülerimi yazayimda tam olsun bilmiyorumkismile
bel 67
karin 79
basen 98
Off cok dertliyim cokk mafoldumben
binbirrenk sen bir macun ve altın çilek kullandım dedin galiba canım kullandığın macunun tam olarak adını söylermisin bana barsaklarım için bende almak istiyorum ama inşl senden duymuşumdur yoksa başka bir yerdemi okudum acep valla emin değilim ama sendin gibi kaldı aklımda
ayy çok sağol hayatım bende şimdi macunları araştırıyordum piyasada var ama güvenli olurmuki sence sende sitesinin adresi varmı verebilirmisin birde şunu sorcam şu yemek işini anlamış değilim örneğin nohut diyorsunuz tabak tabak yiyebiliriz peki bu nohutun içinde et veya kıyma varsa yine serbestmiZeynep sana yukarda cevap vermiştim ama eklemeyi unutmuşum canım. Mutlaka macun kullanmak istiyorsan sinamekisiz olanlardan tercih etmeni öneririm.
Örn: Ben kullandığım dönemde memnun kaldım diyebileceğim (doğal ürün olduğu için yazmamda sakınca yok sanırım) Aksu vital in avicenna form macunu vardı. Ona netten bir bak istersen derim. Piyasada da vardır ama ben kendi sitesinden sipariş vermiştim.:hulya:
ayy çok sağol hayatım bende şimdi macunları araştırıyordum piyasada var ama güvenli olurmuki sence sende sitesinin adresi varmı verebilirmisin birde şunu sorcam şu yemek işini anlamış değilim örneğin nohut diyorsunuz tabak tabak yiyebiliriz peki bu nohutun içinde et veya kıyma varsa yine serbestmi