Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güle güle oturun, eviniz cok hos
Ben olsam bahcedeki genis olan duvara komple deniz manzarali duvar kagidi yapardim;
hem bahceyi daha genis ferah gösterirdi, hem de tatil havasi olustururdu
Mesela sunlar gibi: (cok daha güzelleri var tabii, ama ben acele bakip koydum)
Eki Görüntüle 404089 Eki Görüntüle 404090 Eki Görüntüle 404091
Bazı eşyalar Ikea dan galiba çok güzel dekor etmişsiniz beğendim asıl zoru küçük evi kurmak nereye ne geleceğini bilmekde marifettir güle güle oturun inşallah..
ayyyyyyyyyy ben böle güzel evleri görünce nasıl hevesleniyorum kendi evim için...maşallah çokk güzel çokkk tatlı evin.ALLAH huzur içinde oturmayı nasip etsin.. ve lütfen banada dua et benimde böle güzel evim olsun:)))... malesef denizlide bu kadar güzel evler yok ( bizde bu aralar ev bakıyoruz ama hiç biri içime sinmiyor... bu arada sakıncası yoksa yatak odanı nereden aldın öğrenebilirmiyim :))
Çok hoş en güzeli bu küçük ama bahçeli ev Ahh ahh . Hayırlı olsun inşallah nazar değdirmeyelim.
bu fikri eşim istiyo ama ben gerçek olmadığını bildiğim resimden haz alamam ki diyorum bu yüzden atışıyoruz :) düşünmüyoda değilim ama sende tekrar düşündürdün şimdi :) teşekkür ederim ilgin için
Rica ederim
Sana da hak veriyorum; bu endise bende de var cünkü: salonumun bir duvarini bu sekilde yapip yapmamakta kararsizim bu yüzden, ama bahce oldugu icin düsünebilirsin sen; su anki halinden cok daha güzel olacaktir bence Eger yaparsan resmini koyarsan memnun olurum
ah canım benim saol duan için :)) o zaman ellerine emeğine sağlık:))) ben olsan hiç çıkmam o ewden o bahçeden... sağlık mutlulukla otur tatlım ailenle...soruma cevap verdiğin için teşekkürlerr.....
Çok hoş dizilerdeki gibi:) Allah güle güle oturmak nasip etsn
masAllah masAllah cok güzel ve sade.. mobilyalarin üstündeki parlakliklardan fazla hoslanmam ama yinede cok cok begendim... Allahim icinde mutlu mesut yasatmayi nasip etsin, ayrica dügün resimlerinide gördüm, zevkine bayildim....
Allah gönlüne göre versin herzaman..