Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

bugünkü menüm
sabah 8 de nesfit (lıght sütle)
saat 10 da şekersiz yeşil çay
öğle yemeğinde mercimek çorbası ve 1 dilim kepek ekmeği

kızlar bu topik çok ağır işliyo ve motivasyon sıfır :enbuyukkk:

Haklısın canım ama kendiliğinden hareketlenmez ki.:sinifsinif: Canlandıracak olan katılımcılar.
Sadece kilo bildirimi için veya menü bildirimi için gelinirse, paylaşım olmazsa bu kadar oluryerimseniben.

aslında spor aleti almaya niyetim var ama bir sürü de çeşit var

canım kendin bilirsin ama bence alete gerek yok bende 3 senedir step 1 senedirde koşu bandı var ama doğru dürüst yaptığımı söyleyemem burda walk at home öğrendim onu yaptım çok daha eğlenceli kocam bile boşa almışız koşu bandını dedi ama tabi karar senin kaydirigubbakcemile5

canım ben önce youtube dan bulduğum 1 millik kaydirigubbakcemile2 olanı yaptım herkes çok inceldiğimi söyledi ben yararını çok gördüm
daha sonra buradaki bir arkadaşın tavsiye ettiği adresten bilgisayara indirdim 1 mil 2 mil ve 5 mil şimdi değişiklik yapma adına hihoyyyt koşu bandında yürüyorum ancak :dance:
5 mil olanı indirmen ve ne kadar yapmak istersen ondan yapmak daha mantıklı bence :teytey:

ya kızlar siz şu adınızın ordaki resimleri nerden buldunuz da koydunuz bende eksik kalmayayım :))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…