Canım her yöndenBin beş yüz tane benim bu yaşıma kadar kendi fotoğrafım yok. Neyi çektiniz ki o kadar
Bi bakıyorsun 1500 tane olmuşCanım her yöndensağdan soldan üstten aşağıdan yandan alttan tepeden yakın uzak kamera ayarlarını değiştirip aynı şekilde her yönden farkina varmiyorsun zaten canim
Ben muhtemelen yarışmaya katılsam da fotoğraf çekmediğim için elenirmişim zaten.Canım her yöndensağdan soldan üstten aşağıdan yandan alttan tepeden yakın uzak kamera ayarlarını değiştirip aynı şekilde her yönden farkina varmiyorsun zaten canim
Sağdan sola üstten aşağıya donaaatttt, yazmasam olmazdı bu espriyiCanım her yöndensağdan soldan üstten aşağıdan yandan alttan tepeden yakın uzak kamera ayarlarını değiştirip aynı şekilde her yönden farkina varmiyorsun zaten canim
Ahahahha ben mesajı okurken zihnim o şekilde tamamladı istem dışı yazılanlarıSağdan sola üstten aşağıya donaaatttt, yazmasam olmazdı bu espriyi
Hiç dikkat etmedim oraya, boşuna uğraşıyormuşumFotografın altındaki kalbe basıp likelıyorsun ve fotoları favori klasörüne tasıyorsun
Telefonun androidse bilmiyorum ama var mı böyle bi şeyHiç dikkat etmedim oraya, boşuna uğraşıyormuşum
O kadar teknoloji düşmanıyım ama bu özelliği ben bile biliyorumHiç dikkat etmedim oraya, boşuna uğraşıyormuşum
Az önce sen yazınca baktım var, denedim olduTelefonun androidse bilmiyorum ama var mı böyle bi şey
Bi bakıyorsun 1500 tane olmuş
Hayat bunu gerektirirSağdan sola üstten aşağıya donaaatttt, yazmasam olmazdı bu espriyi
O zaman süper, yarışmada hayat kurtarıcı oluyorAz önce sen yazınca baktım var, denedim oldu
Nasıl mantarlı içeriği nasılPek sayınNevreste hanımefendi.
Mantarlı makarna için talep yoksa şayet yarışmaya katılım başvurusu yapabilir miyim?
Bu tarif için başka adaylar varsa ben pişirip karnımı doyurmak zorundayım çünkü çok acıktım
Forumun acemisiyim nereye yazacağımı bilemedim.
Arz ederim, saygılarımla.
(JOYz oldu mu böyle?)
Evdeki malzemelerNasıl mantarlı içeriği nasıl
Eee cok güzel görünüyor, kendinize haksızlık ettiginiz doğruymuş. Sizi alalım yarışmalaraBişti
Kendimi aştım, çok lezzetli olmuş.
Bak bu olurdu bunu verebilirdimBişti
Çok güzel olmuşBişti
cam tahtan çok guzelBişti