Demin çok kötü tartisdik ve kafam allak bullak

Değiştin demiş ya size ben bir şey okumuştum bir yerde. Insanlar size istediklerini yaptiramadiginda DEĞİŞTİN dermiş. Lütfen kendinizi ezdirmeyin. Ben olsam engellerdim telefondan bir daha asla görüşmezdim. Ayrıca narsist insanların özelliklerini anlatan videolar izleyin gerçekten öyle bir insanla berabersiniz gibi duruyor.

Dertsiz başına dert açıyorsunuz. Bendeki intibakı güvenilmez yanar döner şıp sevdi birisi arkadaşınızın . Sizde çantada keklik oluyorsunuz . Daha iyisini bulana kadar sizinle idare ediyor . Bırakın gitsin ne yaparsa yapsın siz hayatınıza yokmuş gibi hiç olmamış gibi devam edin

Tekrar ararsa mı? Şakamı yapıyorsun? Hala muhatap olmayı düşünüyorsun yani?
ENGELLE

Sizi sevmiyor sadece kullanıyor. Fedakarlık yapması gereken taraf hep sizsiniz , beyefendi de eli bir taraflarında karı kız kovalıyor. Gerçekten istediğiniz böyle bir ilişkiyse durmayın hemen arayın , görüşün . Benim istediğim bu değil diyorsanız da engelleyin geçin. Adam her çiçekten bal alma derdinde siz hala ararsa ne diyeyim derdindesiniz yapmayın.

Adam i değerlendirmiyorum. Size bir kaç şey söylemek istiyorum. Ailem ve eşimin ailesi dışında kimsenin evinde kalmam. Can ciğer arkadaşım olsun yine de gittiğim şehirde otelde kalırım.
Bir erkeğin olduğu şehre gitmem görmek isteyen bir zahmet kalksın kendisi gelsin. BBukadarini yapamıyorsa zaten doğru kişi değil-dir.
Adam sizi bariz aldatmış daha ne desem diyorsunuz vallahi hiç tartışmaya bile gerek yok. Tekrar ararsa sen çok iyi bir insansın ben seninde enerjini aşağı çekiyorum der bitiririm. Zaten olmayacak.is neden kendinizi üzesiniz.
Birinci evliliginiz çok mutlu olduğu için ayrılmadınız kendinizi tekrar strese sokacak işlerden uzak tutun derim.
Dipnot: ilk evliliğim bittikten sonra 10 yıl kadar bekardim. bir çocuğum vardı. Bilmediğim birşeyle ilgili atıp tutmuyorum yanlış anlaşılmak istemem.
Sevgilerle

Belli ki zor bir evlilik ve bosanma yasamissin; bunlar zaten basli basina zorlu surecler.. O badireler sonrasinda daha bilincli olman ve kendine daha fazla deger vermen gerekmez mi?
Boşanmış bir kadinim diyerek değersizlik psikolojisine girdin sanirim, bu herif de narsist olunca seni ablukaya aldi.. Lütfen yapma ya..
Artik bu herife dert anlatmaya veya karşısında haklılığını ispatlamaya calisma..
Isin gücün de varmis sukur, cocugunla birlikte hayatına bak.. InsaAllah gercekten mutlu olacağın biri cikar karsina..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…