- 19 Mart 2010
- 14.169
- 0
- 42
-
- Konu Sahibi BinbirRenk
- #2.521
oluyor inşallah canım :sm_cool:
Günaydın herkeseeeee
haticecim öncelikle benim geçen haftaki kilomu düzeltelim yoksa kilo verememiş gibi görünücem. :sinifsinif:
geçen hafta kilom 64,5 tu. bu gün itibariyle 63,2
1 kg. 300gr. gitmiş.
seni de çok tebrik ederim canım kupayı ben alıcam diyordum ama sana kaptırmışım bile. çok güzel kilo vermişsin kaydirigubbakcemile5
Günaydın herkeseeeee
haticecim öncelikle benim geçen haftaki kilomu düzeltelim yoksa kilo verememiş gibi görünücem. :sinifsinif:
1 kg. 300gr. gitmiş.
seni de çok tebrik ederim canım kupayı ben alıcam diyordum ama sana kaptırmışım bile. çok güzel kilo vermişsin kaydirigubbakcemile5
sende güzel vermişsin
ya ben senin kg bile insem olur ilk zamanlar :)))
düzelttim canım sağol bende seni tebrik ederim alkisalkisalkis
saol canım. benim kiloma da inersin istediğin kiloya da inersin. benim hiç şüphem yok önemli olan moral bozmamak. sen de gayet iyi gidiyorsun pes etmezsen stediğin kiloyu yakın zamanda göreceğinden hiiiiç şüphem yok yerimseniben
ve ilk kilo bildirimi benden geçen hafta planladığımı bu hafta gerçekleştirdim ve çook mutluyum sitemi için olumunekankayizsmile BİNBİRRENK e teşekkür ediyorum :lepi::lepi::sm_cool:
2 kilo verdim
bel bölgesinden 3 cm
kalçave göğüs bölgesinden 1er cm incelme :teytey:
Günaydın herkeseeeee
1 kg. 300gr. gitmiş.
haticecim bende 79,700 ile başlamıştım 77,400 üm (5 gündür hiç azalmıyo gram oynamıyo)
Ne güzel. Tabi bana göre kaydirigubbakcemile3 Aynı hafta başlamıştık. Benim pek düşündüğüm gibi gitmedi yemek menüleriAma önümüzde hafta kupaya göz koydum. :lepi:
ama ben ilaçta kullanıyorum yanında (gerçi şimdiye kadar içtiğim hiç bir ilacın faydası olmadı )
Zamanında ben ilaç da kullanmıştım bantlardan da kullanmıştım ama çok pişman olmuştum. Bantlardan almıştım içinde çok sıkı bir diyet listesi. Ben o diyeti yaptıktan sonra bantsız da zayıflarım kaydirigubbakcemile3 Bu işin emeksiz tersiz olmayacağını anladım. Önce irade sonra da spor. kaydirigubbakcemile2
tabi ki ilaçla hiç bir şey olmuyor daha doğrusu bana olmadı şimdiye kadar ama şimdi diyet yapıyorum hayatımda ilk defa bu diyette şekersiz çay içiyorum
tabi ki ilaçla hiç bir şey olmuyor daha doğrusu bana olmadı şimdiye kadar ama şimdi diyet yapıyorum hayatımda ilk defa bu diyette şekersiz çay içiyorum