Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

sen kullandınmı bu şeker ilacını ???

zambakcım öncelikle teşekkürler. sağlık herşeyden önemli, kullandığın ilaçlar bitene kadar kiloya takılma bence. biz yanındayız olumunekankayizsmile

tabi ki ilaçla hiç bir şey olmuyor daha doğrusu bana olmadı şimdiye kadar ama şimdi diyet yapıyorum hayatımda ilk defa bu diyette şekersiz çay içiyorum

kızlar tabi ki herkes kendisi için en iyisini bilir ama bence bu ilaç ve destekleyici ürünlerden tamamen uzak durmak lazım. hiçbirimiz obez denebilecek boyutlarda kilolu değiliz, biraz dikkate dersek spor yaparsak kiloları verebildiğimizi de biliyoruz. o yüzden hiçbir şey kullanmayın bence ilerde ciddi sağlık problemlerine sebep oluyorlar. benim bir arkadaşımın annesi bu zayıflamaya yardımcı ilaçlar yüzünden ciddi bir karaciğer rahatsızlığı yaşadı, kadıncağız hala tedavi görüyor. bunları yaşamaya değmez diye düşünüyorum.

sen kullandınmı bu şeker ilacını ???

Bana değil; ablama vermişti doktor. Çok düzenli kullanmadı şuan bıraktı (ilacı bırakması, ilacın olumsuz etkisi ya da doktorun artık kullanmamasını söylemesi üzerine değil) Ablamın yerinde olsam kullanırdım ama hem annemin arkadaşlarından işittiğim hem de ablamın kullandığı süre zarfında gördüğüm kadarıyla etkili olduğunu söyleyebilirim.

ama şeker ilacı olduğuna göre normal bir insan içemez onu

ama şeker ilacı olduğuna göre normal bir insan içemez onu

Bu yüzden doktor kontrolü önemli. Şuan o ilaç yararlı gözükse de bu yarar sadece ilacı kullanmaya ihtiyacı olan kişiye faydalı olur. Sağlığımız yerinde olmadan kilo vermemiz de anlamsız olur. Sağlığımız yeterki yerinde olsun biz irademizle, diyetimizle, sporumuzla da veririz kiloları zemuszemus

inş.cnm :)

canım sen nasıl istersen öyle olsun
sen tedavini olda
zaten bu aradada eminim verirsin kilo çok azimlisin sen buraya yazmaya devam et bak gör kilo aldırmaz sana ilaçlar

çok teşekkür ederim canım

canım sen nasıl istersen öyle olsun
sen tedavini olda
zaten bu aradada eminim verirsin kilo çok azimlisin sen buraya yazmaya devam et bak gör kilo aldırmaz sana ilaçlar

çok teşekkür ederim canım

inşallah canım benim çok sagolll
tabiki buraya yazacagımm hergün
buhaftakii kupa seninn heraldeeolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…