Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

canım patiska izmirde herhalde zambakında işleri var bonibon vardı oda uğramaz oldu hatic22 var yazan onun dışındakiler hergün girip yazmazlardı zaten baştan beri böyle yani şimdi yeniler sizler varsınız siz yazıyosunuz

canım bence öğle menünde biraz abartmışsın 2 kase çorba ve 2 yumurta yerine bunları birer porsiyon yiyebilirdin... bence kendine ceza vermelisin :eek:klava:

cnm sabah 7:30da kahvaltı yapmıştm 2.30da da öğle yemeği olunca buna şükrediyorum..:) önceden patlar ne gelirse yerdimm..a.s

bugünkü menüm ;
sabahı

1 kk peynir
4zeytin
salatalık domates 1 dilim kepek ekmek

arada bişey yemedim cnm istemiyo
sadece mate çayı
öğlen
z.yağlı fasulye + 1 dilim kep.ekmek
ara
1 portakal
akşam
1 tabak lahana yemeği + 1 çay bardağı yoğurt (ekmek yok lahanada pirinç var)
arada belki elma yerim yada bişey yemem
tabi yine bol su ve yatmadan elma sirkeli su

kızlar regl'ken elma sirkesi içmek zararlı olurmu

bugünkü menüm ;
sabahı

1 kk peynir
4zeytin
salatalık domates 1 dilim kepek ekmek

arada bişey yemedim cnm istemiyo
sadece mate çayı
öğlen
z.yağlı fasulye + 1 dilim kep.ekmek
ara
1 portakal
akşam
1 tabak lahana yemeği + 1 çay bardağı yoğurt (ekmek yok lahanada pirinç var)
arada belki elma yerim yada bişey yemem
tabi yine bol su ve yatmadan elma sirkeli su

kızlar regl'ken elma sirkesi içmek zararlı olurmu

canım ben geçen hafta regldim elma sirkesi içiyordum 1 kilo fazla çıktım ama sirkenin iyi yada kötü etkisi varmı bilmiyorum bilmiyorumkismile kendin bilirsin ama olmazsa ara ver bikaç gün

bu sabah tartıldığımda 2 kg fazla çıktım ohaoldumsmile
10 gündür regl olmuyodum sabah oldu nihayet ama 2 kg nerden geldi anlamadım
çok morelim bozuldu yaa ama normalmiş sanırım da 2 kg da çok normal değil gibime geldi

bu sabah tartıldığımda 2 kg fazla çıktım ohaoldumsmile
10 gündür regl olmuyodum sabah oldu nihayet ama 2 kg nerden geldi anlamadım
çok morelim bozuldu yaa ama normalmiş sanırım da 2 kg da çok normal değil gibime geldi

canım çok normal ben kilo verdiğimi düşünürken 1 kilodan fazla çıkmıştı nasıl bi moral bozukluğu oldu bilemzsin ben verdiğimi düşünürken kilo almak ama 3. gün herşey eski haline döndü canım 3 gün sabret eski haline dönersinkaydirigubbakcemile5

inşallah cnm inşallah sağolasın yaa olumunekankayizsmile
o kadar uğraş didin nefsine hakim ol sonuca bak :1ninca:
yüreğime su serptin a.s.

evet canım aynı durumdaymışız geçen hafta çok dikkat ettim herzamankinden bile üstüne bide sporumu arttırdım tamam bu hafta 2 kilo veririm dediğim zamanda böyle oldu düşün anlıyorum seni şimdi üzülme dediydin dersin

X