Evet az çok geliyorlarTakipçi sayın arttı, sürekli kontrol ediyorum canom
Farkında değilim canom
Ona eşim müsade etmezÇok becerikli maşallah fon müzikleride çok güzel bide sesli anlatım yapsa keşke ne güzel olurdu demi çicemmm
Sen nasılsın?Masallasi,daim olsun
Heh bende aynı şeyi dusunuyordum ciceemm,hatta söyleyim diyordum canoyaÇok becerikli maşallah fon müzikleride çok güzel bide sesli anlatım yapsa keşke ne güzel olurdu demi çicemmm
Hala hayattayımSen nasılsın?
Ufff,yotubeda istemiyorduOna eşim müsade etmez
Neyin var hemsosuuHala hayattayım
Valla aklımada gelmişti daha öncede sormak istemedim açıkcası,tahmin ettiğim gibi oldu.Ona eşim müsade etmez
Ben sordum çicemm haklı olarak nedenini açıkladı saygı duyarım onada.Heh bende aynı şeyi dusunuyordum ciceemm,hatta söyleyim diyordum canoyaçok güzel olur
Evet soylemiycek kuzu
Ee ozaman yakalayamam hemen ne verirse onu yaparım napalimEvet soylemiycek kuzu
Aynen saygı duyuyoruz çicemmm napalimValla aklımada gelmişti daha öncede sormak istemedim açıkcası,tahmin ettiğim gibi oldu.
Böyle sessiz vlog'da güzel oluyor.
Ben sordum çicemm haklı olarak nedenini açıkladı saygı duyarım onada.
Yapma böyle lütfen .Hala hayattayım
Hepimiz aynı beybiEe ozaman yakalayamam hemen ne verirse onu yaparım napalim
Şimdi karı koca arasına giremem bu konuda mavişim ne derse o kabulümdür çicemmmAynen saygı duyuyoruz çicemmm napalimadam kadir gecesi doğmuş haliyle kıskanıyor gül goncam ♀
Saygımız sonsuzŞimdi karı koca arasına giremem bu konuda mavişim ne derse o kabulümdür çicemmm
Sağ ol aşkomGeçmiş olsun aşkom
Hayırlı olsun canım benimAbla bizim de evimiz yıkıldı annem baya korkuyor o yüzden o da başka şehirde. Ben de yeni atandım herkes dedi başka şehirler yazinan bırakamadım burayı yine buraya geldim