Vaaauv işte bu tam benim aradığım
Teşekkürler tatlım, ama koçtaşın sitesine bakmıştım göremedim böyle bişey
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
rica ederim...her ürün olmuyo sitede sen yerine gidip bak..koçtaşta bulamazsan ikeadada görmüştüm ben bu modelden
Tamam, alıp seni kahveye çağırıcam:))
canım benım evin çok güzel bayıldım güle güle otur mis gibi çok şık ve temiz düzenli nilüfercim atrık bir çay içmeye geliriz bahçende
kelin ilacı olsa... bu fikri sevip sevmediğime net karar veremediğim için objektif yorum yapamıcam sanırım ama resim güzel..de evde nasıl olur bilmiyorumki
Resim güzel ama ben daima sadelikten yana oldugum icin galiba zamanla gözümü yorar... yok yok ben vazgectim galiba :-D
Ama bahce konusunda ayni fikirdeyim ;-)
bende ekstra şeylerden uzak duruyorum çabuk sıkılan biri olduğum için değiştirilebilir olmasına dikkat ediyorum..bende hala aynı fikirdeyim yani yaptırmıcam bananeee
tatlı tatlı atışma bizimki devam edebilirim ama bunlarda çok gerçekçiymiş yahu..bu ne kararsızlık arkadaş :)))
Eki Görüntüle 405176 Eki Görüntüle 405174 Eki Görüntüle 405177
O manada tartisma demek istemistim Evet süperler, cok begendim ben de! Ortadakinin siyah beyazi ve Bogazici köprüsü seklinde olsa alip denerdim,
en azindan icimde kalmasin diye, cünkü yapip denemeden kafamizdaki "acaba" gitmeyecek anlasilan
Kendinden yapiskanli olanlar daha pratik; fazla isi olmadigi icin denenebilir... kalitelisini almak lazim ki daha gercekci görünsün diye...
evin çok güzel olmuş canım..güle güle oturun:)))
Evinizin resimlerine bakınca içim açıldı. Banyo önündeki fayanslara bayıldım. Bir kenara yazdım, değerlendireceğim :) Güle güle oturun.
tabii canım ciddi anlamda gerçekçi bi fon oluşturmak 2000 tutar diyo eşim işi gereği biliyo böyle şeyleri o kadar para verip beğenmezsemde üzülürüm yani ne gerek var