- 19 Mart 2010
- 14.169
- 0
- 42
- Konu Sahibi BinbirRenk
- #2.421
doğrudur :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
haticecim detoksun nasıl gidiyo
canım 2. günüm ve ben yine bozdum geçende aynı olmuştu bilmiyorumkismile diyet olarak bozmuyorum ama detoks bozuluyo :kedi: karşı komşuma misafir geldi bende gitmek zorunda kaldım ve 3 tane az şekerli çay yanında ufak bir kurabiye bide yarım pogaça yedim.
dün kilomda azalma görmüştüm faydası oldu ama ben devam edemedim neyse ben sporumu kaydirigubbakcemile2 yapmadım senin yolladığın videoya bakıp sporuma başlayacağım
daha sonra görüşürüz...kaydirigubbakcemile5
ya böyle ev gezmeleri kekler poğaçalar börekler sarmalar da güzel oluyor yaa :)))
lmaz: oyelken cim ben senin bu diyet olayını beyninde bitirmediğini düşünüyorum lmaz:
birbirimize destek olmalıyız bence ayda bir belki bu kaçamaklar olabilir ama biz daha ne kadar kilo verdik ki :enbuyukkk: bunları yemek gibi bi lüksümüz olmamalı yasakkelime
hatice1 için söylemiyorum bunu onun ne kadar zamandır diyet yaptığını ve kaç kilo verdiğini bilmiyorum
biz seninle yeni sayılırız bunların hayali bile olmasın bence :enbuyukkk:
yok cnm şaka yaptım zaten yok ben kararlıyım eşim le annem yanımda neler yiyiyorlar ben ağzıma bile sürmüyorum hatta dalga geçiyorlar benimle bu yaz bikini giymeye kararlısın galiba diye
ben kendi yediklerime bile yapamıyorum
neyin ne kadar yiyileceği hakkında bi fikrim yok
yanlış yorum yapmak istemem
BinbirRenk daha tecrübeli bizden
arkadaşlar sporumu fazlasıyla guclubacismile yaptım umarım karşılar 4 buçuk km yürüdüm tempolu şekilde koşu bandında kaydirigubbakcemile2 şimdi dizim var herkese iyi akşamlar :lepi:
menümmm:
sabah:2 dLm ekmek,1.5 kk peynir,domates
ara:1 eLma
öğLe:2 kase çorba,2 yumuRta
aRa:2 çiLek
aşam:1 paLamut,saLata,3 çiLek
aRa:1 eLma
spoR:jillian level 2,great thighs,150 mekik
su:1.5 litre
menüLeRe hiç yoRum yapmıyosunuz kızLaR??bilmiyorumkismile