- 10 Ekim 2009
- 3.318
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güle güle oturun öncelikle ben çok beğendim,
İkeadaki belli m2 lerde model evlere benzettim küçük ama kullanışlı ve göz yormayan şekilde dizayn edilmiş.
Bahçeli evlere zaten bayılıyorum, bahçe biraz hareketlendirildiğinde çok daha güzel olacaktır.
Maşallah , hakaten şirin küçük sıcacık bir yuvanız var allah mutluluğunuzu daim etsin
BA-YIL-DIMMMM harikaaa superrrr tam benim zevkim ben burada ingilterede yasiyorsun sandim buradaki dekorasyonlara cok benzettim...okudum ki istanbulmus
madem cihangirdesin zevkine saglikk tat-limmm
not:cok guzel bir gelin olmussun
çoooooooooook teşekkür ederim"zevkine sağlık tatlımmm"hahah güldürdün beni notun içinde ayrıca teşekkürler beğenmene sevindim
BA-YIL-DIMMMM harikaaa superrrr tam benim zevkim ben burada ingilterede yasiyorsun sandim buradaki dekorasyonlara cok benzettim...okudum ki istanbulmus
madem cihangirdesin zevkine saglikk tat-limmm
not:cok guzel bir gelin olmussun
jose şu an özel msj atamıyorum 10 dk beklemem gerekiyomuş..beklettiğimi düşünme diye yaziim dedim
cihangirde oturdugunu okuyunca belki dedim ACILAY'a yakinsindir
deniss o turk kahvesi fincanlarinin guzelligii ahhhh..... o tutulacak yerlerinin havasi ikea dan mi acaba gidersem aliyimm
kücük ama cok güzel renkler olsun mobilyalar olsun cok begendim :)
Güle güle oturun.
Çok zevklisin maşallah.Akıllıca döşeyince,küçük mekanlar bile böyle ferah olabiliyor işte.
Mozaiklere bayıldım.Eve ayrı bir hava katmış.
bnde çok çok çok beğendim:))) hatta bu sene evlenenler arasında gördüğüm en güzel ev diyebilirm:))) ( he tabi bnm evimden snra) şaka biyana tarzına bayıldım cnm güle güle oturun
evinizde güle güle sağlıkla oturun aydınlık ferah şirin bir ev olmuş.
çoooook beğendim evinizi, kesinlikle bir tarzı var ellerinize sağlık güle güle oturun