- 19 Mart 2010
- 14.169
- 0
- 42
-
- Konu Sahibi BinbirRenk
- #2.541
cnm sen spor yapmadıkça kilo vermen biraz zor gibi görünüyo
İlacın etkisi vardır banta göre yerimseniben ki kana karışıyor. Şeker hastalarına glifor diye bir ilaç veriyorlar aynı zamanda kilo verilmesine de yardımcı oluyormuş tabi bu gibi hastaya özel ilaçları doktor kontrolü olmadan almak sakıncalı olabilir. Burda ki amaç "Sağlıklı Kilo Vermek" ise sağlığımızı tehdit edecek hiçbir davranışta bulunmamız gerekir. guclubacismile
kızlar çokk tebriklerr
maşallahhh hep böyle olunnn:hooray::hooray:
gelelim banaaa:mymeka:
aslında gelmesek iyi olur ama
malesef kilo verememişim..
haticem mümkünse ben o mazeretim ve ilacım bitene kadar(sen biliyosun konuyu) kilo bildirimi yapmıyım olurmu.
ama diyete ve spora tam gaz devam
şimdi kahvaltımı yaptım
5zeytin
2kk peynir
yarım domates
1dilim esmer ekmek
tabi ki ilaçla hiç bir şey olmuyor daha doğrusu bana olmadı şimdiye kadar ama şimdi diyet yapıyorum hayatımda ilk defa bu diyette şekersiz çay içiyorum
sen kullandınmı bu şeker ilacını ???
Bana değil; ablama vermişti doktor. Çok düzenli kullanmadı şuan bıraktı (ilacı bırakması, ilacın olumsuz etkisi ya da doktorun artık kullanmamasını söylemesi üzerine değil) Ablamın yerinde olsam kullanırdım ama hem annemin arkadaşlarından işittiğim hem de ablamın kullandığı süre zarfında gördüğüm kadarıyla etkili olduğunu söyleyebilirim.
ama şeker ilacı olduğuna göre normal bir insan içemez onu
İlacın etkisi vardır banta göre yerimseniben ki kana karışıyor. Şeker hastalarına glifor diye bir ilaç veriyorlar aynı zamanda kilo verilmesine de yardımcı oluyormuş tabi bu gibi hastaya özel ilaçları doktor kontrolü olmadan almak sakıncalı olabilir. Burda ki amaç "Sağlıklı Kilo Vermek" ise sağlığımızı tehdit edecek hiçbir davranışta bulunmamız gerekir. guclubacismile
inş.cnm :)
oo iddialıyız bayağı :))
Ben de kilo çizelgesi yapmak istiyorum ama nasıl oluyor bilmiyorum
kızlar çokk tebriklerr
maşallahhh hep böyle olunnn:hooray::hooray:
gelelim banaaa:mymeka:
aslında gelmesek iyi olur ama
malesef kilo verememişim..
haticem mümkünse ben o mazeretim ve ilacım bitene kadar(sen biliyosun konuyu) kilo bildirimi yapmıyım olurmu.
ama diyete ve spora tam gaz devam
şimdi kahvaltımı yaptım
5zeytin
2kk peynir
yarım domates
1dilim esmer ekmek
canım kilo çizelgesi tickerfactory diye bi adresten yapılıyo
brown sugar kaç kilo olmak istiyosun tabloya yazacağım da
canım sen nasıl istersen öyle olsun
sen tedavini olda
zaten bu aradada eminim verirsin kilo çok azimlisin sen buraya yazmaya devam et bak gör kilo aldırmaz sana ilaçlar
çok teşekkür ederim canım