Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

ben lahana suyu içmiştim ayyy tadı da kokusu da berbattı ama bana hiç bişi yapmamıştı

ben hem lahana suyunu hem lahana çorbasını denedim 2 side faydalı ama çorbanın tadını hiç sevmemiştim hoş suyuda aynıda onu gene limonlu içebiliyodum ama 3 hafta devam etmek gerekiyo onlara ben devam etmedim çorbayı 2 gün falan yaptım suyunu gene 1 hafta yapmışımdır faydasınıda görmeye başlamıştım ama süreklilik olmayınca...

ben hem lahana suyunu hem lahana çorbasını denedim 2 side faydalı ama çorbanın tadını hiç sevmemiştim hoş suyuda aynıda onu gene limonlu içebiliyodum ama 3 hafta devam etmek gerekiyo onlara ben devam etmedim çorbayı 2 gün falan yaptım suyunu gene 1 hafta yapmışımdır faydasınıda görmeye başlamıştım ama süreklilik olmayınca...

birde sabah kalktıktan sonra elmasirkesi ve bal çok zayıflatıyor diyorlar

iyi fena sayılmaz bugün bacaklarım çok ağrıyo ya bide kg verememişim hiç morelim bozuldu :KK43:(

canım moralini hiç bozma ben ilk 3 kiloyu verdikten sonra 3 hafta hiç kilo veremedim
her zaman aynı şey olurdu moralim bozulur ve bırakırdım (tabi verdiğim o 3 kiloyuda alırdım) ama bu sefer devam ettim ve veriyorum hala inş.
sende bozma moralini ve sen daha 1 haftadır normal hergün gitmez artık

canım moralini hiç bozma ben ilk 3 kiloyu verdikten sonra 3 hafta hiç kilo veremedim
her zaman aynı şey olurdu moralim bozulur ve bırakırdım (tabi verdiğim o 3 kiloyuda alırdım) ama bu sefer devam ettim ve veriyorum hala inş.
sende bozma moralini ve sen daha 1 haftadır normal hergün gitmez artık

ya işte insan istiyor ki istediği kiloya çabucak insin ama çok zor kg vermek bu arada birşey soracağım karper diyette yenir mi ?

ya bende sevmiyorum da 2 gündür unutuyorum kahvaltı hazırlamayı
işe geç kalmamak için bi kep ekmeği 1 karper aldım
oyüzden sordum

bugünkü menüm
sabah
1 büyük bardak ılık elma sirkeli su + 1 büyük bardak ılık su
kahvaltı
3 zeytin 1 kk peynir 1 haşl. yumurta salatalık domates 1 dilim kep.ekmek
ara
1 kuru incir
öğlen
taze fasulye + 1 dilim kep.ekmek
ara
1 elma
akşam
lahana yemeği + 1 çay bardağı light yoğurt + 1 dilim kep.ekmek
ara
1 portakal
(bol su ve mate çayıyla birlikte günü bitiriyorum :lepi: )
1 saat de yürüyüş hızlı tempo

cnm elmasirkeli suya mutlaka 1 tatlı kaşığı bal da koy metabolizmayı bal hızlandırıyormuş

Merhaba arkadaşlar,
Patisim atlatmışsınız artık Allah şifalar versin. Umarım kısa sürede toparlar.

Oyelkencim sadece dün yoktum.a.s Zaten yazdıklarımı okumuyorsun veya okuyup kendi bildiğini okuyorsunkaydirigubbakcemile3. Beni neden merak ettiğini merak ettim şimdi.:hulya:
Eğer moralin bozuluyorsa her gün tartılma. Ben her gün tartılırım ama bana olumlu etki ediyor.
En ufak bir oynama varsa hemen önlemini alıyorum. Gerek sporda gerek yiyeceklerimde.yerimseniben Asla moralimi bozmam çünkü üzülmenin bana bir yararı yok. Ne yapacağımı, hatalarımı düşünürüm sadece.kaydirigubbakcemile2

bu forumu sen açmışsın ya oyüzden seni görmeyince olmuyo :)
hem senin yazdıklarını da okuyorum sayfa sayfa takip ediyorum girmediğim zamanların sayfalarını da okuyorum
bencede her gün tartılmak önlem almak açısından daha iyi

X