- 21 Kasım 2017
- 27.619
- 120.933
Kocası benimki gibiyse hediyesi gelince vursun masaya.Evdekilere söyledin mi birinci olduğunune tepki verecekler merak ediyorum
Kelem dediğin beyaz lahana mı oluyor ?Canocanim sana iki sorum var
1- kelem tursumu pazar akşam yaptım. Ne zaman açabilirim?
1- en son yaptığın tavukta galeta ununda zencefil varmış. Neden? Renk için mi yoksa çok etkili bir tat mi veriyor ?
Teşekkür ederim efemm
Benim oğlan geçen çok ısrar etti. Baharatlı cips ile yaptım. Dedim hiç gerek yok farklı olmadı. Galeta unu iyi oluyor.Kelem dediğin beyaz lahana mı oluyor ?
Beyaz lahanaysa bir 10 gün dursun. Serin ve güneş almayan bir yerde durmalı. Ben balkona koyuyorum
İkinci soru için de evet sarı olması için ilave ettim. Bir videoda denk gelmiştimbelki galeta unu yerine mısır gevreği de kullanılır
Sağ ol canım benim
İşte en zevkli anKocası benimki gibiyse hediyesi gelince vursun masaya.
Nevosum noldu neyi kaçırdımSağ ol canım benim
Evet galeta unu daha evde bulunur bişey. Çocuklar bu tarz yemekleri seviyor. Benim büyük olan çok severBenim oğlan geçen çok ısrar etti. Baharatlı cips ile yaptım. Dedim hiç gerek yok farklı olmadı. Galeta unu iyi oluyor.
Kırmızı lahana canom,biz kelemde diyoruz daKelem dediğin beyaz lahana mı oluyor ?
Beyaz lahanaysa bir 10 gün dursun. Serin ve güneş almayan bir yerde durmalı. Ben balkona koyuyorum
İkinci soru için de evet sarı olması için ilave ettim. Bir videoda denk gelmiştimbelki galeta unu yerine mısır gevreği de kullanılır
Kızı daha çok sevinecektirKocası benimki gibiyse hediyesi gelince vursun masaya.
Kırmızı lahana iki günde hazırKırmızı lahana canom,biz kelemde diyoruz da
Heee bende renktir dedim
PiştKırmızı lahana iki günde hazırÇoktan olmuştur. Ben salatalara azar azar katarım. Lahmacun vs de de iyi oluyor
Görmedim Zano'm
Aynen hayırlı olsun ne diyelimGörmedim Zano'maaa ,hayırlı olsun