- 11 Şubat 2010
- 3.391
- 0
-
- Konu Sahibi BinbirRenk
- #2.121
canım o neki :uhm: normal türk kahvesi gibimi pişiriyoz. gün içinde tatlı ihtiyacınıda kesiyomu?
Selam Herkese zemuszemus
Ben yokken 10 sf kadar konuşmuşsunuz. Maşallah :smiley-coo:
Herkes yemeğini yedi mi CADIARZU Geç kalmamışımdır umarım naniknanik
Öğlen tavuk, salata ve biraz kızamış patates yedim. Akşam da tarhana çorbasıyla salata düşünüyorum. Spor adına 15 dk'lık yürüyüşüm var. gamyoncuiremsu
İlerleyen saatlerde biraz göbek egzersizi düşünüyorum.
akşam yemeğimi yazmamıştım, misafirim vardı nete giremeedim...
akşam: 6 kaşık pilav, zeytinyağlı fasülye ve bir dilim peynirli börek yedim ( börekle kendimi ödüllendirdim kızlar cokacimcoook )
herkese merhabalar
sabahtan beri kk yı açmaya uğraşıyorum yine sorun var herhalde ama sonunda oldu.
nasılsınız bayanssulusmile arkadaşlar
Günaydın, sabah siteye girilmiyordu. Birazdan gelirler sanırım bugün kupalar verilecekti.bilmiyorumkismile
sana ve herkese diyeceğim, kilo verdiğinizde kitapla, filmle, sevdiğiniz herhangibir şeyi almakla kendinizi ödüllendirebilirsiniz ama yiyecekle ödüllendirmeyinlmaz:.
tamam canım bir daha yemekle ödüllendirme yok kaydirigubbakcemile5
zaten ben ondan kaybediyorum, kilo verdiğimi gördüğüm an birşey olmaz diyip yemeye başlıyorum sonraa hooppp yine eski kiloya merhaba kaydirigubbakcemile3
Aynen canimvereliniortak Bu hatayı önceleri benim de yapmışlığım vardır onun için söylüyorum.kaydirigubbakcemile3
Yiyecekle ödül ve yasak olayını unutalım. Ben 'istediğim her şeyi yiyebilirim ama hedefime ulaşmak için kendi isteğimle yemeyeceğim' diye hep kendimi telkin ettim. Çok yararını gördüm. Tatlı delisi ben, bir diyet bisküvi dahi yemedim.:1no2: Yasaklar cazip gelir her zaman.
herkese sağlıklı ve güzel bir hafta diliyorum.:teytey: