- 19 Mart 2010
- 14.169
- 0
- 42
- Konu Sahibi BinbirRenk
- #2.361
evet en nefret ettiğim olay yaşın daha 30 olmadan yaşlı şeyleri gösteriyolar sana lmaz:
evet aynen öyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet en nefret ettiğim olay yaşın daha 30 olmadan yaşlı şeyleri gösteriyolar sana lmaz:
merhaba kızlarr ben geldim zemuszemus yediklerimi yazıyorum..
sabah: bir dilim kepekli ekmek
kk büyüklüğünde peynir
bir tane domates
öğle: 3-4 tane köfte ve birkaç patatesten oluşan sulu yemek yedim
bir tabakta salata yedim, ekmek yok...
bakalım akşam ne yiycem onu da yazarım az sonra opuyorumnanaktan
özellikle kot giyememenin acısını çok iyi bilirim..bel kısmı olmazz..beli uygun bulursun bu sefer aşagısı şalvar gibi durur..lisede bende çok çekmiştim.. öyle özenirdimki millete :çok üzgünüm:
kızlar ben çıkıyorum iyi akşamlar size
bugünkü menm:
sabah:2 dLm ekmek,1.5 kk peynir,domates
ara:1 eLma
öğLe:1 kase çorba, 1 sb koyu ayran,1 dlm ekmek,biraz ymrtali bibr
ara:3 k.kayısı,1 elma
akşam:1 sb yoğurt,2 kepçe kuru fasulye,1 tk z.yaği
ara:1 meyve
spor:jilian level 2,great abs,150 mekik
su:2.5 litre
yazamadım Haticem...
kızlar, çok şükür anneciğimin ameliyatı bitti, düz ayak diye anneannemin evine geldik... doktor 3 gün lavabo için bile kalkmayacak çok zorda kalmazsa dedi... o yüzden pek fırsat bulamıyorum internete girmeye ama olsun annem iyi ya çok şükür...
yazdıklarınızı okuyamadım... ,çok öpüyorum hepinizi
günaydin herkese,kizlar lahana kürü basladim dün basladim ,nekadar zaman icnde etkisini gösterir bilginiz varmi?
yazamadım Haticem...
kızlar, çok şükür anneciğimin ameliyatı bitti, düz ayak diye anneannemin evine geldik... doktor 3 gün lavabo için bile kalkmayacak çok zorda kalmazsa dedi... o yüzden pek fırsat bulamıyorum internete girmeye ama olsun annem iyi ya çok şükür...
yazdıklarınızı okuyamadım... ,çok öpüyorum hepinizi
günaydınnnnnnn arkadaşlar
günaydin herkese,kizlar lahana kürü basladim dün basladim ,nekadar zaman icnde etkisini gösterir bilginiz varmi?
sanada günaydın canım zemuszemus