den_is in küçük bahçeli evi

rica ederim...her ürün olmuyo sitede sen yerine gidip bak..koçtaşta bulamazsan ikeadada görmüştüm ben bu modelden :KK34:

[SUP][/SUP]
canım benım evin çok güzel bayıldım güle güle otur mis gibi çok şık ve temiz düzenli nilüfercim artık bahçende bir çay içeriz :KK16::KK16::KK9:

Son düzenleme:
merhaba

Eviniz çok sıcak samimi ve şirin olmuş emeğinize sağlık

Güzel günlerde oturun bir ömür sağlıkla huzurla...

Karolar,bahçe,yatak odası çok çok şirin ...

:)

kelin ilacı olsa... :KK12:bu fikri sevip sevmediğime net karar veremediğim için objektif yorum yapamıcam sanırım ama resim güzel..de evde nasıl olur bilmiyorumki :KK14:

Resim güzel ama ben daima sadelikten yana oldugum icin galiba zamanla gözümü yorar... yok yok ben vazgectim galiba :-D
Ama bahce konusunda ayni fikirdeyim ;-)

Resim güzel ama ben daima sadelikten yana oldugum icin galiba zamanla gözümü yorar... yok yok ben vazgectim galiba :-D
Ama bahce konusunda ayni fikirdeyim ;-)

bende ekstra şeylerden uzak duruyorum çabuk sıkılan biri olduğum için değiştirilebilir olmasına dikkat ediyorum..bende hala aynı fikirdeyim yani yaptırmıcam bananeee :KK9:

bende ekstra şeylerden uzak duruyorum çabuk sıkılan biri olduğum için değiştirilebilir olmasına dikkat ediyorum..bende hala aynı fikirdeyim yani yaptırmıcam bananeee :KK9:

Esinle tartismaya devam yani:KK52:
Aynen aynen, ben de dikkat ediyorum:KK1: Minimalist tarzdan yanayim :KK34:

Esinle tartismaya devam yani:KK52:
Aynen aynen, ben de dikkat ediyorum:KK1: Minimalist tarzdan yanayim :KK34:

tatlı tatlı atışma bizimki devam edebilirim:KK16: ama bunlarda çok gerçekçiymiş yahu..bu ne kararsızlık arkadaş :)))

$hongkong-skyline-fototapete.jpg $vlies-fototapete-manhattan-bridge-2-4-34008.jpg $images.jpg

tatlı tatlı atışma bizimki devam edebilirim:KK16: ama bunlarda çok gerçekçiymiş yahu..bu ne kararsızlık arkadaş :)))

Eki Görüntüle 405176 Eki Görüntüle 405174 Eki Görüntüle 405177

O manada tartisma demek istemistim :KK34: Evet süperler, cok begendim ben de! Ortadakinin siyah beyazi ve Bogazici köprüsü seklinde olsa alip denerdim,
en azindan icimde kalmasin diye, cünkü yapip denemeden kafamizdaki "acaba" gitmeyecek anlasilan :KK53:
Kendinden yapiskanli olanlar daha pratik; fazla isi olmadigi icin denenebilir... kalitelisini almak lazim ki daha gercekci görünsün diye...

O manada tartisma demek istemistim :KK34: Evet süperler, cok begendim ben de! Ortadakinin siyah beyazi ve Bogazici köprüsü seklinde olsa alip denerdim,
en azindan icimde kalmasin diye, cünkü yapip denemeden kafamizdaki "acaba" gitmeyecek anlasilan :KK53:
Kendinden yapiskanli olanlar daha pratik; fazla isi olmadigi icin denenebilir... kalitelisini almak lazim ki daha gercekci görünsün diye...

tabii canım ciddi anlamda gerçekçi bi fon oluşturmak 2000 tutar diyo eşim işi gereği biliyo böyle şeyleri o kadar para verip beğenmezsemde üzülürüm yani ne gerek var:KK19:

Evinizin resimlerine bakınca içim açıldı. Banyo önündeki fayanslara bayıldım. Bir kenara yazdım, değerlendireceğim :) Güle güle oturun.

tabii canım ciddi anlamda gerçekçi bi fon oluşturmak 2000 tutar diyo eşim işi gereği biliyo böyle şeyleri o kadar para verip beğenmezsemde üzülürüm yani ne gerek var:KK19:

Yok, okadar para riske atilmaz; iyice emin olup yapmak lazim, artik o da nasil olacaksa :KK53:

X