Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

CGDM bu detoksu ben de yapmıştım kilo verimi döneminde 1.5 kg. verdim. Daha sonra yine yaptım hiç vermedim.
Sen listeye katılmıyor musun? Sanırım bu haftaki kupayı alırdın.
Bu arada tebrik ediyorum. Çok iyi kilo vermişsin.vereliniortak

teşekkür ederim sositososito bende inanamıyorum biraz hızlı gidiyo :nazar:
listede yoktum ben ama yazabilirsiniz artık hihoyyyt :dance:

listede yoktum cnm hergün sizi takip ediyorum ama sadece okumakla yetiniyodum..
bende bu yola başkoydum gardaşlar :lepi: delikafadulden

bende varım listeye girmek istiyorum diyosan tamam yazarım ama 1 hafta boyunca yazmam demiyosan tabi sende katıl aramıza vereliniortak

bende varım listeye girmek istiyorum diyosan tamam yazarım ama 1 hafta boyunca yazmam demiyosan tabi sende katıl aramıza vereliniortak

evet evet listeye girmek istiyorum tabiki ama 1 hafta boyunca yazmam demiyosan derken anlamadım ben neyi yazmam kilomumu :uhm:

teşekkür ederim sositososito bende inanamıyorum biraz hızlı gidiyo :nazar:
listede yoktum ben ama yazabilirsiniz artık hihoyyyt :dance:

İlk hafta gidenin çoğu sudandır. Onun için hızlı olduğunu düşünmemek lazım.
Ben de 2 kg. vermiştim ama ondan sonra yağdan gittikçe daha zorluyor.
Son 3kg. verirken öyle mücadele verdim ki anlatmışımdır geri sayfalarda.
hele son 1 kg.a geldiğimde yaptıklarımı bir başkası yapsa 3kg. verirdi .hihoyyyt

İlk hafta gidenin çoğu sudandır. Onun için hızlı olduğunu düşünmemek lazım.
Ben de 2 kg. vermiştim ama ondan sonra yağdan gittikçe daha zorluyor.
Son 3kg. verirken öyle mücadele verdim ki anlatmışımdır geri sayfalarda.
hele son 1 kg.a geldiğimde yaptıklarımı bir başkası yapsa 3kg. verirdi .hihoyyyt

kaçtan kaça düştün ? ve ne kadar zamanda?

-----------------------başladığı k-------------------geçen haftaki------------------şuanki kilo-------------------hedef kilo
hatice1.........................84...........................78..............................yok...........................68 ......verememiş
zambak3......................86.3.........................80.2...........................80............................70 ..... 200 gr vermiş
patiska.........................85............................82.8...........................yok..........................70........verememiş
hatic22.........................65.8.........................61.1............................yok.........................57........verememiş
bonib10.........................81............................81..............................................................64...
bendisay

cgdm85........................77............................75..............................73.5..........................60.... 1.5 kg vermiş
inci0781........................67...........................67................................................................60...

tamam çigdem tablodasın akşama kadar bekleyelim senden çok veren olmazsa akşama kupa senin canım

1kasımdan yılbaşına kadar kafama koymuştum yani 2 ayda 8kg. 67 ile başladım. Dediğim sürede bitirdim. Şu anda bazen 57 ve 59 u da görsem de genelde 58 im. Almak veya vermek istemiyorum.sositososito

süper yaa özel yada extra hiç bişey yapmadın sanırım sadece diyet ve spor ? öylemi

X