aynen, alanı kahve makinesi olduğu için tüm modelleri çok iyi. kötü yorum pek duymadım. bilakis tavsiye ediliyor.Delonghi’nin olayı kahve makinesi olduğu için muhtemelen tüm modelleri iyidir. Paraya kıyıp iyi bir tam otomatik makine almadıktan sonra bizimkiler gayet de iş görür.
Evet ablacım suyu içinde kalıyor kurumuyorMavişim senin yaptığın tavuktan bende yapıyorum yumuşacık oluyor hatta,göğüs eti sert olur bu tarifte olmuyor hiç ellerine sağlık olsun çok güzedi.
Rica ederim ne demek ellerine sağlık olsun.Evet ablacım suyu içinde kalıyor kurumuyorTeşekkür ederim
Masallasi,daim olsun
Geçmiş olsun aşkomÖyle canım rutin tahliller için dahiliyeye geldim. Biraz yükselmiş kanım. Diğerleri iyi
Çok geçmiş olsun dikkat et kendine bu aralar herkesler hasta.hastayım çok fena. inşallah çabuk geçer
Geçmiş olsunhastayım çok fena. inşallah çabuk geçer
Geçmiş olsun canımhastayım çok fena. inşallah çabuk geçer
Çok geçmiş olsun dikkat et kendine bu aralar herkesler hasta.
teşekkür ederim. evet herkes hastaGeçmiş olsun
Tavuk kalamar tarifi de mükemmel ciceemm, mutlaka deneMavişim senin yaptığın tavuktan bende yapıyorum yumuşacık oluyor hatta,göğüs eti sert olur bu tarifte olmuyor hiç ellerine sağlık olsun çok güzedi.
Çok geçmiş olsun canım benim, havalar inanılmaz soğuduhastayım çok fena. inşallah çabuk geçer
Sağ ol canım benimHee iyi yapmışsın nevosum rabbim beterinden korusun inşkontrol iyidir geçmiş olsun balim
Tam mevsimi birde.teşekkür ederim. evet herkes hasta
Mavişin tarifindemi oda.Tavuk kalamar tarifi de mükemmel ciceemm, mutlaka deneayni kfc
Geç olsun güç olmasın nevoşumSağ ol canım benimAslında 3 ayda bir gitmem lazım. Ben mart ayından beri gitmedim.
Evet gül goncam ,canonun tarifi,yotubeda varTam mevsimi birde.
Mavişin tarifindemi oda.
Anladım ablacım Allah kolaylık versin inşallahEvet canım deprem yüzündenNevşehir 'deyiz
Kızlar yks, oğlum lgs ye hazırlanıyor. Sınavlardan sonra döneceğim.
Evet evet benim eşimAbla senin eşin de sunuma aksesuar eklemeye çalışıyordu sanki değil mi?Ya da kimin eşiydi o müdahale eden
Sağ ol canımAnladım ablacım Allah kolaylık versin inşallah