Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

özellikle kot giyememenin acısını çok iyi bilirim..bel kısmı olmazz..beli uygun bulursun bu sefer aşagısı şalvar gibi durur..lisede bende çok çekmiştim.. öyle özenirdimki millete :çok üzgünüm:

merhaba kızlarr ben geldim zemuszemus yediklerimi yazıyorum..

sabah: bir dilim kepekli ekmek
kk büyüklüğünde peynir
bir tane domates

öğle: 3-4 tane köfte ve birkaç patatesten oluşan sulu yemek yedim
bir tabakta salata yedim, ekmek yok...

bakalım akşam ne yiycem onu da yazarım az sonra opuyorumnanaktan

akşam:bir kase mercimek çorbası
3-4 kaşık yumurtalı ıspanak, 1 kaşık yoğurt
yarım dilim kepekli ekmek

özellikle kot giyememenin acısını çok iyi bilirim..bel kısmı olmazz..beli uygun bulursun bu sefer aşagısı şalvar gibi durur..lisede bende çok çekmiştim.. öyle özenirdimki millete :çok üzgünüm:

evet yaa ben şuanda hangi mağazaya gitsem beğendiğim kotun bana göre olan bedenini bulamıyorum bulsam bile yanlardan can simitler falan fırlıyo delikafadulden

ama biraz inceldiğimi hissediyorum ben :dance:

sen yine iyi gidip kot fln bakıyorsun ben alışveriş bile yapmıyorum bakmak istemiyprum hiç bir şeye sıkıntı veriyo alışveriş

bugünkü menm:
sabah:2 dLm ekmek,1.5 kk peynir,domates

ara:1 eLma
öğLe:1 kase çorba, 1 sb koyu ayran,1 dlm ekmek,biraz ymrtali bibr
ara:3 k.kayısı,1 elma
akşam:1 sb yoğurt,2 kepçe kuru fasulye,1 tk z.yaği
ara:1 meyve
spor:jilian level 2,great abs,150 mekik
su:2.5 litre

bugünkü menm:
sabah:2 dLm ekmek,1.5 kk peynir,domates

ara:1 eLma
öğLe:1 kase çorba, 1 sb koyu ayran,1 dlm ekmek,biraz ymrtali bibr
ara:3 k.kayısı,1 elma
akşam:1 sb yoğurt,2 kepçe kuru fasulye,1 tk z.yaği
ara:1 meyve
spor:jilian level 2,great abs,150 mekik
su:2.5 litre

canım o dediğin spor kaydirigubbakcemile2 nasıl bişey bilmiyorum tarif edermisin?

yazamadım Haticem...
kızlar, çok şükür anneciğimin ameliyatı bitti, düz ayak diye anneannemin evine geldik... doktor 3 gün lavabo için bile kalkmayacak çok zorda kalmazsa dedi... o yüzden pek fırsat bulamıyorum internete girmeye ama olsun annem iyi ya çok şükür...
yazdıklarınızı okuyamadım... ,çok öpüyorum hepinizi

yazamadım Haticem...
kızlar, çok şükür anneciğimin ameliyatı bitti, düz ayak diye anneannemin evine geldik... doktor 3 gün lavabo için bile kalkmayacak çok zorda kalmazsa dedi... o yüzden pek fırsat bulamıyorum internete girmeye ama olsun annem iyi ya çok şükür...

çok geçmiş olsun

günaydin herkese,kizlar lahana kürü basladim dün basladim ,nekadar zaman icnde etkisini gösterir bilginiz varmi?

yazamadım Haticem...

canım çok geçmiş olsun atlatmışya güzelce inşallah çabucak iyileşir allah şifa versin ..

X