- 11 Şubat 2010
- 3.391
- 0
-
- Konu Sahibi BinbirRenk
- #2.021
yanlış yeri almışsındır canım kopyaladığın yeri iyi kontrol et onda sorun oluyo genelde yerimseniben
İnşallah canım. İsteyince oluyor azim ve gayretle tabii.a.sdarısı başıma :))
İnşallah canım. İsteyince oluyor azim ve gayretle tabii.a.s
süper yaa özel yada extra hiç bişey yapmadın sanırım sadece diyet ve spor ? öylemi
ya ben bu çizelgeyi yapıştırma işini yapamıyorum(((((((((((
Ben de hiç yapmadığım için yardımcı olamıyorum. yapan arkadaşlar geldiğinde izah ederler canım.
Yol ne kadar uzun da olsa acele etmeden sağlıkla olur inşallah. Mutlaka hedef kilonu belirlediğin gibi hedef zamanını da belirle. Ne zaman olursa diye salarsan vücut da kendini salıyor. Kendini bunaltmadan ve kararlılıkla.
ben bir ayda 10 kg vermek istiyorum ama mümkün mü acaba ?
Yanlış yöntemler uygularsan mümkündür ama giden kas ve sudur. Ondan sonra bir sürü sağlık sorunları ile uğraştığın gibi bir de hızla verdiğini geri alırsın.lmaz:
Yağdan vermek için haftada 1, en fazla 2kg. vermek üzere planlarını yapmalısın canım.
çizelgeyi yaptım ama yapıştırınca uygun formatta değil diyor ya deliii oldummmmmmmm
evet ama yağdan mı gidecek sudanmı onu nasıl anlayacağız bileceğiz ki
bende bu çizelgeyi zar zor yaptım cnm fazla yardımcı olamıyorum :uhm:
slm kızlar bende kilo bildirimimi yapayım bu hafta 65.9 kg. yerimseniben şimdi okuldayım akşama yine gelirim günlük raporumu vermeye
slm kızlar bende kilo bildirimimi yapayım bu hafta 65.9 kg. yerimseniben şimdi okuldayım akşama yine gelirim günlük raporumu vermeye