- 19 Mart 2010
- 14.169
- 0
- 42
- Konu Sahibi BinbirRenk
- #2.001
arkadaşlar kontrol paneli nerdeeeee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
CGDM bu detoksu ben de yapmıştım kilo verimi döneminde 1.5 kg. verdim. Daha sonra yine yaptım hiç vermedim.
Sen listeye katılmıyor musun? Sanırım bu haftaki kupayı alırdın.
Bu arada tebrik ediyorum. Çok iyi kilo vermişsin.vereliniortak
gerçekten kızlar kupa sahibi var galiba çigdem 1.5 kilo ile bu haftanın 1. si galiba
arkadaşlar kontrol paneli nerdeeeee
listede yoktum cnm hergün sizi takip ediyorum ama sadece okumakla yetiniyodum..
bende bu yola başkoydum gardaşlar :lepi: delikafadulden
canım kullanıcı paneli anasayfa yazısının yanında
bende varım listeye girmek istiyorum diyosan tamam yazarım ama 1 hafta boyunca yazmam demiyosan tabi sende katıl aramıza vereliniortak
teşekkür ederim sositososito bende inanamıyorum biraz hızlı gidiyo
listede yoktum ben ama yazabilirsiniz artık hihoyyyt :dance:
evet evet listeye girmek istiyorum tabiki ama 1 hafta boyunca yazmam demiyosan derken anlamadım ben neyi yazmam kilomumu :uhm:
İlk hafta gidenin çoğu sudandır. Onun için hızlı olduğunu düşünmemek lazım.
Ben de 2 kg. vermiştim ama ondan sonra yağdan gittikçe daha zorluyor.
Son 3kg. verirken öyle mücadele verdim ki anlatmışımdır geri sayfalarda.
hele son 1 kg.a geldiğimde yaptıklarımı bir başkası yapsa 3kg. verirdi .hihoyyyt
imza yerini bulamadım cnm
hayır canım birbirimize destek oluyoruz bir hafta uğramazsın cuma günü bende varım demezsin umarım diyorum
-----------------------başladığı k-------------------geçen haftaki------------------şuanki kilo-------------------hedef kilo
hatice1.........................84...........................78..............................yok...........................68 ......verememiş
zambak3......................86.3.........................80.2...........................80............................70 ..... 200 gr vermiş
patiska.........................85............................82.8...........................yok..........................70........verememiş
hatic22.........................65.8.........................61.1............................yok.........................57........verememiş
bonib10.........................81............................81..............................................................64...
bendisay
cgdm85........................77............................75..............................73.5..........................60.... 1.5 kg vermiş
inci0781........................67...........................67................................................................60...
kaçtan kaça düştün ? ve ne kadar zamanda?
1kasımdan yılbaşına kadar kafama koymuştum yani 2 ayda 8kg. 67 ile başladım. Dediğim sürede bitirdim. Şu anda bazen 57 ve 59 u da görsem de genelde 58 im. Almak veya vermek istemiyorum.sositososito
çizelgeniz öngörülen formatta değil yazıyor
tamam çigdem tablodasın akşama kadar bekleyelim senden çok veren olmazsa akşama kupa senin canım
1kasımdan yılbaşına kadar kafama koymuştum yani 2 ayda 8kg. 67 ile başladım. Dediğim sürede bitirdim. Şu anda bazen 57 ve 59 u da görsem de genelde 58 im. Almak veya vermek istemiyorum.sositososito