- 13 Eylül 2022
- 5.127
- 23.172
Evet, kızartma yaparken fayansı koruyorcam tahtan çok guzel
Nerde:)Konumu açtım ...
Canim yoneticiler onaylıyor ondan sonra herkes görebiliyorNerde:)
Ne pişirdiniz peki, makarna mıCanim yoneticiler onaylıyor ondan sonra herkes görebiliyor
cam tahtan çok guzel :45Bişti
Kendimi aştım, çok lezzetli olmuş.
bende bundan bir kac tane var bir isime yaramiyor artik brjimdeEvet, kızartma yaparken fayansı koruyor
Eşim almış kullanalım diye ama hiçbir işime yaramadı ben de oraya koydum. Doğrama tahtası dediğin tahta olur, hadi olmadı plastik olur. Vıjj vıjj ses yaparken onu kullanmak çok risklibi de düşer kırılır ve elimi keser diye hiç bulaşmadım fakat deseni güzel.
Evet canim makarna, bu ay makarna yarışması var. Herkes makarna yapiyorNe pişirdiniz peki, makarna mı
Yaşasın, uzun zaman olmuştu makarna yemeyeli.Evet canim makarna, bu ay makarna yarışması var. Herkes makarna yapiyor
Bende yapınca mecbur yedimYaşasın, uzun zaman olmuştu makarna yemeyeli.
Bugün açılışı yaptım, gelsin kilolar
Çok üzüldum ya çok zorDün ikindide Antep’te defnedildi. Görümcem hiç iyi değil, bu akşam okumada yalvardı resmen bana beni götürün diye. Gidemedi çünkü O, kendini hazır hissetmiyordu.
Gecenin 4 buçuğunda evin bahçesinde sesleniyor eşine
Salı günü Antep’e uçuyoruz nasipse. Toprağına el sürmeden, eşine konuşup ağlamadan yangını sönmeye geçmeyecek gibi canım.
Yani durumlar pek iyi değil şimdilik.
Caniimmmm periskom internetin geldi mi hosgeldinSelaminkolar
Neye guluyon beybi
Arada geliyor bebeğim..şu an 50 adet lavaş açmam lazım...Neye guluyon beybi
Ayy hemen işe koyulArada geliyor bebeğim..şu an 50 adet lavaş açmam lazım...değişik bi gün benim için
Hosbuldum kuzummmCaniimmmm periskom internetin geldi mi hosgeldin