- 19 Mart 2010
- 14.169
- 0
- 42
-
- Konu Sahibi BinbirRenk
- #2.101
çıktı çıktı zor oldu ama güzel oldu
sayfayı yenile o zaman gelir
zambak bak bende yaptım kilo çizelgesi verirsem yaparım diyodum ama yaptım bayanssulusmile
vala iyiymiş canım yaa. ben de izmirden dönünce yapayım bari :) zaten 2 kilo vereceğim üzerine iddaya girmiştik, al sana 2 kilo sengözlerimebaksanab
bu arada şok diyet değil di mi kesin?
evet canım bende bana olmayan kıyafetlerimin içine girebiliyorum artık gözle görülür biçimde kilo kaybı var inşallah dahada olacak canım
sen zambakların ceza işine ne diyosun ne verelim
aklinialirimsmile kötükedihüso kötükedihüso
sen nasıl istersen sende haticede cezalı o zaman ne verelim arkadaşlar ceza olarak patisim uğrarsan yaz alsanaalsanasmile
canım tebrik ederim güzel kilo vermişsin yanlış hatırlamıyorsam 67 din yani 1.1 kg verdin değilmi alkisalkisalkis
haticecim çok sağol ellerin dert görmesin
ben hala göremiyorum ama
ben çıktım iyi akşamlar kızlarrr
bişey değil canım biz görebiliyoruz kaydirigubbakcemile3
merhabalar ...ben yeni katıldım..58 kilo ile yurumeye başlayıp 60 kilo oldum...haftanın 3-4 gunu sabhları yuruyorum..herşey normal gidiyor takiiii akşam yemeğinden sonra içimde bir canavar çıkıyo hep birşeyler atıştırma isteği doğuyor...kısır dongudeyim
merhabalar ...ben yeni katıldım..58 kilo ile yurumeye başlayıp 60 kilo oldum...haftanın 3-4 gunu sabhları yuruyorum..herşey normal gidiyor takiiii akşam yemeğinden sonra içimde bir canavar çıkıyo hep birşeyler atıştırma isteği doğuyor...kısır dongudeyim
hoşgeldin canım aramıza
bende akşamları çok aranırdım ama kk da az şekerli sütlü türk kahvesini duydum ondan beri canım bişey istediğinde yapıyorum bidaha bişey istemiyor canım tavsiye ederim