ev konusunda kararsızım

benim için semt önemli. hangisi daha iyi semtteyse o.

ama büyük ev zor temizliği ısınması dert. kullanmadığım odayı kapattım yine tozlanıyor mesela. çalışıyorsanız boşa hamallık. iki balkonun temizliğide dert

Biz de balkon çok kullanılır Akdeniz Bölgesinde şuan bile balkonda oturulur o yüzden geniş balkonlu evi tercih ederdim.

tabii ki de ikinci secenek
evin ici yenilenir zamanla kendi eviniz nasilsa. imkan oldukça yazdan yaza yaparsiniz bazi yerlerini icinizden geldigi gibi

Balkon benim icin de onemli . Fazla oda da super olur. Giyinme odasi, calisma alani, spor vs.
Bence 4+1

arkadaşlar merhaba.. yeni bir ev alma arefesindeyiz. biraz kafamız karışık.
2 seçenek var önümüzde ;
1. seçenek 3+1, 8 yıllık tek balkonlu ve balkonu küçük. iç dizaynı daha güzel..
2. seçenek 4+1, 9 yıllık. çift balkonlu oldukça yüksek metrekareli.. iç dizaynı ilerde yenilebilir..
şimdi biz balkonu çok kullanan bir aileyiz. küçük ve tek balkonlu olan evi aslında daha çok beğeniyorum ama ilerde pişman olur muyum bilemiyorum..
diğer 4+1 olan ev de yeri çok iyi. çok ferah bir ev... ha bu arada biz 3 kişilik bir aileyiz. anne baba çocuk.. sizin tercihiniz ne olurdu?

Büyük olanı tercih ederim her zaman, sadece çocuk için oda sayısı düşünülüyor ama ev yaşam alanı farklı ihtiyaçlarda olabiliyor, benim bir odam kütüphane , diğer odam dikiş atölyesi, hobilerim önemli benim için çünkü emekliyim evdeyim artık. Küçük bir balkonum var şahsen bir tane daha olsa çok mutlu olurum, büyük ev candır

Çok güzel cevaplar gelmiş teşekkür ediyorum 🤗
Bulunduğumuz konum deprem bölgesi. Önceliğimiz binaların temeli zaten. Bu açıdan ikiside güvenli duruyor. Rabbim depremden korusun.
Muhit olarak ikiside aynı mahalle aslında sadece aradan bir cadde geçiyor.4 +1 olanın etrafı çok açık ferah..Fiyat olarak da 300 bin gibi bir rakam var aralarında.. Bu şartlarda büyük rakam aslında bu fiyat ... Bakalım bu hafta içi neticeye ulaşıcaz inşallah. Allah isteyen herkese nasip etsin. Daha iyileri daha güzelleri sizlerin olsun inşallah ❤️ bizim için de hayırlı olan olsun. 🤲

Çok güzel cevaplar gelmiş teşekkür ediyorum 🤗
Bulunduğumuz konum deprem bölgesi. Önceliğimiz binaların temeli zaten. Bu açıdan ikiside güvenli duruyor. Rabbim depremden korusun.
Muhit olarak ikiside aynı mahalle aslında sadece aradan bir cadde geçiyor.4 +1 olanın etrafı çok açık ferah..Fiyat olarak da 300 bin gibi bir rakam var aralarında.. Bu şartlarda büyük rakam aslında bu fiyat ... Bakalım bu hafta içi neticeye ulaşıcaz inşallah. Allah isteyen herkese nasip etsin. Daha iyileri daha güzelleri sizlerin olsun inşallah ❤️ bizim için de hayırlı olan olsun. 🤲

Deprem bolgesi derken 6 substi yasayan iller mi yoksa ornegin Marmara mi?
Zemin vs cok dikkatli olun lutfen
Hayirli olsun simdiden

Deprem bolgesi derken 6 substi yasayan iller mi yoksa ornegin Marmara mi?
Zemin vs cok dikkatli olun lutfen
Hayirli olsun simdiden
Balkon talebi yüzünden oyumu güneyden yana kullanıyorum🫠 zemini iyiyse, 6 şubattan sağlam çıktıysa, testleri de yapıldıysa zaten gerisi de kısmet artık. Ama şimdi baktım bursa yazıyor profilde, o zaman istanbul tarafıysa eğer ne olacağı belli olmaz.

Ben de oyumu çevresi açık ferah dediniz diye 2.secenekten yana kullanıyorum. Bana kalsa 4+1 gerçekten çok büyük, gereksiz ama diğer şeyleri çok büyük artı. Ben de hep çift banyo ya da en azından çift tuvalet işine ve geniş mutfağa önem veririm.

kesinlikle ikinci seçenek
ben büyük evciyim. tıkış tıkış evlere karşıyım özellikle aileler için.

X