- 19 Mart 2010
- 14.169
- 0
- 42
- Konu Sahibi BinbirRenk
- #2.161
günaydın arkadaşlarrrrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende 2 kg 700 gr vermişim 4 günde ama bugün sanki yüreğimde kuş var pırpır bide ellerim titriyor sanki tabii dışardan öyle değilde bana içten öyle geliyor
canım çok güzel kilo veriyosun tebrik ederim a.s. ama cuma günü kilo bildirimine katılacaksan sen bu günden itibaren tartılma ve söyleme bence
bende 2 kg 700 gr vermişim 4 günde ama bugün sanki yüreğimde kuş var pırpır bide ellerim titriyor sanki tabii dışardan öyle değilde bana içten öyle geliyor
merhaba çok güzel kilolar vermişsin ve kalan kilolarınıda verirsin kolaylıkla yerimseniben
ilk 2 sayfayı okumalısın orada özetliyo olayı
o zaman yapan arkadaşlar hedeflerine ulaşmışlar ve şimdi biz yeni bir grubuz her cuma tartılıyoruz en çok kilo veren arkadaşa kupa :hooray: en az kilo veren ve veremeyen :jeyyar: arkadaşada ceza veriyoruz canım
başarılar diliyorum vereliniortak
çok tşkr ederim haticecim, darısı haftaya sizin başınıza :dance:
bu arada çiğdem arkadaşım seni tebrik ederim kupayı paylaşmak çok güzel :hooray: kaydirigubbakcemile2
merhaba arkadaslar bende araniza katilabilirmiyim :),ben 3 bucuk ay önce dogum yaptim 79 la cikdim hastaneden suan 71.800 olmusum ,ayda 2 kilo anca verebiliyorum ,emzirdiigm icin herseyden azar azar 3-4 kasik anca yiyorum 2 litre ilik su iciyorum elma sirkesi birde sabahlari,biraz kilo vermem hizlanmasi iicn ne yapmaliyim fikirleriniz varmi,birde haftanin 3 günü spor salonundayim ama kilom hep ayni ....
merhaba arkadaslar bende araniza katilabilirmiyim :),ben 3 bucuk ay önce dogum yaptim 79 la cikdim hastaneden suan 71.800 olmusum ,ayda 2 kilo anca verebiliyorum ,emzirdiigm icin herseyden azar azar 3-4 kasik anca yiyorum 2 litre ilik su iciyorum elma sirkesi birde sabahlari,biraz kilo vermem hizlanmasi iicn ne yapmaliyim fikirleriniz varmi,birde haftanin 3 günü spor salonundayim ama kilom hep ayni ....
Günaydın arkadaşlar,
Ocu ve zuzu hoş geldiniza.s.
Zuzum bebeğini Allah bağışlasın güle güle büyüt. Emzirme döneminde kilo verme hk. bir fikrim yok ama genelde diyeceğim, kilo vermem lazım diye gereğinden az yiyip vücudun yağ depolamasına fırsat vermiş olabilir misin? yemekten kısıyorsan bol yeşillik yemelisin, ara öğünlerini atlamamalısın, sporunu da en azından 5 güne çıkarmalısın 1 er saat bence.
Çiğdem tatlıların light ı fln olmaz.lmaz: doğal tatlılarla ihtiyacını gidermelisin.
Üstelik de akşam yemişsin.
Bu arada zambak nerelerde?CADIARZU Ceza verirken ceza aldın diye kayıplara karışma sakın sana burada çok ihtiyaç var canımhihoyyyt
%33 yağı azaltılmış diyodu ama yaa
tatlı ihityacımı meyveyle karşılaya karşılaya bi hal oldum :1no2:
doğal tatlı dediğin ne peki
meyvemi yoksa yinee :uhm:
Onların yağı azaltılır ama başka bir maddesi arttırılır. Sonuçta unlu mamul değil mi?
Evet değişik kuru meyvalar ve sabahları bal, meyvalı nesfit vs. Ben kilo verene kadar bunlarla idare ettim. Belki bininci baskı olacak amakaydirigubbakcemile3 bir diyet bisküvi dahi yemedim
İncir, yabanmersini, elma kurusu vs. kuruyemişcilerde her şeyin kurutulmuşu var.
Meyvalarla unlu şekerli gıdaların kalorilerini yakma aynı değildir. Yazdım ama yine söylüyorum. Meyvanın kalorisini gezinirken yakarsın aynı kaloride tatlı yediysen 1 saat koşarsın.