Demin çok kötü tartisdik ve kafam allak bullak

Zomzom3535

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2017
761
518
39
birbuçuk senedir tanışıyoruz tayin durumumuz sebebiyle ayri sehirlerde yasiyoruz. Bir evlilik gecirdik ikimizde ayrica o benden 11 yas buyuk. Birlikte olan calismalarimizdan dolayi tanismistik...beni begendi ve pesimi birakmadi neyse ben de sevdim daha fazla karsi koymadim. benim calismalarim icin bir hocasiyla konusacagini soylemişti hala bir sene oldu ses yok ve bu arada ben bakanlikla onun tayini icin gorustum ama benim icin önemli olan bir çalışma için hala görüşmedi yapacağım dedi yapmadı. bir de sürekli beni ayağına çağrıyor. Onca yol bilet parası vs kolay değil ve hiçbir şekilde katkıda bulunmuyor. Benim de çocuğum var Onun da. Yine en son gittiğimde hareketlerinden dolayı (birine cvp yazmak için kapının önüne gitmesi) içime şüphe düştü ve telefonunda bir bayanla konuştuğunu gördüm, üstelik bana “hayatım şu işi yetiştiremeyeceğim yardımına ihtiyacım var” dediği gün meğer chatten bir kadınla buluşmuş yazışmalarını okudum. Tanışma uygulaması gördüm facesinde başka bayanlara yazmış araştırmış neler neler. yakaladı beni ve kıyamet koptu. arayayım kadını konuş vs dedi iyi ara o zaman diyince de yok geç oldu yok rahatsız etmeyelim zaten psikolojisi bozuk vs zaten bu yüzden acıdım ablam aklıma geldi onun da böyle psikolojisi bozuk dedi. Kendime yediremedim ağladım gücüme gitti arkamdan bunları yapması. Ama gecenin yarısıydı tren istasyonunda o saatte kadın başıma dönmek istemedim ve ertesi gün döndüm. bundan sonraki bir hafta çok kötü geçti aklımda onların tanışma yazışmaları vs iyice canımı sıkıyordu bu aldatmaktır. Unutmaya çalıştım. Birkaç hafta oldu...arada bir arar. bu mevzudan sonra soğudum ondan ve güvenim kalmadı cünkü o arkamdan başkalarıyla chatten buluşuyor ve daha bilmediğim neler var kimbilir. Gece konuşurduk aramaları azaldı, ben aradığımda hemen çıkmaz, ben yanındayken tlf eline alıp kapının önünde yazar bir şeyler ve bunlar benim güvenimi yoketti.
ayrıca huyu çok kötü değişik biri mesela kendine toz kondurmaz, ama benim en basit yaptığım bir şey onun gözümde affedilmez bir hata. Dün arkadaşımla gezdim ve neler yaptın diye aradığında arkadaşımla gezdiğimi evde yalnız çok sıkıldığımı söyledim. Hemen karşı çıktı sanki büyük bir suç işlemişim gibi. Çok kızdı beni suçladı bana çok sabrediyormuşmuş. Narşist olduğuna eminim....Tepkisinden korkup çekindim şaka yaptım evdeydim dedim kızacanı bildim dedim çünkü kavga etmek istemedim..Aslında gezdım ama hakkım yok mu. Hayatımdan gereksiz insanları çıkardım, sen çok değiştin gibisinden ıvır zıvır şeyler söyledi. Sanki nasıl desem bana göz dağı verir gibi. Ben de artık daha fazla dayanamadım. Ve “evet belli bir gereksizi çıkarıp chatten diğer gereksizle tanışıp buluşuyorsun” dedim. Senin yaptığın aldatmak biz bir ilişkideyiz farkında mısın hem bana baskı yapıp kendin istediğin naneyi yiyemezsin dedim. Bana “yazıklar olsun sana“ dedi ben de “asıl sana yazıklar olsun“ dedim ve o telefonu suratıma kapattı. kesin aramamı bekliyor. İnşallah aramaz bir daha benim için bitti. Tekrar ararsa ne yapayım. açığını yüzüne vurunca hemen öfkelendi ona göre o hatasız ya. Çok tuhaf bir ilişki sanki benim hep iyiliğim için söylüyormuş gibi yapıyor ama beni kıskaç altına alıyor, hata olarak görmediğim şey ona göre hata ve sürekli konu kapanmasına rağmen yapmadığım bir şeyi suçlama olrak sürekli karşıma çıkarıyor. Hep ben özür dilemem lazım alttan almam lazım yoksa öfkesi bitmiyor ama öfke dediysem kırıp dökme değil böyle suçlamalarla küsme ilgi azaltmasıyla yapıyor bunu biliyor ilgiyi çok sevdiğimi. Seni seviyorumu zor der hiç sevgi sözcüğü kullanmaz kaç kez söyledim beni sevdiğini bana hissettir söylemen belki tamam gerekmeyebilir ama bunu bilmeye ihtiyacım var dedim ama yok.

