- 4 Şubat 2009
- 3.972
- 943
-
- Konu Sahibi BinbirRenk
Her şeyi DENEMEYE ÇALIŞTIM.ama kolay pes ettim.ama yinede 1 yılda 10 kilo verdim.burdada her konuya yazdım nerdeyse :) takımlara katıldım,elma diyetine karar verdim ama olmadı.22 ocağa kadar kilo vermem gerek.20 günde 5 kilo falan vermek istiyorum.inşallah bu sefer olur.ben yine sabırsızlık yapacağımı düşünüyorum ama öyle yapacağım zamanlar aklıma ertelenen iş yapılmaz sözünü getircem.20 gün sabretmezsem bidaha zor kilo veririm.20 günde veremezsem yine sabırsızlık yaparsam nisanda tekrar yapıcam.yine veremezsem bilemiyorum.alt tarafı 5 kilo.niye bu kadar zor geliyo bu kilolardan kurtulmak..
Sıkı rejimlere girmezsen başarırsın bence. Acele etme yavaş ve sağlıklı vermek daha mantıklı.a.s
boyun kasların zayıfsa kuvvetlendirmek için basit bir hareket var. istersen yazarım.
sıkı rejime girmeyince daha kötü oluyo çok yedim diyet yapan birisi bu kadar yememeli falan diyorum.ama artık 20 gün boyunca diyetimi yapıcam bu 20 gün içinde hiç diyetle ilgili bişi düşünmicem bugün çok yedim az yedim falan...bu düşünceler yüzünden diyeti bırakıyorum.
haklısın canım. herkes kendi bünyesini daha iyi tanır. Umarım başarırsına.s
yaa ben çok mutsuzum.
yine yapamadım. hatta 1 haftada bi de 2 kilo aldım. aşırı bi stres var üstümde. bitirme teziyle mi alakalı acaba. ya da ciddi büyü falan yaptılar sürekli yiyorum. şiştiğimi bile bile durduramıyorum kendimi. ağlıyorum sonra ama bişey yapamıyorum, çok çaresizim. hem de diyet gibi başlamamıştım gayet motive olmuştum, ama 1 gün sürdü. herşey strese sebep oluyor bu ara, ama iştahımı kapatamama sebebimi çözemiyorum.
bomboş bi odaya falan kitlenmek aç bırakılmak istiyorum
Merhaba kaydirigubbakcemile5 Çok iyi karar vermişsin. İnsanın kendi kendine yapması ile grupla beraber olması çok farklı canım.
beslenme ve sporda neler yaptığını anlatır mısın? Birbirimize yardımcı olmak adına.buyrunnnnnnnnn
a.s.SLM BİRAZ GEÇ OLDU yazmam bunu yazdığım dan deri ekmeği kestim hiç yemiyorum 1tane kepek ekmeyi aldim 1 haftadan beri onu yıyorum normal yemeyimi yiyorum sadeçe pilav dan uzak duruyorum makarna yerım ama haftada 1 kere haftada 3 kere yuruyorum tabiki kizim kurstan alırken 20 DK aliyor:dance: 4dünçu kata oturuyorum merdivenleri kulaniyorum asansoru deıl ne ise tartılmadım etek lerim den fark ediliyo :kedi::kedi: çok buyuk hatam var saat 6 kalkıp eşim ve coçuklara kafaltı hazırlıyıp tekrar yatıyorum 11:1closedeyes: de uyanıyorum bu alişkanlığımı bir türlü vazgeçemiyorum