- 4 Şubat 2009
- 3.972
- 943
-
- Konu Sahibi BinbirRenk
- #2.041
Oyelken nickinden memnun değilsen değiştirebilirsin canım. Sayfanın başındaki sık sorulan sorular başlığından girip halledebilirsin.
Benim nickim de önceden whiteroses di. Türkçe olsun diye değiştirdim.
Acele etme de beğendiğin bir kullanıcı adı ile değiştir.süprizzzzz
slm kızlar bende kilo bildirimimi yapayım bu hafta 65.9 kg. yerimseniben şimdi okuldayım akşama yine gelirim günlük raporumu vermeye
zaten nick bulamadım kendime daha :)
Sanırım kupanın sahibi belli oldu.a.s Akşama genelde neler yaptığını da anlatırsın canım
Çok iyi kilo verdiğin için tebrik ediyorumkaydirigubbakcemile5.
Ayrıca kupayı alırsan yine törenle tebriklerimizi sunarız.
ne ödülü veriyorsunuz merak ettim
Haftanın en çok kilo verenine sanal kupa veriliyor.:hooray: işte bu.
En az verene de ceza verilecek sanırım bu haftadan itibaren.
hım anladım ama bir fikrim var sanal kupa nın yanında diğer arkadaşlar da motive ederse tebrik ederim,harikasın fln gibi bence daha da etkili olur :)
Tabi canım herkes tek tek kutluyor zaten al hadi git yok.yerimseniben
slm kızlar bende kilo bildirimimi yapayım bu hafta 65.9 kg. yerimseniben şimdi okuldayım akşama yine gelirim günlük raporumu vermeye
merhaba kızlar ben geldim opuyorumnanaktan ama bakıyorum da kimse beni hatırlamıyor, herkes beni unutmuş mafoldumben
neyse bugün kilo bildirim günümüzdü geçen hafta c.tesi aranıza katıldım ve diyete de o gün 51.6 kilo ile başladım ve sabah tartıldığımda 50.1 kg geldim hihoyyyt yani 1,5 kilo vermişim çok mutluyum herkese tşkler :içelim:
bugün yediklerime geçeyim :sm_cool:
sabah:bir dilim kepekli ekmek
kk büyüklüğünde peynir, domates, şekersiz çay
ara yapmadım.
öğle: bir kase mercimek çorbası
ara yine yapmadım.. nedense bugünlerde canım birşey yemek istemiyor :sm_cool:
oyelken canım beğendiğin çizelğeyi tarif et ben yapıp sana adresi vereyim onu yapıştır istersen tabi bide kilolarını söyle
hoşgeldin 50 kg yla diyetmi yapıyorsun ????????????merhaba kızlar ben geldim opuyorumnanaktan ama bakıyorum da kimse beni hatırlamıyor, herkes beni unutmuş mafoldumben
neyse bugün kilo bildirim günümüzdü geçen hafta c.tesi aranıza katıldım ve diyete de o gün 51.6 kilo ile başladım ve sabah tartıldığımda 50.1 kg geldim hihoyyyt yani 1,5 kilo vermişim çok mutluyum herkese tşkler :içelim:
bugün yediklerime geçeyim :sm_cool:
sabah:bir dilim kepekli ekmek
kk büyüklüğünde peynir, domates, şekersiz çay
ara yapmadım.
öğle: bir kase mercimek çorbası
ara yine yapmadım.. nedense bugünlerde canım birşey yemek istemiyor :sm_cool:
canım tebrik ederimverecek kilonun az olmasına alkisalkisalkis rağmen çook güzel kilo vermişsin kupayı alanlar galiba 2 kişi olacak bu hafta
-----------------------başladığı k-------------------geçen haftaki------------------şuanki kilo-------------------hedef kilo
hatice1.........................84...........................78..............................yok...........................68 ......verememiş
zambak3......................86.3.........................80.2...........................80............................70 ..... 200 gr vermiş
patiska.........................85............................82.8...........................yok..........................70........verememiş
hatic22.........................65.8.........................61.1............................yok.........................57........verememiş
bonib10.........................81............................81..............................................................64...
bendisay.......................69.........................63.5.............................64.5...........................58.........verememiş
eyllull..........................51.6........................51.6............................50.1............................48......1.5 kg vermiş
cgdm85........................77............................75..............................73.5..........................60.... 1.5 kg vermiş
inci0781........................67...........................67...............................65.9..........................60...1.1 kg vermiş