- 4 Şubat 2009
- 3.972
- 943
-
- Konu Sahibi BinbirRenk
- #2.401
Deneyen var mı bilmiyorum ama bugün çaykurun dökme naneli yeşil çayını denedim. Çok beğendim kokusunu, içimini fln.
Zaten nanenin iştah kesici özelliğini biliyoruz.. Poşet çayların tadı hepsi aynı gibi geliyor zaten uzun zamandır içmiyordum. Açık sade yeşil çay içiyordum. Nanelisini denemeyenlere öneririm.
bu forumu sen açmışsın ya oyüzden seni görmeyince olmuyo :)
hem senin yazdıklarını da okuyorum sayfa sayfa takip ediyorum girmediğim zamanların sayfalarını da okuyorum
bencede her gün tartılmak önlem almak açısından daha iyi
ben de çaykur'un normal dökme yeşil çayını içiyorum. nanelisini denemedim ama ilk fırsatta deneyebilirim madem sen önerisyorsun sengözlerimebaksanab
Zaten yapılan bir araştırmayı burada da yazmıştım bir ara. Her gün tartılanlardan daha iyi verim alınmış. Haftalık tartılma hk. bir araştırma görmedim. Nerden çıktı bilmiyorum. Belki fazla görünce moral bozulmasın diyedir. Böyle bir araştırma da varsa bilen yazsa iyi olur.CADIARZU
BinbirRenk bişey sorcam sence sabahmı tartılmak daha doğrudur akşammı?
bide bugünkü menümü nasıl buldun?
Teşekkürederim...ya bide ben akşam yemeğimi yerken tereddütle yiyorum burdaki arkadaşlar 3 kaşık 5 kaşık hesabı yapıyolar...Ben tek bi çeşit yemek yiyorum o da bi tabak yani belki 10 kaşığa tekabul ediyodur.Fazlamı acaba CADIARZU
kolay gelsin kızlar...
bi bakayım istedim size... çok öpüyorum hepinizi...
slm kızlar menüm
sabah 2 dilim ekmek peynir 3 tane zeytin
ara 1 yeşil elma
öğle okulda olduğum için 4 tane kepekli bisküvi ve yeşil çay
ara 1 avuç leblebi
akşam daha belli değil
spor yapamadım bugün benneyaptımki
Canım öğle yemeğini bir düzene koyman lazım. Böyle kilo verirsin ama sağlıksız :1no2:
oyelken cim senin menün ne bugün yazdınmı?
bilmiyorum yorum yapamicam :)
BinbirRenk karar versin