Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

Günaydın herkeseeeee

haticecim öncelikle benim geçen haftaki kilomu düzeltelim yoksa kilo verememiş gibi görünücem. :sinifsinif:
geçen hafta kilom 64,5 tu. bu gün itibariyle 63,2
1 kg. 300gr. gitmiş.

seni de çok tebrik ederim canım kupayı ben alıcam diyordum ama sana kaptırmışım bile. çok güzel kilo vermişsin kaydirigubbakcemile5

sende güzel vermişsin
ya ben senin kg bile insem olur ilk zamanlar :)))

düzelttim canım sağol bende seni tebrik ederim alkisalkisalkis

sende güzel vermişsin
ya ben senin kg bile insem olur ilk zamanlar :)))

saol canım. benim kiloma da inersin istediğin kiloya da inersin. benim hiç şüphem yok önemli olan moral bozmamak. sen de gayet iyi gidiyorsun pes etmezsen stediğin kiloyu yakın zamanda göreceğinden hiiiiç şüphem yok yerimseniben

düzelttim canım sağol bende seni tebrik ederim alkisalkisalkis

saol canım. gayet güzle oldu eline sağlık.
bu arada bel bölgen çok güzel incelmiş. 3cm süper bir rakam. hihoyyyt
ben epeydir ölçülerimi almıyorum. bu akşam ben de alıyım haftaya bakarız neler olmuş.

ahhh canım ağzın bal yesin :)))olumunekankayizsmile

Herkese Günaydınlar :1hug:
Bu hafta misafirim geldi yakşalık 3 gün giremedim. 233.sfda bırakmıştım sizi 254 olmuşsunuz. Maşallah maşallah kaydirigubbakcemile3
Kilo vermeye başlamak istediğimde kilom 68,800 kg şuan 68,200 yalnız bu hafta yemek listesi pek diyetlik değildi :kedi: Cezam neyse 3 katını yapmaya razıyım. Bu arada ben de kilo çizelgesi yapmak istiyorum. Nerde yazıyor? CADIARZU

kızlar herkese günaydınn..

haticecim tebrik ederim süper kilo vermişsin
bendisaycım sende öyle alkisalkisalkis

bende kilomu bildireyim arkadaşlar
gerçi reglim dün saçma bi artış oldu kilomda ama kendimi salmadım
dün tam 6 km çok hızlı tempo yürüdüm bol su içtim
sabah tartıldığımda 72.7 geldi a.s
olsun buna da şükür :dance:

kızlar çokk tebriklerr
maşallahhh hep böyle olunnn:hooray::hooray:
gelelim banaaa:mymeka:
aslında gelmesek iyi olur ama
malesef kilo verememişim..
haticem mümkünse ben o mazeretim ve ilacım bitene kadar(sen biliyosun konuyu) kilo bildirimi yapmıyım olurmu.
ama diyete ve spora tam gaz devam

şimdi kahvaltımı yaptım
5zeytin
2kk peynir
yarım domates
1dilim esmer ekmek

haticecim bende 79,700 ile başlamıştım 77,400 üm (5 gündür hiç azalmıyo gram oynamıyo)

haticecim bende 79,700 ile başlamıştım 77,400 üm (5 gündür hiç azalmıyo gram oynamıyo)

Ne güzel. Tabi bana göre kaydirigubbakcemile3 Aynı hafta başlamıştık. Benim pek düşündüğüm gibi gitmedi yemek menüleri Ama önümüzde hafta kupaya göz koydum. :lepi:

Ne güzel. Tabi bana göre kaydirigubbakcemile3 Aynı hafta başlamıştık. Benim pek düşündüğüm gibi gitmedi yemek menüleri Ama önümüzde hafta kupaya göz koydum. :lepi:

ama ben ilaçta kullanıyorum yanında (gerçi şimdiye kadar içtiğim hiç bir ilacın faydası olmadı )

ama ben ilaçta kullanıyorum yanında (gerçi şimdiye kadar içtiğim hiç bir ilacın faydası olmadı )

Zamanında ben ilaç da kullanmıştım bantlardan da kullanmıştım ama çok pişman olmuştum. Bantlardan almıştım içinde çok sıkı bir diyet listesi. Ben o diyeti yaptıktan sonra bantsız da zayıflarım kaydirigubbakcemile3 Bu işin emeksiz tersiz olmayacağını anladım. Önce irade sonra da spor. kaydirigubbakcemile2

tabi ki ilaçla hiç bir şey olmuyor daha doğrusu bana olmadı şimdiye kadar ama şimdi diyet yapıyorum hayatımda ilk defa bu diyette şekersiz çay içiyorum

tabi ki ilaçla hiç bir şey olmuyor daha doğrusu bana olmadı şimdiye kadar ama şimdi diyet yapıyorum hayatımda ilk defa bu diyette şekersiz çay içiyorum

İlacın etkisi vardır banta göre yerimseniben ki kana karışıyor. Şeker hastalarına glifor diye bir ilaç veriyorlar aynı zamanda kilo verilmesine de yardımcı oluyormuş tabi bu gibi hastaya özel ilaçları doktor kontrolü olmadan almak sakıncalı olabilir. Burda ki amaç "Sağlıklı Kilo Vermek" ise sağlığımızı tehdit edecek hiçbir davranışta bulunmamız gerekir. guclubacismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…