Ama önce Nevreste ye danışın tarifiniz vs hakkında.Tamam bi deneyeceğim, eğer tarif etmeyi de başarabilirsem katılıyorum.
Ama önce kendime ispat edeyim.
Mantarları yıkamaya başlayalım bakalım
Afiyet olsunPisti sunum yaptım yedim gülüm
Bi makarna pişirmek bu kadar çok bürokratik engele takılmamalıydıAma önce Nevreste ye danışın tarifiniz vs hakkında.
Tarifiniz başkasında olabilir, boşuna fotograf cekmeyin.
Böyle olmasaydı burda en az 10 tane aynı makarna tarifini görürdükBi makarna pişirmek bu kadar çok bürokratik engele takılmamalıydı
Pek sayınBöyle olmasaydı burda en az 10 tane aynı makarna tarifini görürdük
Yaa kıyamam, olmuştur herhaldePek sayınNevreste hanımefendi.
Mantarlı makarna için talep yoksa şayet yarışmaya katılım başvurusu yapabilir miyim?
Bu tarif için başka adaylar varsa ben pişirip karnımı doyurmak zorundayım çünkü çok acıktım
Forumun acemisiyim nereye yazacağımı bilemedim.
Arz ederim, saygılarımla.
(JOYz oldu mu böyle?)
Ya öf olmuyor işte benden müsabık olmaz biliyorum.Yaa kıyamam, olmuştur herhalde
Özelden yazıyoruz genelde, birbirimizin tariflerini bilmiyoruz
Canım nevos ile konuşTamam bi deneyeceğim, eğer tarif etmeyi de başarabilirsem katılıyorum.
Ama önce kendime ispat edeyim.
Mantarları yıkamaya başlayalım bakalım
Canım özelden mesaj atman lazımPek sayınNevreste hanımefendi.
Mantarlı makarna için talep yoksa şayet yarışmaya katılım başvurusu yapabilir miyim?
Bu tarif için başka adaylar varsa ben pişirip karnımı doyurmak zorundayım çünkü çok acıktım
Forumun acemisiyim nereye yazacağımı bilemedim.
Arz ederim, saygılarımla.
(JOYz oldu mu böyle?)
Bende konuyu açmadım, şimdi açıp nevosa yazicam kuzu. Resimleri azalttimAfiyet olsun
Benim konu acılmadı, beraber acılacagız o zaman
Benim de öyle oluyor ya en zor kısım da o zaten. Foto ayıklayıp, konuyu açmakBende konuyu açmadım, şimdi açıp nevosa yazicam kuzu. Resimleri azalttim1500 foto vardı
Neden olmasın, etiket yaptın işte, Nevoş seni özele çekerYa öf olmuyor işte benden müsabık olmaz biliyorum.
Teşekkür ederim gene de güzel gaza getirmiştim kendimi
Mutlu akşamlar...
Hangi resmi sileceğini kestiremiyor insan, ya sildiğim daha güzelse diye şüpheye düşüyorBenim de öyle oluyor ya en zor kısım da o zaten. Foto ayıklayıp, konuyu açmak
Çöp kutusu var iyi kiHangi resmi sileceğini kestiremiyor insan, ya sildiğim daha güzelse diye şüpheye düşüyor
Tek tek favoriliyorum, sonra favorilerin arasından da favoriliyorum, en son düzenliyorum ve geberiyorumHangi resmi sileceğini kestiremiyor insan, ya sildiğim daha güzelse diye şüpheye düşüyor
Nasıl favorileniyor ki ben var bilmemekTek tek favoriliyorum, sonra favorilerin arasından da favoriliyorum, en son düzenliyorum ve geberiyorum
Bin beş yüz tane benim bu yaşıma kadar kendi fotoğrafım yok. Neyi çektiniz ki o kadarBende konuyu açmadım, şimdi açıp nevosa yazicam kuzu. Resimleri azalttim1500 foto vardı
Sen mi kaybettinBen sanırım sunum yetilerimi kaybettim
Fotografın altındaki kalbe basıp likelıyorsun ve fotoları favori klasörüne tasıyorsunNasıl favorileniyor ki ben var bilmemek