Kocam ne yarışması yorma öyle şeylerle kendini demiştiEvdekilere söyledin mi birinci olduğunune tepki verecekler merak ediyorum
Ne gerek var diyenlerdenKocası benimki gibiyse hediyesi gelince vursun masaya.
Öyle canım rutin tahliller için dahiliyeye geldim. Biraz yükselmiş kanım. Diğerleri iyiNevosum noldu neyi kaçırdım
Benim oğlanda çok seviyor. Ama ben dilimleyip yapıyorumEvet galeta unu daha evde bulunur bişey. Çocuklar bu tarz yemekleri seviyor. Benim büyük olan çok sever
Geçmiş olsunÖyle canım rutin tahliller için dahiliyeye geldim. Biraz yükselmiş kanım. Diğerleri iyi
Ne gerek var dese iyi. Çekimlerimi de baltalıyor. Aynen şu şekiliz bak:Ne gerek var diyenlerden
Sağ ol canımGeçmiş olsun
Benimkide bundanNe gerek var diyenlerden
Hee iyi yapmışsın nevosum rabbim beterinden korusun inşÖyle canım rutin tahliller için dahiliyeye geldim. Biraz yükselmiş kanım. Diğerleri iyi
Evde olmadığı için bir şey yapamıyorNe gerek var dese iyi. Çekimlerimi de baltalıyor. Aynen şu şekiliz bak: Eki Görüntüle 3342656
Erkeklerin ortak cümlesi ve hiç sevmem bana öyle demesiniBenimkide bundan
Bugün açayım miKırmızı lahana iki günde hazırÇoktan olmuştur. Ben salatalara azar azar katarım. Lahmacun vs de de iyi oluyor
Inadina yapasım geliyoErkeklerin ortak cümlesi ve hiç sevmem bana öyle demesini
AçBugün açayım mi️ ️ ️ ️
Abla senin eşin de sunuma aksesuar eklemeye çalışıyordu sanki değil mi?Sağ ol canım
Mavişim senin yaptığın tavuktan bende yapıyorum yumuşacık oluyor hatta,göğüs eti sert olur bu tarifte olmuyor hiç ellerine sağlık olsun çok güzedi.
Mavişim senin yaptığın tavuktan bende yapıyorum yumuşacık oluyor hatta,göğüs eti sert olur bu tarifte olmuyor hiç ellerine sağlık olsun çok güzedi.