- 11 Kasım 2009
- 110
- 0
- Konu Sahibi BinbirRenk
herkese merhaba
detoksum bitti detoks topiğinde yazdığım cevabımı kopyalacağım aşağıda.:)))
detoksum bitti detoks topiğinde yazdığım cevabımı kopyalacağım aşağıda.:)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl bir uygulama yaptığımı önceki sayfalarda yazdım. Ancak en önemli iki etken
1- Moralimi genelde yüksek tuttum. İki hafta hiç veremedim ama umudumu kaybetmedim..
fakat son 2 kg. kaldığında artık gitmez, verdiklerimi korumaya almalıyım yanılgısına düştüm. :sinifsinif:
Simgesimabın yazmaya devam etmelisin uyarısı ile neden olmasın dedim. Buradan arkadaşımıza ayrıca teşekkür ediyorum. a.s.
Önce detoksla 1,5 kilo sonra da 1kg. daha verdim. Yani gitmez dediğim sonra da izin verdiğim kilolar 2 hafta içinde gitti.
2- Buradaki paylaşımların motivasyonu önemli. Destekleyen bütün arkadaşlara tekrar teşekkür ediyorum.a.s.
Kolay kilo verenler şanslı ama benim gibi zorlananlara önerim, başlangıçtan sonuna kadar olumsuz düşüncelere yer vermemeniz. a.s
Her şey beyinde bitiyor. Unutmayalım ki bedenimize biz hükmediyoruz. Ne zaman artık kilo veremiyorum dersek o andan itibaren kendimizi kitlemiş oluyoruz.
Hangi yöntemi uygularsanız uygulayın strese girmeden yolunuzu açın ve rahat devam edin derim.
Evet 2 aylık maratonum bitti. Artık sakin ve dikkatli yürüme zamanı.
Yeni yılda herkesin bütün hayallerinin gerçekleşmesi dileği ile:enbuyukkk:
Nasıl bir uygulama yaptığımı önceki sayfalarda yazdım. Ancak en önemli iki etken
1- Moralimi genelde yüksek tuttum. İki hafta hiç veremedim ama umudumu kaybetmedim..
fakat son 2 kg. kaldığında artık gitmez, verdiklerimi korumaya almalıyım yanılgısına düştüm. :sinifsinif:
Simgesimabın yazmaya devam etmelisin uyarısı ile neden olmasın dedim. Buradan arkadaşımıza ayrıca teşekkür ediyorum. a.s.
Önce detoksla 1,5 kilo sonra da 1kg. daha verdim. Yani gitmez dediğim sonra da izin verdiğim kilolar 2 hafta içinde gitti.
2- Buradaki paylaşımların motivasyonu önemli. Destekleyen bütün arkadaşlara tekrar teşekkür ediyorum.a.s.
Kolay kilo verenler şanslı ama benim gibi zorlananlara önerim, başlangıçtan sonuna kadar olumsuz düşüncelere yer vermemeniz. a.s
Her şey beyinde bitiyor. Unutmayalım ki bedenimize biz hükmediyoruz. Ne zaman artık kilo veremiyorum dersek o andan itibaren kendimizi kitlemiş oluyoruz.
Hangi yöntemi uygularsanız uygulayın strese girmeden yolunuzu açın ve rahat devam edin derim.
Evet 2 aylık maratonum bitti. Artık sakin ve dikkatli yürüme zamanı.
Yeni yılda herkesin bütün hayallerinin gerçekleşmesi dileği ile:enbuyukkk:
Binbirrenk bu güzel paylaşımın çok teşekkürler ve tebrik ediyorum.Hayatın boyunca hep ideal vucut ağırlığında kalmanı diliyorummm...Sevgimle...
Tebrik ederim canima.s. guzel yazmissin mutlu yillar
merhabalarr.......
ilk önce seni tebrik ediyorum azimle istediğini elde ettiğin için:lepi::lepi::lepi:
benim yardımım olduysa ne mutlu ama sen zaten kimse katılmadığı için ara vermeyi düşünüyordun ama ben rahat vermedim sanasırnaşık şey
yeni yılda temennim azminin daha da artması hangi konuda olursa olsun.sen gerçekten başarılı bir örneksin bu konudaalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
Örn: Tempolu yürüyüş yapabilirsin. Dışarda yaptığın spor endorfin salgılattığından evde yapılandan daha yararlı.
tatlı krizini hiç sorma ben çikolata bağımlısıyımlülülülülülü
öyle bir anda bir gofreti yada kare çikolatayı yiyemem.gidip gelip ağzıma bir tablet alıcam ya da bir ısırık ama mutlaka aklıma düştüğünde bir parça almam lazım.hemen yemekten sonra özellikle canım çekiyor normal mi acaba? kaç gündür eve çikolata girmiyor almak istemiyorum ama tırım tırım aranıyorum dün bayramdan kalma çikolataya dadandım hazine bulmuş misalidelikafaduldendelikafadulden ama 2 taneden fazla yemedim.
evde yemekten ziyade pasta kurabiye üretimine geçerdim nerdeyse kışın.ama 1 aydır evde pasta yapmak istemiyorum bütün mazlemeleri görmemezlikten geliyorum benim için bir hobi bunları yapmak hoşuma gidiyor o zevktende mahrum kaldım.ya ben bu kadar inat ediyorum feragat ediyorum zevklerimden ama sonuç alamayınca sinirim bozuluyor cıvıtıyorum.yarın ölçü alacağız değil mi ama inan bende yine tık yoktur gayet eminim.artık tartıya çıkmadan ne kadar aldığımı verdiğimi tahmin eebiliyorum ölçülerimi de aynen
binbirrenkciim super baslik acmissin ben allaha sukur yavas da olsa kilo verebiliyorum gecen hafta basladim bugun rejimi bozdum ama yani utanmasam meraya gidip otliycakim artik o kadar cok yedim simdi valla dun gece katil olmusum gibi uzuluyorum, yilbasi icin kuzenime geldik sabah da bizi yemege goturucekmis artik allah kerim bogazimin kolesi oldum bu iki gun ama c.tesi ona hadini bildirmeye basliycam. gecen haftaki rejim biraz popoma yaradi bu hafta teletabi gobegimi indirmek istiyorum artik kocluk yaparsin sekerim :1hug:
ya cok haklisin ben gecen kis rejim yaptim bir haftacik neden bir hafta diye sorarsan rejimin son gunu tartildigimda sok gecirmistim.yarabbim bi hafta dilim yerde dolastim insan bi yuz gram bile vermez mi. hic oynamamis. sonra kendi kendime haci yerim boyle rejimi patates kizartiyim da kendime geliyim dedim.
neyse bu seferki rejimimdeyse her gun ucbucuk km yuruyebildigim kadar hizli yurudum bu sefer ise yaradi.
bir de gobek eritmek icin mekikden baska hareket varmi ya mekik cekerken boynum cok agriyo boyun kaslarim cok zayifmis benim sanirim