Demin çok kötü tartisdik ve kafam allak bullak

Sizi çok iyi manipule etmiş. Hayatınızdan direkt çıkartın

Kendinizi hırs yapmayıp tutmayı, cevap vermemeyi, sallamamayı öğrenmezseniz; istediği gibi ortaya sallayıp sizi sinirlendireceği şeyler söylediğinde, siz de haddini bildireyim diye oltaya gelirsiniz.

Kendinizi tutun, asla cevap vermeyin. Telefonu değiştirin. Sosyal medyayı kapatın bir süre. Başka biriyle görüşün. Arkadaşlarınızla takılın.

Ben seni çok iyi anladım çünkü anlattığın adamın aynısı bende de var...boyle açık açık aldatması hariç tabi....Seni güzel manipüle etmiş...Gerçekleri yüzüne vurunca yazıklar olsun sana deyip üste çıkması falan aynı benimkiyle...Bunlar aldatma gibi büyük hatalar yapsa bile soylesen bile sen suclu oluyorsun, ve küsen o oluyor...iğrenç...
Bu adam seni daha çooook üzer...Zaten o kadınlarla yazışmış ya direkt çıkarman lazım hayatından, gururun var...

Sen direkt kayıplara karış zaten kuzuya dönüşüp daha dogrusu numara yapıp seni yani kurbanını tekrar dondurur oyle masum ve pişman gibi tavırlar yapar ...Aman inanma döndüğün anda yine maskesini çıkarır..Kendini seviyorsan bu adama birdaha bakma ....Merak etme cıkar baskası

Tekrar ararsa ne mi yapacaksiniz? Acmayin telefonu. Engelleyin onu her yerden. Dengesiz adam sizin de dengenizi bozmus.
Adam hem syagina cagiriyor surekli, iliskide hic fedakarlik yapmiyor, aldatiyor, psikolojik baskisi da var...cok mu gerekli bu adam hayatinizda...birakin su dengesiz 5 para etmez adami. Adam deger vermiyor bile.

Ayrıca sizin bi işinizi görüşecekmiş 1 senedir nasıl görüşmez, sürekli nasıl bahane bulur insan 1 sene...Tabiki görüşmeyecek, oyle bir ağırlığı da yoktur emin ol artı senden birilerine bahsetmiş olacak o durumda, asla bahsetmez ortaya cıkarmaz seni, herkese bekar ve yalnızı oynar...Ciğerini bilirim ben bu narsistlerin...

Aşağı yukarı okumuş birisiniz galiba ama hala “tartıştık” yazmayı bilmiyorsunuz. En basit imla kurallarını bilmeyen birinden sanırım ben de soğurdum.

Bakın içimde bir his var ,siz beklenti içerisindesiniz..yani arayıp özür falan dilese kabul edersiniz , inanırsınız gibi...lütfen pişman olursunuz yapmayın ,engelleyin hattınızı değiştirin bunun birçok yolu varda,siz sanki bu defa bu işi beceremeyeceksiniz..

Iyide adam sevmiyor bence ve evey aldatmak yaptığı ona rağmen neden sizin onu terketmek yerine sonrasında devam ettirdiginizi anlamadım ben . Ki ilgi yok sevgi gösterme yok hiçbiri yok

Bu kadar farkında olup bu kadar bile bile yanlışa yürümek..
Ne bileyim..
Çocuğunuz için doğruyu bulmanızı diliyorum.

Daha önce basından kotu bir evlilik gecmıs cocugu olan bir kadın neden bu adamda ısrar eder.
Bu neyin cesareti aklim almıyor.

Olsun az önce kotu tartısırsınız sonra barısırsınız, sıkıntı yok

Neresinden tutsan elinde kalacak bir iliski.
Bir kere sizin icin caba gostermiyor, bulusmak icin siz ayagina gidiyorsunuz.
Ikincisi goz gore gore aldatmis ve ozur bile dilememis. Buna ragmen ayrilmamissiniz.
Ayrica adamin egosu tavan, bir kere bosanmissiniz simdi bu tipitipten haydi haydi ayrilabilirsiniz.
Ne cekeceksiniz allah askina? Ilgi sevgi gorecegim diye her seyi affetmeyin.

Kesinlikle narsist biri sizi manipüle etmeye çalışıyor ve sizi kaybetmemek için ara ara yoklucak bazen duygusala baglicak vs çocuğunuz da var bir daha boşanmak istemiyorsan kosarak uzaklaş kesinlikle cevap verme engelle konusma

Aramasını beklemeyin, her yerden engelleyin sizin için bittiyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…