Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

hangi biRini sayim ki...mafoldumbenmafoldumben bıktım artık 3 aydırr yapamıyorummm...pes etmicem diyorum ama 3 ay oldu ya bu kadar iradesizzlik inanamıyorm kendimee...mafoldumben

canım ama böyle olmaz ki, önce kesin karar vermen gerekiyor diyete, sonra kim ne yerse yesin ne yaparsa yapsın, sana ikram ettiklerinde yada yanında birşey yediklerinde; hayır canım istemiyor diyip geri çevirebilmelisin, yoksa bu iş olmaz...
iştah kesici yada metabolizma hızlanrıcı birşeyler içiyor musun...

cnm ben o konuda sabredebiliyorum.ikram ettiklerinde hayır diyebiliyorum.ama bilmiyorum işte bir an geliyor önüme ne gelse yemek istiyorumm.o kadar çok istiyorum ki istediğim kiloya gelmeyii.her defasında bir umut başlıyorum.sonra bozulunca tekrar hayal kırıklığıı.. ama artık bugün bi kez daha anladım yediklerim sadece bir kaç dklık mutluluk pişmanlığı daha uzn sürüyor vee o mutluluğun kaç katı. benm bugünkü patlamam sabah kahvaltısıyla öğle yemeği arasında hiç bişi yemeden 6 saat sonra olmasıı olabilir mi?? iştah kesici ve metabolizma hızlandırıcı bişiler yapmıyorum.eskiden çok yeşilçay içerdim galiba yeniden başlamam lazım...bugün kendime geRçek biR söz veRiyoRum döneRsemm aRtık hep bu kiLoda kaLmaya Razı oLmam demek aRtık yaRın yapaRm diye bişi yok öyle diye diye 3 aydıR aynı kiLodayım zatenn...vee ben ''iRadeLiyimm''..''zayıfLıyoRum'',,''başaRıyorum''..''52 kiLoyum'' hihoyyytoLdu gaLibaa.. bu defa pes etmek yokk hadi bakaLımm başlaYımm temmuza 52 Yim aLLahın izniyLee...sanada çok tşkler cnm cevap gelmeseydi bu kadaR yazamazdım içimi döktm ve RahatLadım..başaRıcaz hep beRaber inş..:lepi::lepi:

SLM KIZLARR
offf dogru düzgün yazamadımm sizee
zaten bugünlerde yeme düzenimde altüst olduuusempatiksalakcinni
kızlar cezamı yapamadımm öyleki spor bile yapamadım:çok üzgünüm:
şu birkaç gün yogun tempoda geçti
ama yarın inşallahh gramda olsaaa vermiş olurumm
ama kızlarr sözz cezamı gecikmelide olsa buhafta yaparımm tabiki üzerine 2.bir ceza almazsamm
ya bana ne oldu anlamadımm sirkelenippp kendime gelmeliyimmm:mymeka:

patisimmm canımm annen iyiymşş sevindimm ara ara ugramışsınn
ugra yine tamammııı
bakalımm kaç kiloyla döneceksinnnkaydirigubbakcemile3

bak ne güzell sabırlıyım hayır demeyi bilirim diyorsunn...ve hatanıda kendin söylüyorsunn
ara ögün yappp
ve kesinlikle unutmaa bu küçük ögünlerr senin kıtlıktan çıkmış gibi yemeni engelleyecekkk
çünkü kendimden biliyorummmkaydirigubbakcemile5

canım çok güzel dışardan kaydirigubbakcemile5 birilerinin farketmesi sen onlara tamam de yoluna devam
bu arada allah kavuştursun canım

tamam işte bu kadar vereliniortak bir hafta zorluk çekersin sonra bünyen az yemeye alışır zaten, ara yaparsan tüm sorunun çözelecek bence..dünde ara yapmadığın için çok yemiştin klava:

kızLar ben kaçamak yaptım ceza mı bekLiyoRum... eyvahedigeldismile

canım cezamı :mymeka: bekliyorum diyosun madem ben vereyim
yaptığın spor arkasından 30 mekik çek bakalım canım :jeyyar:
ne yediğini yazmamışsın bu arada onuda duyalm belki ceza ağırlaşabilirklava:

canım çok güzel dışardan kaydirigubbakcemile5 birilerinin farketmesi sen onlara tamam de yoluna devam
bu arada allah kavuştursun canım

canım benim amin, çok az kaldı artık gelecek inşallah...evet haticecim bende aynen öyle yapıyorum tamam diyorum ama yoluma devam ediyorum :jeyyar:

canım zaten sen yaptığın hatanın farkındasın alsanaalsanasmile ve çizelgenden gördüğüm kadarıyla 16 kilo vermişsin 10 kilon kalmış yani çoğu gitti azı sositososito kaldı kolay olur yeterki iste
kaçamak yaptığında kendini cezalandır mesela yarın sadece meyve yada çorba salata ile geçireceğim gibi ayrıca sporunu arttır ve zambaktan :mymeka: cezanı almayı unutma
bende çok aman dediğim zamanları hatırlıyorum ve buradaki motivasyonla :teselli: bırakmadan devam edebiliyorum sana tavsiyem buraya yazmayı ihmal etme...
:lepi:

canım cezamı :mymeka: bekliyorum diyosun madem ben vereyim
yaptığın spor arkasından 30 mekik çek bakalım canım :jeyyar:
ne yediğini yazmamışsın bu arada onuda duyalm belki ceza ağırlaşabilirklava:

valla ne yediğimi bilmiyorum o kadar saldırdm ki kıtlıktan çıktım sanki klava: 100 mekik çekebilirimm saRun değiLL zaten o karnın yanma hissini seviYorum :))

ve ilk kilo bildirimi benden geçen hafta planladığımı bu hafta gerçekleştirdim ve çook mutluyum sitemi için olumunekankayizsmile BİNBİRRENK e teşekkür ediyorum :lepi::lepi::sm_cool:

2 kilo verdim
bel bölgesinden 3 cm
kalçave göğüs bölgesinden 1er cm incelme
:teytey:

-----------------------başladığı k-------------------geçen haftaki------------------şuanki kilo-------------------hedef kilo
hatice1.........................84...........................78..............................76...........................68 ......2 kilo vermiş

zambak3......................86.3.........................80.......................................................70 .....

patiska.........................85............................82.8.....................................................70........

hatic22.........................65.8.........................61.1.....................................................57........

bonib10.........................81............................81........................................................64...

bendisay
.......................69............................64.5.........................63.2.......................58...1klo 300 gr vermiş

eyllull..........................51.6........................50.5........................................................48......

cgdm85........................77............................73.5......................72.7............................60........800 gr vermiş

inci0781........................67...........................65.9.......................................................60...

brownsugar...................68.8........................68.8.........................68.2.........................52.........600 gr vermiş

oyelken.........................79.9.......................79.7.........................77.4..........................60..........2.300 gr vermiş

yanlışlık varsa uyarın arkadaşlar

Son düzenleme:

günaydın cnm maaşallah nazar değmesin çok iyi ama ben hiç ölçmedim hiç biryerimi :))sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…