- 19 Mart 2010
- 14.169
- 0
- 42
-
- Konu Sahibi BinbirRenk
- #2.381
canım lahana çorbasından bahsediyosan 1 haftada etkisini gösterir herhalde bende yaptım zamanında ama devam ettiremedimyerimseniben
nbr cnm
ben lahana suyu içmiştim ayyy tadı da kokusu da berbattı ama bana hiç bişi yapmamıştı
iyiyim canım sen nasılsın
ben hem lahana suyunu hem lahana çorbasını denedim 2 side faydalı ama çorbanın tadını hiç sevmemiştim hoş suyuda aynıda onu gene limonlu içebiliyodum ama 3 hafta devam etmek gerekiyo onlara ben devam etmedim çorbayı 2 gün falan yaptım suyunu gene 1 hafta yapmışımdır faydasınıda görmeye başlamıştım ama süreklilik olmayınca...
iyi fena sayılmaz bugün bacaklarım çok ağrıyo ya bide kg verememişim hiç morelim bozuldu(
canım moralini hiç bozma ben ilk 3 kiloyu verdikten sonra 3 hafta hiç kilo veremedim
her zaman aynı şey olurdu moralim bozulur ve bırakırdım (tabi verdiğim o 3 kiloyuda alırdım) ama bu sefer devam ettim ve veriyorum hala inş.
sende bozma moralini ve sen daha 1 haftadır normal hergün gitmez artık
ya işte insan istiyor ki istediği kiloya çabucak insin ama çok zor kg vermek bu arada birşey soracağım karper diyette yenir mi ?
ya işte insan istiyor ki istediği kiloya çabucak insin ama çok zor kg vermek bu arada birşey soracağım karper diyette yenir mi ?