Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

merehaba herkese bende yeni girebildim nihayet.Eylül ve çiğdem sizi tebrik ediyorum kızlar süper gidiyosunuz a.s. a.s. benim kader arkadaşım nerde ne ceza alıcaz bu gün

merehaba herkese bende yeni girebildim nihayet.Eylül ve çiğdem sizi tebrik ediyorum kızlar süper gidiyosunuz a.s. a.s. benim kader arkadaşım nerde ne ceza alıcaz bu gün: çok üzgünüm:

çok tşkr ederim haticecim, darısı haftaya sizin başınıza :dance:

bu arada çiğdem arkadaşım seni tebrik ederim kupayı paylaşmak çok güzel :hooray: kaydirigubbakcemile2

slm kızlar ancak gelebildim. ben bu sabah geç kalktım o yüzden geç kahvaltı yaptım
sabah: 1 dilim ekmek 1 kk peynir 2 zeytin domates ve şekersiz çay içtim
ara:yok spor olarakta birazdan yürüyüşe çıkıcam

Herkese günaydın diyemicem saat 15.00 civarı ... kaydirigubbakcemile3
Kupa kazananlar belli olmuş ayrıca onları da tebrik ediyorum. vereliniortak
Darısı başımıza ... yerimseniben
Bugün kahvaltıda ince dilimli tost yaptım. CADIARZU Öğlen de tarifi bir siteden aldığım 147 kalorilik patlıcan yemeği. Umarım lezzeti kalorisi kadar düşük olmaz sempatiksalakcinni
Bu arada daha günlük spora başlayamadım. mafoldumben

canım birşey yemek istemedi ara yapmadım..

akşam: bir kase çorba
bir tane enginar dolması
bir kase cacık, hiç ekmek yemedim..

merhaba kızlaarrrr... ızmirimden merhaba :))))
öle bi gelip size bakayım istedim, baktım , gidiyorum....opuyorumnanaktan
eylül ve çiğdem tebrikler kızlar, harikasınız alkisalkisalkis

Merhaba bende yazayım yediklerimi...sabah 1 dilim kep ekmek, 2 zeytin ,azcık peynir ,bir lokma da sahanda yumurta , domates ve salatalık . Öğlene kadar 2 ara öğün yaptım, 1 er yeşil elma ile .Öğlen 1 kase mercimek çorbası yedim.Akşam karnıbahar yemeği ,2 kaşik bulgur pilavı ,salata, 2 kaşık da yoğurt yedim. Cezam 50 mekiği de çekiyorum şimdi...

zemuszemus Günaydın KK ailesi zemuszemus
Sabah erken kalkan ben miyim ? Kutluyorum kendimi :teytey:
Dün bir suç işlemiştim ama akşam yemek yemedim ohaoldumsmile Sabah da tartı beni çok şaşırttı. Kilo vermişim ama dün akşam için çok pişman oldum o yüzden bu hafta hiç ödül falan vermeyeceğim kendime :sinifsinif:
Neyse bu kadar günah çıkarma yeter :1closedeyes:
Sabah, omlet domates ve maydanoz karışımı salata bir dilim kepek ekmek yedim.
Bu arada sabahları sadece süt ve mısır gevreği ile duran var mı ? Ben öyle yapmayı düşünüyorum.
Bir de sıcak çikolata var. 79 kalorilik. Tatlı ihtiyacını bununla karşılasam, masum olur mu? CADIARZU

günaydın kızlar opuyorumnanaktan tatil günlerine bayılıyorum bugün tembellik yaptım yürüyüş yapmadım ama öğleden sonra yaparmıyım bilemiyorum şimdi yediklerimi yazayım...
sabah:yarım simit
kk büyüklüğünde peynir
yarım haşlanmış yumurta
domates, biber, maydanoz, 4 zeytin ve biraz da kaşar koydum böyle bir salata yaptım, bir tatlı kaşığı zeytinyağı kullandım..
pazar sabahı olduğu için biraz abarttım ama öğleden sonra az yiycem :jeyyar:

merhaba arkadaşım, tabi herkese yerimiz var hoşgeldin aramıza hihoyyyt

ço teşekkürler.hikayemi anlatim ben size :)
ben 16 yaşndaym.geçen yıl diyet fikri hiç aklımda yoktu.birden bire aklıma geLdi.bu duRuma bende şaşıyoRum..:sm_confused:eRtesi gün hemen az yemeğe başladm.tabi ki sporda yaptm.hiç diyet psikolojisinde değildim.ve bu 2 ay gitti.başladğmda 76 kiloydum..o 2 ay sonunda 65 kiloydum..ve geçen yaz böyle geçirdim.bu ylıda başladm çünkü hedefim 50ydi.aralarda bir kaç diyetle 60 kiloya indim.bu yılın şubatnda başladm ama hiç eski halim yok.hep bozuyorum... mafoldumbenve temmuzda 52 kilo olmam lazm..inş. sizin sayenizde olabilirimm...:):1hug:sayfalar çok olduğu için okuyamadm.. neler yapıyosunuz? diğer sayfalarda kupa aldrma vs.. var anlamadmm.. anlatabilir misiniz?

bende düzenli beslenmeye başladım kızlar diyetten ağzımın payını aldığım için yediklerime dikkat etmeye başladım diyebilirim..5 kiloyu atsam çok mutlu olcam ama sağlıklı şekilde kansızlık var bende korkuyorum kanımın düşmesinden de o bakımlar fıstıklar....

merhaba çok güzel kilolar vermişsin ve kalan kilolarınıda verirsin kolaylıkla yerimseniben

ilk 2 sayfayı okumalısın orada özetliyo olayı
o zaman yapan arkadaşlar hedeflerine ulaşmışlar ve şimdi biz yeni bir grubuz her cuma tartılıyoruz en çok kilo veren arkadaşa kupa :hooray: en az kilo veren ve veremeyen :jeyyar: arkadaşada ceza veriyoruz canım

başarılar diliyorum vereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…