- 29 Ocak 2010
- 328
- 0
-
- Konu Sahibi BinbirRenk
- #2.501
hangi biRini sayim ki...mafoldumbenmafoldumben bıktım artık 3 aydırr yapamıyorummm...pes etmicem diyorum ama 3 ay oldu ya bu kadar iradesizzlik inanamıyorm kendimee...mafoldumbenlmaz: ne yediiinn klava:
hangi biRini sayim ki...mafoldumbenmafoldumben bıktım artık 3 aydırr yapamıyorummm...pes etmicem diyorum ama 3 ay oldu ya bu kadar iradesizzlik inanamıyorm kendimee...mafoldumben
canım ama böyle olmaz ki, önce kesin karar vermen gerekiyor diyete, sonra kim ne yerse yesin ne yaparsa yapsın, sana ikram ettiklerinde yada yanında birşey yediklerinde; hayır canım istemiyor diyip geri çevirebilmelisin, yoksa bu iş olmaz...
iştah kesici yada metabolizma hızlanrıcı birşeyler içiyor musun...
cnm ben o konuda sabredebiliyorum.ikram ettiklerinde hayır diyebiliyorum.ama bilmiyorum işte bir an geliyor önüme ne gelse yemek istiyorumm.o kadar çok istiyorum ki istediğim kiloya gelmeyii.her defasında bir umut başlıyorum.sonra bozulunca tekrar hayal kırıklığıı.. ama artık bugün bi kez daha anladım yediklerim sadece bir kaç dklık mutluluk pişmanlığı daha uzn sürüyor vee o mutluluğun kaç katı.benm bugünkü patlamam sabah kahvaltısıyla öğle yemeği arasında hiç bişi yemeden 6 saat sonra olmasıı olabilir mi?? iştah kesici ve metabolizma hızlandırıcı bişiler yapmıyorum.eskiden çok yeşilçay içerdim galiba yeniden başlamam lazım...bugün kendime geRçek biR söz veRiyoRum döneRsemm aRtık hep bu kiLoda kaLmaya Razı oLmam demek aRtık yaRın yapaRm diye bişi yok öyle diye diye 3 aydıR aynı kiLodayım zatenn...vee ben ''iRadeLiyimm''..''zayıfLıyoRum'',,''başaRıyorum''..''52 kiLoyum'' hihoyyytoLdu gaLibaa.. bu defa pes etmek yokk hadi bakaLımm başlaYımm temmuza 52 Yim aLLahın izniyLee...sanada çok tşkler cnm cevap gelmeseydi bu kadaR yazamazdım içimi döktm ve RahatLadım..başaRıcaz hep beRaber inş..:lepi::lepi:
canım benim çok tşkr ederim Şeniz arkadaşlarım verdiğim kiloyu fark ediyor ve beni diyetten caydırmaya çalışıyorlar çok büyük mücadele veriyorum yememek için :1no2: ama kesin kararlıyım eşim şuan g.doğuda yedek subay olarak askerliğini yapıyor, ve allah nasip ederse mayısın ilk haftası iznini kullanıp yanıma gelicek.. o gelene kadar inşallah istediğim kiloya düşerim opuyorumnanaktan şunu bugün çok iyi fark ettim ki sizlerin burdaki desteği olmasa ben çoookkktan diyeti bırakmıştım olumunekankayizsmile
cnm ben o konuda sabredebiliyorum.ikram ettiklerinde hayır diyebiliyorum.ama bilmiyorum işte bir an geliyor önüme ne gelse yemek istiyorumm.o kadar çok istiyorum ki istediğim kiloya gelmeyii.her defasında bir umut başlıyorum.sonra bozulunca tekrar hayal kırıklığıı.. ama artık bugün bi kez daha anladım yediklerim sadece bir kaç dklık mutluluk pişmanlığı daha uzn sürüyor vee o mutluluğun kaç katı.benm bugünkü patlamam sabah kahvaltısıyla öğle yemeği arasında hiç bişi yemeden 6 saat sonra olmasıı olabilir mi?? iştah kesici ve metabolizma hızlandırıcı bişiler yapmıyorum.eskiden çok yeşilçay içerdim galiba yeniden başlamam lazım...bugün kendime geRçek biR söz veRiyoRum döneRsemm aRtık hep bu kiLoda kaLmaya Razı oLmam demek aRtık yaRın yapaRm diye bişi yok öyle diye diye 3 aydıR aynı kiLodayım zatenn...vee ben ''iRadeLiyimm''..''zayıfLıyoRum'',,''başaRıyorum''..''52 kiLoyum'' hihoyyytoLdu gaLibaa.. bu defa pes etmek yokk hadi bakaLımm başlaYımm temmuza 52 Yim aLLahın izniyLee...sanada çok tşkler cnm cevap gelmeseydi bu kadaR yazamazdım içimi döktm ve RahatLadım..başaRıcaz hep beRaber inş..:lepi::lepi:
kızLar ben kaçamak yaptım ceza mı bekLiyoRum... eyvahedigeldismile
canım çok güzel dışardan kaydirigubbakcemile5 birilerinin farketmesi sen onlara tamam de yoluna devam
bu arada allah kavuştursun canım
canım cezamı :mymeka: bekliyorum diyosun madem ben vereyim
yaptığın spor arkasından 30 mekik çek bakalım canım :jeyyar:
ne yediğini yazmamışsın bu arada onuda duyalm belki ceza ağırlaşabilirklava:
ve ilk kilo bildirimi benden geçen hafta planladığımı bu hafta gerçekleştirdim ve çook mutluyum sitemi için olumunekankayizsmile BİNBİRRENK e teşekkür ediyorum :lepi::lepi::sm_cool:
2 kilo verdim
bel bölgesinden 3 cm
kalçave göğüs bölgesinden 1er cm incelme :teytey:
günaydın cnm maaşallah nazar değmesin çok iyi ama ben hiç ölçmedim hiç biryerimi :))sırnaşık şey
ne güzel cnm ya istediğimiz kg lara bir an önce insek yaa :((