Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sadece resim değil bide resmin önüne parmaklık yada çit tarzı bişey de yapalım gerçekçi olsun diye diyo eşim...ama bende senin gibi kararsızım yaparsam koyarım tabiiki sen bu resimleri nerden buldun google dan aratiim dedim ama bulamadım ben
konuyu senin için açtım ama en kısa yorum senin olmuş takılıyorum tabiiki çok teşekkür ederim
Evin cok güzel maşşallahhhh canm...allah bir ömür boyu mutlu etsin.evini ikea dan dösedin sanirim?
Evin cok guZel tatlim mutlulukla yasayın evinizde
Salonum kirmizi siyah beyaz; acaba söyle bir resim nasil olur diye düsünüyorum:
Eki Görüntüle 404413
öyle yalın bir evin varki laf kalabalığına gerek yok.. çok sevimli :)
bazen bende diyorum ne gerek var 3-5 odalı evleri eşyalarla doldurup -bunlarda benim - havasında yaşamaya, mütevazi sıcak bir evim olsun yanımda uyuyan huzur olsun yeter :)
çok ferah çok cici bir eviniz var Allah bir ömür boyu huzula yaşamayı nasip etsin
küçük evini çoook beğendim canım o minik yuvanda huzurla bi ömür yaşaman dileğiyle
Hakan Akkaya gibi çok beğendim çok beğendim çok beğendim :)
eviniz çok huzurlu ve rahat görünüyor gerçekten fakat bahçeyi tam olarak göremedim yani bildiğimiz anlamda topraklı açık alan bahçeden bahsediyorum. En büyük hayalim müstakil ve bahçeli apartmandaki gibi duvarında yapışık kulakları olmayan bağıra bağıra müzik dinleyip hatta yapabileceğim bir evim olması :26: BİR GÜN
Canim ya süper süper süper...sanki bir mimarin elinden çıkmış gibi...english home tarzı olmus veee ben bu tarza bayılıyorum...salonundaki göz göz olan beyaz dekoratif vitrinin aynısından bendede var fakat biz ona ıkea dan renkli kutular aldık...ayakkabilik yaptık...ama sıkılırsam aynen seninki gibi icine çerçeve mum bilboard vs.koyarim...Allah güle güle huzurlu oturmayı nasip etsin...birde hangi il ve hangi semtte oturuyorsun canim gercekten cooook merak ettim...harikasin cnm...
mimar değilim ama küçüklüğümden beri böyle bi ilgim var evimede yansıtmak istedim ve yansıtabilmişim çok mutlu oldum teşekkür ederim:) ist/beyoğlu/cihangir