- 19 Mart 2010
- 14.169
- 0
- 42
-
- Konu Sahibi BinbirRenk
- #2.061
Kıslar Selamlar,
bu gün itibariyle sahalara geir dönmüş bulunuyorum. zemuszemus
malum sağlık sebepleriyle spora ve forum ve hatta sağlıklı beslenmeye 2 hafta ara vermiştim. nasıl olsa rahatsızım spor da yapamıyorum diye önüme geleni yedim :kedi:
haticecim çizelgede benimle ilgili kısımlar boş bilgilerimi tekrar veriyim, eklersen sevinirim. 69 kiloyla başladım en son 63,5 du kilom ama bu dönemde ilaçların ve biraz da boğazımı durduramayışımın etkisiyle 1 kilo almışım bu gün itibariyle kilom 64,5. hedefimdeki kilo 58.
bu hafta hiç şansınız yok kızlar kupa kesin benim, motivasyonum had safhada şu an. zemuszemus
geçmiş olsun
teşekkür ederim, hoşgelmişsin aramıza a.s.
Bendisay hoş geldin canım. Önemli olan sağlık. hem pek kilo almamışsın.
Geçmiş olsun.a.s. Atlattığına ve motivasyonun iyi olduğuna sevindim.
Kupalar hazır bekliyora.s
hoşbuldum valla :)))
keşke başka sebeple yollarımız kesişseydi hepimizin :))))))))))))))))))))
Saol canım. o kadarcık kiloya razıyım zira yattığım yerden paket paket cips yedim bilmiyorumkismile
a.s öyle ama yine de olsun. kk 'da yollarımızın kesişebileceği çok daha rahatsız edici o kadar çok konu var ki buna şükretmek lazım. :Saruboceq:
bencede gayet iyisin :))
ne avukatısın bu arada merak ettim de :))
ne avukatı olduğumdan çok ne avukatı olmadığımı söylesem daha iyi olur.
icra işi ve ceza davası bakmıyorum pek fazla. daha çok hukuk davaları (aile hukuku, tapu, kira , vs. )
eylül ben sana 48 yazdım ama kaç istiyosan düzelteceğim canım
aile hukuku derken boşanma davaları falan mı
bu arada tapuyla ilgili bir soru sorabilirmiyim sana :)
Evet çiğdem de vardı. Dalgınlığa gelmiş ben inci de 65 görünce küsüratına bakmamışım.
Eylül seni de tebrik ediyorum canım.kaydirigubbakcemile5 Kupa şimdilik iki kişinin görünüyor.
Bir bonibon kaldı sanırım.
Bonibon burayı iyice boşladın artık arada uğragamyoncuiremsu.
oyelken yaptınmı?
boşanma, velayet, nafaka v.s. yardımcı olmaya çalışırım.
oyelken oldumu