- 11 Şubat 2010
- 3.391
- 0
-
- Konu Sahibi BinbirRenk
Destekleriniz için şimdiden teşekkürler.ben artık rejim yapmıyorum diyorum sağlıklı besleniyorum bunu bana aşılayan sen oldun iyiki bu topiği açmışsın diyorum şimdi kendime güveniyorum inşallah sonralarıda böyle düşünürüm.
Ablalarım diye başlamak en iyisi olucak diye düşündüm..hepiniz benden yaşça büyük ve diet konusunda çok daha tecrübelisinz mutlaka.
bu konuyu görünce direk girdim ve okudum.
aynı şeyi düşünüyorum. Tek şişman beyniniz kitabını okuduğumdada çok mantıklı geldi ama uygulayamadım en azından burda hep brlikte birbirimize destek çıkarızdiye düşünüyorum.
ben 17 yaşındayım ve 52-53 kilo civarında gidip geliyorum ama boumda kısa olduğundan 45 kiloya inmek istiyorum. Powerplate'e başladım 3 seansım bitti 6.seansın sonunda tartılıcam fakat her gün neredeyse hiç bir işe yaramıyor diye düşünüyorum ve biliyorum böyle düşünmeye devam edersem hiç bir işe yaramicak o yüzden pozitip düşüncelere ihtiyacım var neyse şimdilik yazıcaklarım bu kadar yarından itibaren yedikleri falanda paylaşırım..
hepimize hedefimizde başarılar diliyorum :)
Takip eden arkadaşlar için deneyimlerimden örnekler vermeye devam ediyorum.
Sütlü tatlıları severim ama evde yapmıyorum artık. Çünkü yaparsam çok tüketeceğim biliyorum.lmaz:
Çok canım çektiğinde uzak bir mesafe market veya pastaneye kadar yürüyorum. Bir porsiyon alıp tekrar hızlı yürüyerek dönüp evde yiyorum.
Misafir geleceğinde 2-3 kişi ise yine evde hazırlık yapmıyorum. Kişi sayısına göre börek çörek her neyse alıyorum. Bilenler biliyor bilmeyenlere de nedenini söylüyorum.
kalabalık misafire evde hazırlık yapıyorum. Yani bitecekse.sositososito
Yediklerimize dikkat ederken içtiklerimize de dikkat etmeyi unutmayalım.
Ben süt, ayran, 1 kahve ve bitki çayından başka bir şey içmiyorum.
Örn: çay içenler günde 10 bardak içiyor diyelim. Birer şekerden 10 şeker.
Tatlandırıcılar da farketmiyor bence. Ben kahvemde 1 normal esmer şekeri tercih ederim. Hiç olmazsa tatlandırıcı gibi kimyasal değil, şeker pancarından yapılıyor.
Tabi bu benim fikrim.:hulya:
bu şekilde bilgiler verdiğin için teşekkür ederim binbir renk,çok faydası oluyor bence.ben de bu sabah tartıldım ve ölçülerimi bi yere yazdım.haftasonu çörek otu ve lahana yağı falan alıp pazartesiden itibaren yediklerime içtiklerime dikkat ederek ve tabi spor yaparak kilo vermeye çalışacağım
opuyorumnanaktan
Merhaba Arkadaslar bende 16 yasında 170 boyunda 63 kiloyum ve çok rahatsız oluyorum hedefim 50 olmak yani 13 kilo vermek zorundayım hemen şimi basladm diete lütfen beni motive edin allahm bana yardım et sabır ver nolur...
Herkese günaydın...
Ben de sizlere katılmak istiyorum arkadaşlar... 1,5 yıllık evliyim ve bu kadarcık zamanda 15 kiloya yakın aldım ama artık vermek istiyorum. kıyafetlerim olmuyor ve vereceğime inandığım için alışveriş yapmak istemiyorum, bir nevi zorunluluk hissi yaşatıyor bana kıyafetlerimin küçük olması çünkü :))
ama hoş bu bile istikrarlı olmamı sağlayamıyor. tam süper gidiyorum derken birşeyler giriyor araya ve haydiii dön başa...
Bu arada yazılar çok ilgimi çekti ama tamamını okumadan önce ben de buradayım demek istedim...
hepinize mutlu günler...
SLM
TESADÜFEN İLK KEZ GİRDİM BU YOPİGE
MSJLARIDA TAM OKUYAMADIM
KİLON NEDİR MERAK ETTİİ
KIZLAR KİLOLARINIZI YAZIYORMUSUNUZ HAFTALIK FALAN NASIL OLUYOR BU TOPİKTEEa.s.