Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canım her yönden sağdan soldan üstten aşağıdan yandan alttan tepeden yakın uzak kamera ayarlarını değiştirip aynı şekilde her yönden farkina varmiyorsun zaten canim
Canım her yönden sağdan soldan üstten aşağıdan yandan alttan tepeden yakın uzak kamera ayarlarını değiştirip aynı şekilde her yönden farkina varmiyorsun zaten canim
Pek sayın Nevreste
hanımefendi.
Mantarlı makarna için talep yoksa şayet yarışmaya katılım başvurusu yapabilir miyim?
Bu tarif için başka adaylar varsa ben pişirip karnımı doyurmak zorundayım çünkü çok acıktım
Forumun acemisiyim nereye yazacağımı bilemedim.
Arz ederim, saygılarımla.
Evdeki malzemeler
Neyse pişirdim artık ve biraz soğursa yiyeceğim.
Bundan sonraki yarışmalara artık.
Meşgul ettim herkesi, hakkınızı helal edin hanımlar.