- 2 Ekim 2008
- 1.352
- 2
- 57
-
- Konu Sahibi BinbirRenk
anladım canım çok tşk ettim sana hemen araştırayım şu barsak işini çözmem lazım
bu arada hepsini okumaktan gözüm yoruldu:)gerçekten güzel bi topik.binbirrenk.TeŞEKKÜRLER tatlım
binbirrenk ne kadar pozitif bir insansın opuyorumnanaktan gerçekten bir kaç gündür takip ediyorum yazılarını acayip hoşuma gitti ve içimden yazmak geldiçok güzel motive ediyorsun arkadaşları tebrik ediyorum benim bile kendime güvenim geldi çok güzel düşünüyorsun herşey beyninde bitiyor insanın ben kadınlar kulubune ilk katıldığımda 81 kilo idim sonra nasıl kendimi inandırdım ise başladım kilo vermeye yaklaşık 4-5 ayda 64 kilo oldum ve koruma gibi birşey neden se düşünmedim heralde bir daha almam gözüyle baktım çünkü 29 yaşındayım son doğumuma kadar hiç kilo problemmim olmamıştı hep 60lardaydım boyum 170cm yani çok iyiydi ama dediğim gibi korumadığım için kendimi şuan 71-72 kilolardayım bir aydır spor salonuna gidiyorum yediklerime çok fazla değil ama ekmek yememeye dikkat ediyorum abur cuburu kesemiyorum neden bilmiyorum bu kadar iradesizleştim kendime olan inancımı yeniden istiyorum ve 65 kilo olmak istiyorum 1 aydır spor salonuna gidiyorum demiştim 1-1,5 saat spor yaptığım halde üstelik sauna eşofmanı giyiyorum halen kilo veremedim neden böyle yeşil çayımı sürekli içiyorum yemeklerin üstüne zencefiilli olarak ekstra elma sirkesi sabahları bundan 1 hafta önce yaklaşık 15-20 gün soğan suyu ve lahana suyu içitm sonar 20 günü bulunca bıraktım ara vermek amaçlı şimdi söyle bana ben napim moralimi bozmak istemiyorum ama gerçekten neden veremiyorum acaba :çok üzgünüm:
Güzel sözlerin için sağol canım.vereliniortak Evet koruma çok önemli yatkınsan hemen alınıyor. Ben okuduysan almamak için neredeyse aynen devam ediyorum.
Aburcuburu kesmek lazım. Ekmeği tamamen kesmenin başka zararları olabilir 2-3 dilim yemelisin günde.
tuz çok kullanıyorsan azaltmalısın. Motivasyon ve kendine güven çok önemli. Bir de biz spora veya diyete başladığımızda hemen bir haftada sonuç bekliyoruz.:1no2: Kendimizi kasmasak olacak bence.
anladım canım çok tşk ettim sana hemen araştırayım şu barsak işini çözmem lazım
renkli arkadaşım sabahları 2 dilim ekmek yiyorum kahvaltıda diğer öğünler de yemiyorum dediğimiz gibi en büyük yanlışım bence abur cubur spora devam zaten onu bırakamam kaydirigubbakcemile2 artık tartılmıyorum oda biraz moral bozucu özellikle digital benimki çok fark ediyor ayda bir tartılıcam bakalım inşalah herşey istediğimiz gibi olur
bende aranıza katılmak istiyorum 2 günlük detoks yapıyorum yarın bitecek. bu arada lahana suyu içiyordum 3 günlük aradayım.bende düzenli bir yeme programı uyguluyorum.kahvaltı yapmayı öğrendim. ara öğün yapıyorum.akşam yemeklerini 6 da yiyorum evde herkes bu düzene alıştı.et salata sebze yemeği etc.ama hergün tartılma alışkanlğımdan vazgeçemiyorum buda insanda kortizol salgılayıp şişiriyormuş 2 ayda 7 kilo verdim asla kaçamak yapmadım hepinize bol kilo verdirecek günler.....
merhaba ben de aranıza katılmak istiyorum.zayıflamayı kafama takmış durumdayım.stepper da aldım diyet ve sporla kilo vereceğim inşallah
tatlım stepperda kilo veren arkadaşlarım oldu. yediklerine de dikkat eder, hafif de bir kür uygularsan bence kesin sonuç alırsın. ben de almayı düşünüyorum. bakalım. özellikle bacak-basen kısmını toparlıyor diye biliyorum.
şimdiden başarılar...
bu arada destek kürü olarak da sandaloz sakızı-elma sirkesi yada çörek otuna bir bak istersen. ben ikisini kullanıyorum. 1 hafta oldu. daha tartılmadım. tartılıp sonucu yazarım. ama kabızlık ve gaz sorunum tamamen bitti diyebilirim.
merhaba, ben aranıza bugün katıldım.devamlı kk'yı takip ediyordum fakat kayıt olmamıştım.dün bu topiği görünce dayanamadım dünden beri okuyorum.Binbirrenk sana bayıldım ama sen kendi kilolarını vermişsin bizi bırakmaman dileğiyle.ben herşeyi denedim lahana suyu sandaloz elma sirkesi ne bileyim aklıma gelmeyen daha neler neler ama 3 kilo verip kalıyorum ve tabii sonra gene alıyorum.bu arada vermem gereken 15 kilo var şuan 80 kiloyum ve 65 olmak istiyorum.ben bugüne kadar hep hızlı vermek isterdim ama seni okuduğumdan beri sıkılmadan uzun sürede vermenin iyi olduğunu düşünmeye başladım.Yani kabul ederseniz bende varım