- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.771
- 60
Senin çalışma alanın devlette nereler oluyor peki.Yok öğretmen değil gül goncam sosyologmerkezi atamada yaş sınırı yok ama sözleşmeli açıktan alımlarda bazı kurumlar özel şart koyuyorlar bunlarda yaşta olabiliyor bazen. Bu yüzden açıktan alımlarda çoğu ilana başvuru yapamıyorum ben ,alım puanı 50 bile olsa
Bakanlıklar,belediyeler, çoğu kurumda var fakat alımlar bir öğretmen alımı gibi olmadığı için puanlar yüksek kapatıyor gül goncamSenin çalışma alanın devlette nereler oluyor peki.
Yüksek puan olamsı kötü yani,barajı zaten geçiyorsunda bu seferde puan sıkıntı yaratıyor,yada dayın olacako yerlerde.Bakanlıklar,belediyeler, çoğu kurumda var fakat alımlar bir öğretmen alımı gibi olmadığı için puanlar yüksek kapatıyor gül goncam
Sorma gül goncam,çok üzgünüm ne yapacagim bilmiyirumYüksek puan olamsı kötü yani,barajı zaten geçiyorsunda bu seferde puan sıkıntı yaratıyor,yada dayın olacako yerlerde.
Zor bir durum aslında umarım daha iyi puanlar alırsın çcemmSorma gül goncam,çok üzgünüm ne yapacagim bilmiyirum
İnş gül goncam, alan aliyor gercektenZor bir durum aslında umarım daha iyi puanlar alırsın çcemm
Ama sana dedim beybi yarışmaya gir diyeBu malzemelerle inşallah makarna olur. Kendimi sizin için feda ediyorum ve deniyorum. Güzel olursa tavsiye ederim.
Tarif sorarsanız diye de malzemeleri unutmamak için fotoğraf çektim
Hazır yapmışken yarışmaya da katılınBu malzemelerle inşallah makarna olur. Kendimi sizin için feda ediyorum ve deniyorum. Güzel olursa tavsiye ederim.
Tarif sorarsanız diye de malzemeleri unutmamak için fotoğraf çektim
Sonrasında rezil olmak da var yaHazır yapmışken yarışmaya da katılın
Kime niye rezil olasınızSonrasında rezil olmak da var ya
Hem benim gümüş tabaklarım yok sunum yapmak için
Sen naptın, fırının önünden mi bildiriyorsun hala?Ama sana dedim beybi yarışmaya gir diye
Manipüle ediliyorumKime niye rezil olasınız
Herkesin yok öyle tabakları zaten, önemli olan tabak değil. Zamanla gelişirsiniz, istekli görüyorum sizi.
Siz bilirsinizManipüle ediliyorum
Yok yok, bunu çok daha iyi yapabilecek biri muhakkak çıkacaktır. Mutfak konusunda çok iddialı değilim ama makarna severim o nedenle yakından ilgilendim bu kategori ile.
Teşekkür ederim bana benden daha fazla inandığınız için.
Pisti sunum yaptım yedim gülümSen naptın, fırının önünden mi bildiriyorsun hala?
Kendine haksızlık ediyorsunManipüle ediliyorum
Yok yok, bunu çok daha iyi yapabilecek biri muhakkak çıkacaktır. Mutfak konusunda çok iddialı değilim ama makarna severim o nedenle yakından ilgilendim bu kategori ile.
Teşekkür ederim bana benden daha fazla inandığınız için.
Kaygım makarna için değil, muhakkak yenir her türlü de. Ben bunların fotoğraflarını falan çekmeyi unuturum. Bu kez de ne yapacağımı bilmediğim için ayıp olur.Kendine haksızlık ediyorsun