Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kıslar Selamlar,

bu gün itibariyle sahalara geir dönmüş bulunuyorum. zemuszemus

malum sağlık sebepleriyle spora ve forum ve hatta sağlıklı beslenmeye 2 hafta ara vermiştim. nasıl olsa rahatsızım spor da yapamıyorum diye önüme geleni yedim :kedi:

haticecim çizelgede benimle ilgili kısımlar boş bilgilerimi tekrar veriyim, eklersen sevinirim. 69 kiloyla başladım en son 63,5 du kilom ama bu dönemde ilaçların ve biraz da boğazımı durduramayışımın etkisiyle 1 kilo almışım bu gün itibariyle kilom 64,5. hedefimdeki kilo 58.

bu hafta hiç şansınız yok kızlar kupa kesin benim, motivasyonum had safhada şu an. zemuszemus

geçmiş olsun

Evet çiğdem de vardı. Dalgınlığa gelmiş ben inci de 65 görünce küsüratına bakmamışım.
Eylül seni de tebrik ediyorum canım.kaydirigubbakcemile5 Kupa şimdilik iki kişinin görünüyor.
Bir bonibon kaldı sanırım.
Bonibon burayı iyice boşladın artık arada uğragamyoncuiremsu.

Bendisay hoş geldin canım. Önemli olan sağlık. hem pek kilo almamışsın.
Geçmiş olsun.a.s. Atlattığına ve motivasyonun iyi olduğuna sevindim.
Kupalar hazır bekliyora.s

Bendisay hoş geldin canım. Önemli olan sağlık. hem pek kilo almamışsın.
Geçmiş olsun.a.s. Atlattığına ve motivasyonun iyi olduğuna sevindim.
Kupalar hazır bekliyora.s

Saol canım. o kadarcık kiloya razıyım zira yattığım yerden paket paket cips yedim bilmiyorumkismile

ne avukatı olduğumdan çok ne avukatı olmadığımı söylesem daha iyi olur.

icra işi ve ceza davası bakmıyorum pek fazla. daha çok hukuk davaları (aile hukuku, tapu, kira , vs. )

aile hukuku derken boşanma davaları falan mı
bu arada tapuyla ilgili bir soru sorabilirmiyim sana :)

Evet çiğdem de vardı. Dalgınlığa gelmiş ben inci de 65 görünce küsüratına bakmamışım.
Eylül seni de tebrik ediyorum canım.kaydirigubbakcemile5 Kupa şimdilik iki kişinin görünüyor.
Bir bonibon kaldı sanırım.
Bonibon burayı iyice boşladın artık arada uğragamyoncuiremsu.

tşkr ederim canım :lepi:

/ezt/t/w9Y084e/weight.png

yok zaten olmaz öyle galiba yukarda verdiğim adresteki com. a kadar yukardan al şimdi verdiğimide com. yanına yapıştır

nokta nokta olarak çıktığı için olmaz

X