Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

haticecim detoksun nasıl gidiyo

canım 2. günüm ve ben yine bozdum geçende aynı olmuştu bilmiyorumkismile diyet olarak bozmuyorum ama detoks bozuluyo :kedi: karşı komşuma misafir geldi bende gitmek zorunda kaldım ve 3 tane az şekerli çay yanında ufak bir kurabiye bide yarım pogaça yedim.
dün kilomda azalma görmüştüm faydası oldu ama ben devam edemedim neyse ben sporumu kaydirigubbakcemile2 yapmadım senin yolladığın videoya bakıp sporuma başlayacağım
daha sonra görüşürüz...kaydirigubbakcemile5

ya böyle ev gezmeleri kekler poğaçalar börekler sarmalar da güzel oluyor yaa :)))

ya böyle ev gezmeleri kekler poğaçalar börekler sarmalar da güzel oluyor yaa :)))

lmaz: oyelken cim ben senin bu diyet olayını beyninde bitirmediğini düşünüyorum lmaz:

birbirimize destek olmalıyız bence ayda bir belki bu kaçamaklar olabilir ama biz daha ne kadar kilo verdik ki :enbuyukkk: bunları yemek gibi bi lüksümüz olmamalı yasakkelime

hatice1 için söylemiyorum bunu onun ne kadar zamandır diyet yaptığını ve kaç kilo verdiğini bilmiyorum

biz seninle yeni sayılırız bunların hayali bile olmasın bence :enbuyukkk:

yok cnm şaka yaptım zaten yok ben kararlıyım eşim le annem yanımda neler yiyiyorlar ben ağzıma bile sürmüyorum hatta dalga geçiyorlar benimle bu yaz bikini giymeye kararlısın galiba diye

yok cnm şaka yaptım zaten yok ben kararlıyım eşim le annem yanımda neler yiyiyorlar ben ağzıma bile sürmüyorum hatta dalga geçiyorlar benimle bu yaz bikini giymeye kararlısın galiba diye

neden dalga geçiyolar o da olur inşallah delikafadulden

ben nette dolanırken şunu buldum

http://www.youtube.com/watch?v=nKCPcRcJmqc&feature=channel

arkadaşlar bu verdiğim link ; spor yapmaya zamanım yok çünkü masa başı çalışıyorum hareketsizim
diyenler için süper...bence bi bakın
youtube açamayanlar linki göremezler :bbo:

merhaba kızlar nasılsınız bakalım
bugün yediklerim :hulya:
sabah:bir dilim kepekli ekmek
kk büyüklüğünde peynir
bir tane domates

ara:bir lokma kek, bir bardak şekersiz çay

öğle: 4-5 kaşık yeşil mercimek çorbası
4 kaşık pilav, bir bardak ayran

ara:sek nescafe

akşam:3 tane yağsız köfte, bir tabak salata

ayrıca bugün 1 saat hızlı tempoda yürüdüm :lepi:

ben kendi yediklerime bile yapamıyorum
neyin ne kadar yiyileceği hakkında bi fikrim yok
yanlış yorum yapmak istemem
BinbirRenk daha tecrübeli bizden

Ben burdayken yardımcı olmaya çalışırım ama siz de birbirinize yardımcı olabilirsiniz. ınsan bazen kendi yanılabiliyor ama dışardan bakınca daha iyi farkediliyor.
Arkadaşın verdiği listeye bakalım. Besin gruplarının hepsinden gün içindeki dağılımı nasıl?
-Proteinler:Et grubu(kırmızı ve beyaz et, yumurta, kurubaklagiller)
-Protein ve kalsiyum:süt grubu(süt,yoğurt,ayran,peynir)
-Karbonhidratlar:Tahıl grubu(esmer ekmek, makarna, bulgur, pirinç)
-Vitaminler:Meyve-sebze grubu
Bu 4 gruptan yiyeceklerin menüde olmasına dikkat edelim.

Miktarları da herkes kendi belirleyebilir. Ben kilo verme döneminde deneme yanılma yoluyla buldum. Şimdi hangisinden ne kadar yemem gerektiğini biliyorum.a.s
Sizinki de zamanla oturacaktır.
Her gün tartılmamın bir nedeni de budur. Eğer tartıda gr. dahi eksilmediysem veya artış olduysa dün ne yemiştim ona bakarım. Örn: Öğlede pilavı 4 kaşık yemişimdir onu 2 ye indiririm. Akşam 2 parça ızgara tavuk yemişimdir onu 1 e indiririm vs. Yerine salatayı arttırırım.cokacimcoook
Yani ben pazartesi yaptığım hatayı cuma nasıl bulabilirim? Hemen ertesi gün belirlemek daha kolayıma geliyor.aklinialirimsmile
Zaten sofradan kilo verene kadar yarı tok kalkılacak. Şimdi normal doyarak kalkıyorum ama zaten mide küçüldüğü için öncekinden fazla yemiyorum.
Uzun uzun yazdım ki artık birbirinize rahatça yardımcı olabilirsiniz.:teselli:

Son düzenleme:
arkadaşlar sporumu fazlasıyla guclubacismile yaptım umarım karşılar 4 buçuk km yürüdüm tempolu şekilde koşu bandında kaydirigubbakcemile2 şimdi dizim var herkese iyi akşamlar :lepi:

arkadaşlar sporumu fazlasıyla guclubacismile yaptım umarım karşılar 4 buçuk km yürüdüm tempolu şekilde koşu bandında kaydirigubbakcemile2 şimdi dizim var herkese iyi akşamlar :lepi:

maşallah
bende dün 6 km hızlı tempoda yürüdüm koştum bugün fazla spor yapmadım 30 dk egzersiz yaptm sadece bende dizimi izlicem :hulya: .. iyi akşamlar

menümmm:
sabah:2 dLm ekmek,1.5 kk peynir,domates

ara:1 eLma
öğLe:2 kase çorba,2 yumuRta
aRa:2 çiLek
aşam:1 paLamut,saLata,3 çiLek
aRa:1 eLma
spoR:jillian level 2,great thighs,150 mekik
su:1.5 litre

menüLeRe hiç yoRum yapmıyosunuz kızLaR??bilmiyorumkismile

canım bence öğle menünde biraz abartmışsın 2 kase çorba ve 2 yumurta yerine bunları birer porsiyon yiyebilirdin... bence kendine ceza vermelisin klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…