Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

Oyelken nickinden memnun değilsen değiştirebilirsin canım. Sayfanın başındaki sık sorulan sorular başlığından girip halledebilirsin.
Benim nickim de önceden whiteroses di. Türkçe olsun diye değiştirdim.
Acele etme de beğendiğin bir kullanıcı adı ile değiştir.

Son düzenleme:
Oyelken nickinden memnun değilsen değiştirebilirsin canım. Sayfanın başındaki sık sorulan sorular başlığından girip halledebilirsin.
Benim nickim de önceden whiteroses di. Türkçe olsun diye değiştirdim.
Acele etme de beğendiğin bir kullanıcı adı ile değiştir.süprizzzzz

zaten nick bulamadım kendime daha :)

Sanırım kupanın sahibi belli oldu.a.s Akşama genelde neler yaptığını da anlatırsın canım
Çok iyi kilo verdiğin için tebrik ediyorumkaydirigubbakcemile5.
Ayrıca kupayı alırsan yine törenle tebriklerimizi sunarız.

ne ödülü veriyorsunuz merak ettim

Haftanın en çok kilo verenine sanal kupa veriliyor.:hooray: işte bu.
En az verene de ceza verilecek sanırım bu haftadan itibaren.

hım anladım ama bir fikrim var sanal kupa nın yanında diğer arkadaşlar da motive ederse tebrik ederim,harikasın fln gibi bence daha da etkili olur :)

oyelken canım beğendiğin çizelğeyi tarif et ben yapıp sana adresi vereyim onu yapıştır istersen tabi bide kilolarını söyle

merhaba kızlar ben geldim opuyorumnanaktan ama bakıyorum da kimse beni hatırlamıyor, herkes beni unutmuş mafoldumben

neyse bugün kilo bildirim günümüzdü geçen hafta c.tesi aranıza katıldım ve diyete de o gün 51.6 kilo ile başladım ve sabah tartıldığımda 50.1 kg geldim hihoyyyt yani 1,5 kilo vermişim çok mutluyum herkese tşkler :içelim:

bugün yediklerime geçeyim :sm_cool:
sabah:bir dilim kepekli ekmek
kk büyüklüğünde peynir, domates, şekersiz çay

ara yapmadım.

öğle: bir kase mercimek çorbası

ara yine yapmadım.. nedense bugünlerde canım birşey yemek istemiyor :sm_cool:

merhaba kızlar ben geldim opuyorumnanaktan ama bakıyorum da kimse beni hatırlamıyor, herkes beni unutmuş mafoldumben

neyse bugün kilo bildirim günümüzdü geçen hafta c.tesi aranıza katıldım ve diyete de o gün 51.6 kilo ile başladım ve sabah tartıldığımda 50.1 kg geldim hihoyyyt yani 1,5 kilo vermişim çok mutluyum herkese tşkler :içelim:

ara yapmadım.

canım tebrik ederim :nazar: verecek kilonun az olmasına alkisalkisalkis rağmen çook güzel kilo vermişsin kupayı alanlar galiba 2 kişi olacak bu hafta

oyelken canım beğendiğin çizelğeyi tarif et ben yapıp sana adresi vereyim onu yapıştır istersen tabi bide kilolarını söyle

çok sevinirim cnm ilk sayfadaydı morlu çiçekli bir şey ikincide bebek ti (çokta önemlideğil) sen kafana göre de yapabilirsin diyete 79,7 ile başladım şu an 79,2 yim hedefim 60

ara yapmadım.

hoşgeldin 50 kg yla diyetmi yapıyorsun ????????????

-----------------------başladığı k-------------------geçen haftaki------------------şuanki kilo-------------------hedef kilo
hatice1.........................84...........................78..............................yok...........................68 ......verememiş

zambak3......................86.3.........................80.2...........................80............................70 ..... 200 gr vermiş

patiska.........................85............................82.8...........................yok..........................70........verememiş

hatic22.........................65.8.........................61.1............................yok.........................57........verememiş

bonib10.........................81............................81..............................................................64...

bendisay
.......................69.........................63.5.............................64.5...........................58.........verememiş

eyllull..........................51.6........................51.6............................50.1............................48......1.5 kg vermiş

cgdm85........................77............................75..............................73.5..........................60.... 1.5 kg vermiş

inci0781........................67...........................67...............................65.9..........................60...1.1 kg vermiş

eylül ben sana 48 yazdım ama kaç istiyosan düzelteceğim canım

Son düzenleme:
Kıslar Selamlar,

bu gün itibariyle sahalara geir dönmüş bulunuyorum. zemuszemus

malum sağlık sebepleriyle spora ve forum ve hatta sağlıklı beslenmeye 2 hafta ara vermiştim. nasıl olsa rahatsızım spor da yapamıyorum diye önüme geleni yedim :kedi:

haticecim çizelgede benimle ilgili kısımlar boş bilgilerimi tekrar veriyim, eklersen sevinirim. 69 kiloyla başladım en son 63,5 du kilom ama bu dönemde ilaçların ve biraz da boğazımı durduramayışımın etkisiyle 1 kilo almışım bu gün itibariyle kilom 64,5. hedefimdeki kilo 58.

bu hafta hiç şansınız yok kızlar kupa kesin benim, motivasyonum had safhada şu an. zemuszemus

X