- 28 Haziran 2011
- 59.515
- 150.128
Mavişin tarifindemi oda.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mavişin tarifindemi oda.
Ne reklamı kızReklamda mı yapmiyak C A N O
Senin reklamın işte canom,videonu yayiyorumNe reklamı kız
Neden geç kaldım diye kendime kızdımBu hepsinden güzel oluyor
Eyvallah Sende olmasanSenin reklamın işte canom,videonu yayiyorum
Abla bizim de evimiz yıkıldı annem baya korkuyor o yüzden o da başka şehirde. Ben de yeni atandım herkes dedi başka şehirler yaz inan bırakamadım burayı yine buraya geldimSağ ol canım
Ama döneceğim memleketimi bırakmam
Geç olsun güç olmasınNeden geç kaldım diye kendime kızdım
Yaparsınız bu tarifi deneyin. Harika oluyorYa ben bunları denedim hiç güzel beceremedim sanki acaba bu tarifteki gibi yapabilir miyim
Çok kolay ve muhteşem lezzet canım,mutlaka dene. Tarif tam tutuyo hatta canomuzun sayfası,takibe al. Muhteşem şeyler yapiyo kerataYa ben bunları denedim hiç güzel beceremedim sanki acaba bu tarifteki gibi yapabilir miyim
Geç olsun güç olmasın
Canım öğretmen misin,nasıl atandin ne güzel darısı başımaAbla bizim de evimiz yıkıldı annem baya korkuyor o yüzden o da başka şehirde. Ben de yeni atandım herkes dedi başka şehirler yaz inan bırakamadım burayı yine buraya geldim
Eyvallah Sende olmasan
Yapiyo kerata gül goncammİzlemiştim bunu çicemmm çok ta güzel olmuştu.
Bu kadar şirin olmak zorunda mısın acabaYapiyo kerata gül goncamm
Takipçi sayın arttı, sürekli kontrol ediyorum canomBu kadar şirin olmak zorunda mısın acaba
Çok becerikli maşallah fon müzikleride çok güzel bide sesli anlatım yapsa keşke ne güzel olurdu demi çicemmmYapiyo kerata gül goncamm