Son düzenleme:
Pisliğin tekiymiş hayatımın en güzel yıllarını heba edecek ettirmem

Kesinlikle. Kontrol sağlmasını çok seviyor. Onu yakaladığım gün üste çıkmak için bana “senin orada tanıdığım çok, istesem her adımını takip ettirim gibisinden bir şey söyledi. Yediği nane ortaya çıkınca böyle bir şey söyledi sanki ben bir şey yapmışım gibi.

Sinirden okuyamadım sonuna kadar.
Ben anlamıyorum, bir evlilik yaşamışsınız, çocuğunuz var, tecrübelisiniz, saçma sapan bir ilişkinin içindesiniz.
Neden yani anlamıyorum.
Boşluktaydım, yeni ayrılmış bir bayanda bu çok kötü bir şey ama artık aklım başıma geldi ağır bunalımdaydım. Uzak durmak bloklamak vs bunları yaptım peşimi bırakmadı duygusal anlamda bağımlı oldum ona sevmek değil bu sırf bağımlılık

Yazık ya diyecek birşey bulamıyorum
Bir çocuk annesi kadınsın
Şu adamı çekiyorsun
İnanılmaz
Adam seni sevmiyor güzelim emek vermiyor
Arada takılıyor
Bunu görmen için daha ne yapması lazım?
Yalnız olun ya
Yalnızlıktan erkeksizlikten niye korkuyorsunuz bu kadar?
Adamlara bu kadar yüz verip sonra narsist diyorsunuz ya
Koskoca eşşek kadar adam bu
Çocuk mu?
Yakalamışsın başkalarıyla konuşuyor
Niye hala bu didinme

bu ilişkiyi bitirmek istiyorsunuz ki çok haklı nedenlerle ''aldatma'' olmadan önce bitirmeliydiniz çünkü siz bu adamın yanında ''özgür değilsiniz'' hep dikkat hem hassasiyet. Şunu sormak istiyorum : Kendi benliğinize bu kadar hassas mısınız? Size değer vermeyen ne varsa hayatınızdan çıkarın. Hep şunu söylerim bir erkek maddi /manevi kayıplara sebep oluyorsa doğru erkek değildir. Bugün kendinize bir iyilik yapın bu adamı her yerden silin. Sebebini sorduğunda senden ''soğudum'' deyin

Valla boşluk diye birşey yok
Bende bekarım hiç evlenmedim
Yalnızım yeni ayrıldım sevgilimden
Hiç böyle bir adamın peşinde koşmadım
Aşağılanmak hoşunuza gidiyor sanırım
Devam edin büyük aşkınıza

Her şey ayan beyan ortada be ablacım. Kendine yapma bunu adamın kumaşı belli. Daha ne yapması lazım uzaklaşman için. Ararsa da benim seninle konuşacağım bir şey yok de engeli bas.

Her şey ayan beyan ortada be ablacım. Kendine yapma bunu adamın kumaşı belli. Daha ne yapması lazım uzaklaşman için. Ararsa da benim seninle konuşacağım bir şey yok de engeli bas.
Farkındayım, evet her şey apaçık ortada. Bu âdi benim aramamı bekliyor. Daha çok bekler.

Farkındayım, evet her şey apaçık ortada. Bu âdi benim aramamı bekliyor. Daha çok bekler.
O seni arar
Sende açar konuşursan senin sorunun valla
Ben senin gibi kadınların psikolojisi bozuk olduğunu düşünüyorum kusura bakma
Adam gözünün içine baka baka aldatıyor
Evli değilsin birşey değilsin bu adamla
Ki o adamın senle evleniceğini sanmıyorum
Boşandığına emin misin bu arada?
Neyse eeee arkadaşım senin derdin ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…