Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

Selam Herkese zemuszemus
Ben yokken 10 sf kadar konuşmuşsunuz. Maşallah :smiley-coo:
Herkes yemeğini yedi mi CADIARZU Geç kalmamışımdır umarım naniknanik
Öğlen tavuk, salata ve biraz kızamış patates yedim. Akşam da tarhana çorbasıyla salata düşünüyorum. Spor adına 15 dk'lık yürüyüşüm var. gamyoncuiremsu
İlerleyen saatlerde biraz göbek egzersizi düşünüyorum.

canım eğer ciddi anlamda kilo vermek istiyorsun bence kızartmaları bir süre hayatından çıkarmalısın :eek:lmaz: çünkü çok fazla yağlı oluyorlar...kızartma patates yerine, haşlanmış patates salatası yiyebilirsin..

akşam yemeğimi yazmamıştım, misafirim vardı nete giremeedim...
akşam: 6 kaşık pilav, zeytinyağlı fasülye ve bir dilim peynirli börek yedim ( börekle kendimi ödüllendirdim kızlar cokacimcoook )

nerdesiniz kızlaarrr :sm_confused:
herkese günaydın ...

sabah: bir dilim kepekli ekmek
kk büyüklüğünde peynir
domates, salatalık
bir tane haşlanmış yumurta

sabah kalkınca 40 dk orta tempoda yürüyüş yaptım...

akşam yemeğimi yazmamıştım, misafirim vardı nete giremeedim...
akşam: 6 kaşık pilav, zeytinyağlı fasülye ve bir dilim peynirli börek yedim ( börekle kendimi ödüllendirdim kızlar cokacimcoook )

Günaydın, sabah siteye girilmiyordu. Birazdan gelirler sanırım bugün kupalar verilecekti.bilmiyorumkismile
sana ve herkese diyeceğim, kilo verdiğinizde kitapla, filmle, sevdiğiniz herhangibir şeyi almakla kendinizi ödüllendirebilirsiniz ama yiyecekle ödüllendirmeyin :eek:lmaz:.

herkese merhabalar
sabahtan beri kk yı açmaya uğraşıyorum yine sorun var herhalde ama sonunda oldu.
nasılsınız bayanssulusmile arkadaşlar

GÜNAYDINN KIZLARR
nasılsınız bakalım yine sitede sorun vardı giremedimm
benim cezam kesilmemiş galibakaydirigubbakcemile3
sabah :
1dilim ekmek
1tane salatalık
2kk peynir
5zeytin

arada
1yeşil elmaa

kupayı alan 2arkadaşımız var dimii
tebrikler kızlarrr:hooray::hooray:
inşallah haftaya 1.ligi paylaşan dahada çok arkadaşımız olsunn
bonip gelmemiş galiba:hulya:

Alıntı:
hatice1 kullanıcısından alıntı
-----------------------başladığı k-------------------geçen haftaki------------------şuanki kilo-------------------hedef kilo
hatice1.........................84...........................78........ ......................yok......................... ..68 ......verememiş

zambak3......................86.3.........................80.2...... .....................80........................... .70 ..... 200 gr vermiş

patiska.........................85............................82.8.. .........................yok...................... ....70........verememiş

hatic22.........................65.8.........................61.1... .........................yok...................... ...57........verememiş

bonib10.........................81............................81... .................................................. .........64...

bendisay.......................69.........................63.5.... .........................64.5..................... ......58.........verememiş

eyllull..........................51.6.................... ....51.6............................50.1.......... ..................48......1.5 kg vermiş

cgdm85........................77............................75... ...........................73.5................... .......60.... 1.5 kg vermiş

inci0781........................67...........................67..... ..........................65.9.................... ......60...1.1 kg vermiş

Günaydın, sabah siteye girilmiyordu. Birazdan gelirler sanırım bugün kupalar verilecekti.bilmiyorumkismile
sana ve herkese diyeceğim, kilo verdiğinizde kitapla, filmle, sevdiğiniz herhangibir şeyi almakla kendinizi ödüllendirebilirsiniz ama yiyecekle ödüllendirmeyin :eek:lmaz:.

tamam canım bir daha yemekle ödüllendirme yok kaydirigubbakcemile5
zaten ben ondan kaybediyorum, kilo verdiğimi gördüğüm an birşey olmaz diyip yemeye başlıyorum sonraa hooppp yine eski kiloya merhaba kaydirigubbakcemile3

canım arkadaşlarım çoookk tşkr ederim iyi ki varsınız bu haftaki başarımda sizlerinde emeği çok fazla, herkese tşkler :hooray: önümüzdeki hafta umarım hepimiz kupa alırız hihoyyyt

zambak sen biz ceza alsanaalsanasmile almış olsaydık ne düşünüyodun yani ortalama ceza verelim kafamıza göre değil mesela hergün kendi sporunun kaydirigubbakcemile2 dışında ya 1 mil yapılsın yada hihoyyyt 50 mekik.
ceza değişken olmasın herkese aynı kural olsun nasıl fikir guclubacismile

tamam canım bir daha yemekle ödüllendirme yok kaydirigubbakcemile5
zaten ben ondan kaybediyorum, kilo verdiğimi gördüğüm an birşey olmaz diyip yemeye başlıyorum sonraa hooppp yine eski kiloya merhaba kaydirigubbakcemile3

Aynen canimvereliniortak Bu hatayı önceleri benim de yapmışlığım vardır onun için söylüyorum.kaydirigubbakcemile3

Yiyecekle ödül ve yasak olayını unutalım. Ben 'istediğim her şeyi yiyebilirim ama hedefime ulaşmak için kendi isteğimle yemeyeceğim' diye hep kendimi telkin ettim. Çok yararını gördüm. Tatlı delisi ben, bir diyet bisküvi dahi yemedim.:1no2: Yasaklar cazip gelir her zaman.

herkese sağlıklı ve güzel bir hafta diliyorum.:teytey:

Aynen canimvereliniortak Bu hatayı önceleri benim de yapmışlığım vardır onun için söylüyorum.kaydirigubbakcemile3

Yiyecekle ödül ve yasak olayını unutalım. Ben 'istediğim her şeyi yiyebilirim ama hedefime ulaşmak için kendi isteğimle yemeyeceğim' diye hep kendimi telkin ettim. Çok yararını gördüm. Tatlı delisi ben, bir diyet bisküvi dahi yemedim.:1no2: Yasaklar cazip gelir her zaman.

herkese sağlıklı ve güzel bir hafta diliyorum.:teytey:

evet canım benim çok haklısın, bir daha aynı hatayı yapmıycam olumunekankayizsmile

X