Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

teşekkür ederim cnm sende olmasan :)
ama bizim iş yerinde açılmıyor yani resimleri göremiyorum maalesef

cnm sabah 7:30da kahvaltı yapmıştm 2.30da da öğle yemeği olunca buna şükrediyorum..:) önceden patlar ne gelirse yerdimm..a.s

hımmmm o zaman aferin diyorum kaydirigubbakcemile3
canım işte arkadaşlar her zaman söylüyorlar ya ara yapın ara yapın diye, onlar bu nedenden dolayı arayı öneriyorlar ( ben pek yapmıyorum ama acıkmıyorum ) çünkü ara yaptığımızda karnımız çok acıkmadığı için kıtlıktan çıkmış gb yemeklere saldırmıyoruz sempatiksalakcinni
artık ara yapıyorsun tamam mı canım klava:

merhaba arkadaşlar, bugün kü menüm..
sabah:1 dilim kepekli ekmek
kk büyüklüğünde peynir, domates, şekersiz çay

ara: bir bardak şekersiz çay

öğle: 5-6 kaşık makarna, bir kase cacık (ekmek yok )

ara: bir tane yeşil elma..

ayrıca az önce yarım saat hızlı tempoda yürüdüm...akşam ne yiycem bilmiyorum :hulya:

çok güzel vereliniortak canım tebrik ederim ara çayla değil meyveyle yapsan iyi ama açıkmıyorum demişsin sen bilirsin kaydirigubbakcemile5

haticecim bir tane rsim seçtim ama nasıl avatar a alacağım

önce beğendiğin resmi bilgisayara bi yere kaydet
sonra kullanıcı profiline gir orada avatar değiştir var
orda en aşağıda boşluğun yanında gözat var kaydettiğin yerden onu seçerek değişiklikleri kaydet

benim bilgisayarda resimler bazen gözüküyor bazen gözükmüyor ya şimdi yine gözükmüyor oyüzden evde yaparım artık sağol haticecim ben çıkıyorum kızlar iyi akşamlar

çok güzel vereliniortak canım tebrik ederim ara çayla değil meyveyle yapsan iyi ama açıkmıyorum demişsin sen bilirsin kaydirigubbakcemile5

canım benim çok tşkr ederim Şeniz arkadaşlarım verdiğim kiloyu fark ediyor ve beni diyetten caydırmaya çalışıyorlar çok büyük mücadele veriyorum yememek için :1no2: ama kesin kararlıyım eşim şuan g.doğuda yedek subay olarak askerliğini yapıyor, ve allah nasip ederse mayısın ilk haftası iznini kullanıp yanıma gelicek.. o gelene kadar inşallah istediğim kiloya düşerim opuyorumnanaktan şunu bugün çok iyi fark ettim ki sizlerin burdaki desteği olmasa ben çoookkktan diyeti bırakmıştım olumunekankayizsmile

seni yolundan çevirmeye çalışan bir sürü arkadaş, eş dost, aile bireyi olabilir :jeyyar: sakın vazgeçme şekerim.
biliyorum çünkü benim etrafımda da onlardan bir sürü var. aaaa yeter bu kadar, yüzün küçüldü, daha zayıf olursan sana yakışmaz diyip caydırmaya çalışıyorlar. hiç dinlemiyorum ben. önemli olan bizim kendimizi nasıl görmek istediğimiz.

bu arada ne kadar kilo vermen gerekiyor senin? hedef nedir?

evet canım ya bi görsen yemem için ellerinden geleni yapıyorlar ama bırakmak yok lmaz:

canım sanırım vermem gereken 2 kilom kaldı 48 kilo olmak istiyoru...artık yarın tartıda kaç kilo gelirim bilmiyorum eyvahedigeldismile

hadi bakalım çok bişey yokmuş inşallah bir an önce istediğin kiloya kavuşursun. hemen olmazsa moralini bozma, biliyorsun zayıfladıkça kilo vermek zorlaşıyor. opuyorumnanaktan

hadi bakalım çok bişey yokmuş inşallah bir an önce istediğin kiloya kavuşursun. hemen olmazsa moralini bozma, biliyorsun zayıfladıkça kilo vermek zorlaşıyor. opuyorumnanaktan

evet canım, inşallah 2 hafta içinde gider kilolar...yaza hepimiz fıstık gibi giricez :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…